Sorry, figyelmetlen voltam Bár tény, hogy egy icipicit tényleg rendbe rakhatnák az erőszinteket, ha nem is a sorozatban elmagyarázva, de mondjuk egy pár soros nyilatkozatban Toriyama -tól (bízom benne, hogy a mangában jobban be fogjuk tudni lőni)
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Arra leszek majd kíváncsi, hogy miután a lányok egyesültek, Jiren mikor fog reagálni Kefla jelenlétére, csak mert elméletileg Kefla erősebb még Goku blue szintjénél is.
Továbbá kérdéses h meddig fog kitartani a potara hatása, ugyanis Vegetto csak pár percig maradt meg.
Meglehetett volna oldani a Kefla kérdést Ultra nélkül is. Például X20 kaioken vagy Freeza. Azonban azt érzem, hogy az Ultra formát a végjátékra készítik fel. Értem ezalatt ezt a két lehetőséget
1. Ha csak a végén kerül elő Jiren ellen az ultra, akkor lehetett volna a szokásos Goku felülmúlja az új formájával az ellenfelét. De szerintem ez kizárva.
2. Most nyomják az Ultrát, ami a végén hatástalan lesz Jiren ellen. Hogy győzi le mégis? X10 vagy X20 kaioken az Ultrához hozzáb*szva.
https://twitter.c...8737461249
116 Preview kicsit részletesebben
Vagy nem Goku fogja legyőzni Jirent Lehet még az lesz a végén... Vagy nem egyedül.
Amugy nem tudom a lányok fúzióját miért hiszitek olyan rövidnek. Vegito 10-szer erősebb volt azért mint ők Blue formában így hamarabb is használta el az energitát. A spoilerek szerint a lányok meg max legendary SSJ-ben lesznek az semmi.
Én már inkább arra vagyok a leginkább kíváncsi, hogy Goku mennyire tudatosan tudja előhozni és használni az Ultra formát. Mert elsőnek se direkt sikerült.
Az ha már szándékosan tudatosan tudja használni jó erőpróba felhozatal lehet majd Jiren ellen. Tudatos és gyakorlott használat sokat segít majd neki az biztos.
Már csak az a nagy bajom vele hogy hogy lehet Kafla olyan erős ssj módban hogy Gokunak már az ultrát kell ellene használnia.
Megint félreértesz valamit... Senki nem mondta, h Gokunak az UI re lesz szüksége. Valószínűleg a harc és a megterhelés hevében előtör belőle. Magyarán automatikus reakció lesz valamire. Mi jogos is, ha már képes rá.
10 nap múlva minden kiderül. De ki tudja, lehet már most vasárnap is tudunk meg egy 2 apróságot.
Xindrix csak az lenne a legjobb ha a vasárnapi rész utolsó perceiben változna át. Elvégre az előzetesben úgyis lelőnék az ultát, így meg jobb lenne. Plusz vélhetőleg Jiren csak törökülésben fogja figyelni Gokuékat, majd visszacsukja a szemét amint elveszíti a formát. Sok más nem történhet, elvégre muszáj kiírni a főgórét a fináléig. Ez pedig megtörténik, mert a következő részekben másoké lesz a főszerep.
laszlo222 írta:
Xindrix csak az lenne a legjobb ha a vasárnapi rész utolsó perceiben változna át. Elvégre az előzetesben úgyis lelőnék az ultát, így meg jobb lenne. Plusz vélhetőleg Jiren csak törökülésben fogja figyelni Gokuékat, majd visszacsukja a szemét amint elveszíti a formát. Sok más nem történhet, elvégre muszáj kiírni a főgórét a fináléig. Ez pedig megtörténik, mert a következő részekben másoké lesz a főszerep.
laszlo222 írta:
Valahogy úgy képzelem el, hogy tényleg a rész legvégén, hogy aztán várassuk felhypeotlan a következő részt
Jiren szerintem sem fog még semmit csinálni Gokuval, hiszen a 117.részben elvileg egy kimerült Gokut fognak megmenteni az androidok.
KingBradley
Mintha a következő rész címe az lenne hogy még a kaitós kenes ssjb sem elég ellene. Szóval én nem igen értek félre semmit. Max kicsit félre lehet érteni amit írtam.
Lényeg hogy használni fogja Goku az Ultrát. És hogy azt mennyire lesz képes tudatosan előhozni és használni. Az az automatikusan előjön most úgy jön elő mint Jiren ellen vagy úgy hogy Goku vált ahogy pl alapból megy ssj-be vagy ssj-be. Spoilleg szerint már csak ez a kérdés.
A harc után meg gondolom megint ki lesz merülve mert most még a genkis energia sem áll Goku rendelkezésére. Szóval még több erőt vesz ki belőle. Szóval pár részig most őt teszik pihenő pályára. Ez nem is baj mert ott vannak az androidok Gohanék és Vegita s akik harcolnak. És hát 1-2 univerzumot is ki lehet végre verni.
És a fő érv hogy mostani részek már kb csak 1 percesek. Szóval ha tud Goku pihenni legalább 5 percet de inkább többet, az kb annyi rész is lesz.
Ugrás a fórumra: |