Szerintem Goku egy X20 kaikokennel lazán verné őket. De logikusabb lenne, ha megpróbálná ellenük szándékosan előhívni az ultra instictet, aztán mehetne Jiren ellen.
Dragon Ball Super Anime
Jó rész volt de már nekem sok, hogy a lányok egyre erősebbek és erősebbek, és a köv részben meg már a BLUE-val felérnek...
Valaki mondja már meg nekem, hogy most, hogy Goku félholt volt, majd kapott egy kis energiát Freeza-tól, most meg a harcolás közben regenerálódik? Most ez hogy is van?
Kzo írta:
Valaki mondja már meg nekem, hogy most, hogy Goku félholt volt, majd kapott egy kis energiát Freeza-tól, most meg a harcolás közben regenerálódik? Most ez hogy is van?
Nekem csak egy bajom volt ezzel a résszel,már pedig az hogy ez a brigád nem hazudtolta meg magát ismételten persze negatív értelemben.
Az meg már más tészta,hogy a Potaras fúzió szerintem egyértelműen csalás,ismét egy sarkalatos pont ahol szembe köpték saját magukat.
https://youtu.be/...5I?t=1m12s
"First weapons other than techniques my not be used."
Az is undorító részemről,hogy bármit és mindent belemagyaráz már a többség.
Feltettem egy kérdést tegnap a Pixologic japan chatjében,mi szerint most az új karakter simán verni fogja SSJ Blue Gokut?
Baszki mindenki azt írta egyöntetűen, hogy versenyben lesz vele meg még le is győzheti simán.
Amikor már más írta rajtam kívül,hogy ez baromság csak annyi lett a konklúzió hogy ez a DB Super,szóval bármi megtörténhet. okad
A tegnapi miatt meg az erőviszonyokról meg a történetvezetésről no comment,az már a super közepe óta kuka kategória.
Szánalmas,lebutított,logikátlan, bődületes ostobaság lett,hoztak egy színvonalat a specialban amitől tényleg felcsillant még bennem is a remény,hogy talán végre észhez tértek 90 rész elteltével,de áh nem.
Néztem Shiro hsz-t a szorzókkal meg a számolással még régebben,ami tényleg logikát és értelmet verne ebbe a káoszba,de az is felesleges mert az előzetes sejteti,hogy Goku kikap mint az atom és Frieza vagy valaki más megmenti
Kíváncsi lennék ha ez történne,hogyan reagálnátok le.
Hát azért a ssjg előtt jócskán sok erőt használt el! Annyit meg nem kapott Dermesztőtől. És regenerálódni se igen tudott semmit mert 1 percet se tudott pihenéssel tölteni.
Amúgy itt nagy valószínűséggel tényleg az lesz hogy jön Dermesztő és a csajokat kiveri a ringből a maga megalázó módján. Ki tudja milyen piszkos módszert is bevetve. Persze csak szabály szerint. Gokut csak benn kell tartani.
Viszont nem hinném hogy erre vagy az arany formára is bármit reagálna majd Jiren. Mivel akkor se hiszem hogy Dermestő erősebb lenne Vegitánál pláne nem a teljes erejű (Jiren ellen küzdő) 20x kaitokent használó Gokutól. És nem a most következő részes erejére célzok.
Azzal egyetértek,hogy a potarás megoldás nagy hülyeség volt,hiszen ezt mivel magyarázzák?Úgy mint Roshinál,vagyis a potara csak egy kiegészítő volt a fúzióhoz?Akkor ennyi erővel a senzu is csak kiegészítő a gyógyuláshoz.
Viszont Kafla simán lehet olyan erős,mint Blue Goku,emlékezz vissza,hogy a Buu sagában Sima Vegito ereje is többszöröse volt Ultimate Gohan-éknak
Nem értem miért kell ennyire kiakadni azon, hogy egy leharcolt, legyengült, most regenerálódó Goku -t, aki az előző részben még az SSJ3 -at se tudta pár másodpercnél tovább tartani, megizzaszt egy fuzionált Kefla, amikor a jányok már csapkodták a harmadik szint alját. Mint ahogy lencse is írta, Vegito is fényévekre elszállt a többiektől erőben, a két kicsit nem is említve (pedig az csak táncos volt, ami köztudottan gyengébb, mint a potaras)
Az a Goku, aki Jiren ellen ment Blue Kaioken x20 -al, az simán verné a kis flegma csillagharcosunkat, a mostani egy legyengült, az erejét éppen visszanyerni próbáló.
Gyuri hozzászólása kapcsán:
Jómagam azóta is várom, h a további univerzumok, ill. Zeno és a Főpap miként reagálja le a potara t.
Ennyi erővel bármely Kaio Shin felturbózhatta volna harcosait (megnéztem volna egy Levenda és Bergamo egyesülést példának okáért)
Netán Zeno fokról fokra izgatottabb a heves, trükkös harcokat látva?
Ezért engedélyezi? Akkor legalább vágják be 3 sec es jelenetben, h ok!
Roshi nál is mennyire hangulatos volt a Mafuba palack ügye.
De itt...
Mi lett volna, ha már a torna elején (mint Black és Zamasu) mind2 karakter jobb fülében van.
Akkor szóltak volna, ha felfigyelnek rá?
Vagy, mikor alkalmazzák az eszközt, pont zuhan a szikla: esetleg vakfolt? Nem látta senki?
1 rész erejéig türelemmel lennék, remélem kiderül, hogy s mi is van tulajdonképpen!
Amire Zeno úgy reagál, hogy "ooooooooooooooooooooooooohhhh" - az szabályos.
superlacko írta:
Ha az 1.-es pont lesz, és Dermi kivágja Keflát, akkor tuti felkel Jiren, és megnézi, hogy ki ez az arany csávó.
Várjuk meg a kövi részt, hogy pontosan milyen erős is lesz... Dermi lehet megsínylené a harcot de semmi esélyük a csajoknak akkor se. Biztos, hogy ő vágja majd ki őket ezt már fel is vezették nekünk. + utálja is a csillagharcosokat indíték adva van... Szerintem valami úton módon Goku megint félre lesz állítva és Dermi fejezi majd be a dolgot. A csajok lehet kurva erősek lettek de egyvalamit elfelejtünk egyikük sem a legtapasztaltabb harcos és a fúzió által sem lehetnek azok szerintem. Caulifla nagyképűsége is ott figyel. Belefutnak majd a tutiba pár rész múlva. Jiren meg gondolom azért rezdült be mert mégis csak egy új Ki-t érzékelt ami azért nem is gyenge. Neki Kefla csak egy szemmozdulat lenne
A potarát amikor megláttuk az előzetesben én sem értettem, viszont valaki ezen a fórumon felhívta a figyelmünk, hogy nincs tiltva az eszköz használat.
A szabály így szól: nem lehet FEGYVERT használni és nem lehet GYÓGYÍTÓ ESZKÖZÖKET használni. Arról nem volt szó ,hogy semmilyen eszközt nem lehet. Roshi üvegcséjénél pont azon vitatkozott Beerus és Quitela, hogy fegyvernek minősül e.
Más eszközöket lehet, tehát ezért szabályos Krillin cipője, Papparoni botja és a potara is.
Ugrás a fórumra: |