Egyenlőre úgy tűnik hogy a Yami Yami no mi különlegessége és BB ezért akarta ezt megszerezni.
One Piece manga
Nem lett kijelentve való igaz, de elég valószínű, hogy a Sötétséggyümölcs erejének köszönheti, hogy el tudja lopni mások képességét is. Teachnek elvileg valóban a teste különleges és emiatt használhat két erőt egyszerre. Ez mondjuk nem szuper emésztőrendszerben nyilvánul meg. Hiszen úgy tartják, hogy a gyümölcsökben lakozó démonok ha egy testbe kerülnek elkezdenek harcolni egymással, ami ahhoz vezet, hogy az illető teste semmivé lesz. Szóval ez szerintem Teachnél teljesen egyedi eset. Én legalábbis örülnék, ha csak ő lenne képes használni egyszerre két erőt. Az más kérdés, hogy ettől még ugyanúgy el tudja lopni mások képességét és azt másnak átadni.
Emellett pedig bőven elég Teachnek ez a két erő. Hisz ő is mondta, hogy most már az övé a sötétség ereje, ami még a többi ember képességét is képes elnyomni és övé a mindennél nagyobb pusztító erő a földrengés gyümölcs képében.
DieHardy én is ezen a véleményen vagyok, bár lehet hogy úgy értette hogy BB-nek elviszi majd.
HA valaki nem hal bele abba hogy 2 gyümit megevett akkor nem fog újra teremni.
BB is megkapta valahogy Fehérszakáll erejét, és BM is felfalta a gyümihasználót, így az övé lett a képesség.
BB gyümölcsének az erejét és hatalmát akarta mutatni ez a 2 gyümölcsös dolog. Valószínűleg nem lehet másnak két darab és Burgess szerintem azért mondta hogy elveszi Luffy erejét mert BB képes lehet a sötétség gyümölccsel neki adni. Van abban is ráció,hogy tényleg lehetséges a 2 gyümölcs de akkor meg egy különlegességgel kevesebb BB-nek és a sötétségének.
bakod írta:
DieHardy én is ezen a véleményen vagyok, bár lehet hogy úgy értette hogy BB-nek elviszi majd.
HA valaki nem hal bele abba hogy 2 gyümit megevett akkor nem fog újra teremni.
BB is megkapta valahogy Fehérszakáll erejét, és BM is felfalta a gyümihasználót, így az övé lett a képesség.
Kizártnak tartom, hogy BB-nek gyűjtsék, azt, hogy BB-nek viszik, azt szerintem úgy értették, hogy odaviszik hozzá, hogy ő kiszedje belőle a gyümölcsöt, és annak adja, akinek akarja. Ez amúgy egy jó kérdés, hogy eltávolítani a gyümölcsöt a használótól, hogy ez hogyan működik. Csak BB tudja-e a képességével, vagy van rá egy módszer, és bárki képes rá, aki tudja hogyan kell... egyelőre mindkettő elképzelhető.
BB-nek két gyümölcse van, nem tudom elképzelni, hogy Oda adna neki többet is. Nincs értelme, semmilyen szempontból.
Szerintem Burgessnek azért nincs még gyümölcse, mert nagyon erőset akar, mint a lánggyümölcs, vagy a gumigyümölcs Bár a gumigyümölcs szerintem csak Luffy miatt ilyen "erős", gondoljunk bele, ő jött rá, hogyan lehet ezt jól kihasználni, és évekig kellett edzenie rá, mire tudta rendesen használni. Más simán megelégedett volna annyival, hogy nem tudják lelőni, meg meg tudja nyújtani a végtagjait, oszt cső. És nem biztos, hogy ha hirtelen máshoz kerül, akkor ő ki tudná használni az erejét. Még a sima technikákat csak-csak, de G2-G3, és pláne a G4? Nehezen tudom elképzelni.
Amúgy Buggy gyümölcse baromi jó példa a fenti állításomra, szerintem semmivel sem gyengébb alapvetően, csak ő nem használta ki azt, ami benne van.
Bár lehet ezt a teória topicba kellene írnom de mivel itt beszéltek róla ide írom.
Én úgy értelmeztem hogy a gyümi kinyerésére egy emberből / friss hullából van egy módszer és bárki képes rá. Úgy vettem észre hogy Burgess nem elfogni hanem megölni akarta Luffy-t és akkor azelőtt kell kinyernie a gyümit mielőtt az távozik és újraterem. A távozás nem hiszem hogy soká tartana.
Szóval szerintem ha tudod a módját akkor bárki képes kinyerni egy gyümi használó gyümijét de két gyümölcs elfogyasztására csak BB képes a Yami Yami no mi-nek köszönhetően.
Jon
BB-nek én még egy Zoan-t (pl.: egy karakteréhez illő misztikusat) el tudok képzelni de Logiát és Parameciát én se.
Szerintem meg pont, hogy nem mindenki képes ellopni a démongyümölcsöt, legalábbis alapjáraton nem. Gondolom mindenki emlékszik arra a tőrre, amit Feketeszakáll használt Thatch megölésénél és amit Burgess is Dressrosán. Gondolom annak van köze a démongyümölcs elvételéhez. Nem véletlen támadt rá Burgess azzal a késsel Luffy gondolom, mivel abszolút nem olyan a harcstílusa, hogy késekkel hadonásszon. Feketeszakállt sem láttuk azzal a tőrrel harcolni, szóval alapjáraton ő sem használja, ami azt sugallja, hogy valami különleges tulajdonsága lehet annak a tárgynak.
Amúgy Feketeszakállnak én is el tudok képzelni még egy Zoan típusú démongyümölcsöt, azonban többnek szerintem sem lenne értelme. Vagy maradjon neki ez a két erő vagy még jöjjön pluszba egy Zoan én ezt a két lehetőséget látom. Mintha a Gyojin szigeten azt mondta volna Jinbe, hogy a Feketeszakáll legénységének gyűjtenek démongyümölcs képességet, szóval szerintem biztos, hogy a csapatot akarják ezzel tápolni. Remélem valami komolyabb gyümölcsöket szereztek.
kristofkristof
A kettő nem zárja ki egymást. Ha az a tőr a lopás kulcsa (amit most hogy mondasz valószínűnek is tartok) akkor is igaz az amit mondtam hogy bárki képes rá aki ismeri a módját. Hisz ebben az esetben a mód maga a tőr és bárki aki használja képes kinyerni a gyümit.
Ugrás a fórumra: |