Alig várom a Goku-Freeza Potara Fúziót *.* trollloloooo nem is értem, miért nem hangzott még el ilyen teória xD
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Tapion-sama írta:
Alig várom a Goku-Freeza Potara Fúziót *.* trollloloooo nem is értem, miért nem hangzott még el ilyen teória xD
petikes92 írta:
Az feltűnt valakinek, hogy a God formban ugyan olyan sötétebb színű ki blastokat használ Goku, mint korábban az Ultra Instinctes résznél ?
Nekem feltűnt, hogy egy kicsit sötétebb a szokásosnál, de nem nagyon foglalkoztam vele, bár jól nézett ki.
Igen azért nagyon túl van tolva a fúziós dolog. Eddig egy olyan dolog volt a fúzió, ami ritkán került elő a badass faktora miatt és ez maradjon is így. Jelenleg ott tartunk az elméletekben, hogy fuzionálnak a namekiek, a robotok, Vegetto.. stb.
Egyébként ha már itt tartunk, C17 és Goku fúziója pedig kifogyhatatlan erőt biztosítana Goku számára. De hát ilyenek max a heroesban történik meg, mert oda fuzionál mindenki fűvel fával.
A namek iak egyesülése azért más, mivel az erősebbik fél dominál és csupán felhasználja a másik képességeit ill. erejét.
A domináns fél fizikai mivolta, vonásai megmaradnak. Szemmel látható változás nem igen történik (Bár Dende vélte felfedezni Piccolo ban Neil vonásait annó )
ill ez végleges megoldás.
A U3 harcosai, inkább összeállni fognak, mint a Transformers Devastator a.
Katt: http://tfwiki.net...tator_(G1)
Hát én se hiszem hogy valódiak a címek. Szerelem meg igencsak mehetne már a kispadra. Túlságosan is húzzák, csak nem tudom miért.
Az meg hogy Goku és Dermesztő fuzionáljanak!? Hát én kizártnak tartom. (egyiks se olyan főleg nem Dermesztő. Ő még jobban írtózna tőle és halna meg mint Vegita) Inkább egy jó öreg klasszikus Vegettot látnék szívesen. De szerintem az se lesz.
Azt gondoltam, hogy csütörtökön jönnek a spoilerek. Azonban a 116.egyenlőre fake, még nincs megerősítve a spoiler. Korainak érezném az Ultrát és én inkább az X20-as kaiokenre tippelnék.
Ha igazak akkor viszont az U6 fog kiesni és Goku eltörli a tanítványait. Vegita meg Toppo gyönyörűen eltűnik akkor még egy jó ideig.
Ugrás a fórumra: |