lencse írta:
Imádon Yuya Takahashi-t DDDD
+
Iszonyat szépen rajzol!
Amúgy, észrevettétek a halovány "easter egg et"? Mikor Kafla elhúz God Goku mellett. Ugyan ezt vágta le Goku első alkalommal, ugyan ebben a formában Bills el szemben.
Dragon Ball Super Anime
lencse írta:
+
Én azt várom már mikor lesz az, hogy Gohan átlépi a hátárait. Most annyi ki tartaléke van meg potenciál benne, hogy kár nézni a szenvedését. Remélem kiütik hamar a Namekokat és utána még villant valamit.
Kalenél nincs elrontva az erő szint mivel Kale a legendás szuper csilagharcos aki 1000 évente születik és ő az univerzum legerősebb harcosa akinek nincsen párja ha jol tudom. Hiába a super sayain isten meg minden mert ez a sayainek legerősebb szintje elméletileg. Plusz ha jol tudom a legendás super sayainek az ereje folyomatosan ugrás szerűen növekszik a Bersek formában ahol azt a rengeteg energia elveszi az eszet és nem is tudd gondolkozni és csak a pusztítás jár a fejeben ami szerintem igy jo a kérdés már csak annyi, hogy a fuzionált Kefla (azt hisszem igy hívják) mert akkor 10szeresere nő az ereje és egyértelműen Jiren neki fog menni ha csak nem Frieza nem nyújt valami extra dolgot
lencse írta:
+
Van egy olyan érzésem, hangsúlyozom ez csak érzés, hogy jövő héten búcsúzik a 6-os univerzum is. Kefláékat vagy Goku fogja ledarálni na 20X os kaikonnel, illetve lehet sikerül megint Ultra Instinctet előhívni(így lenne értelme a harcuknak) és így lezúzza őket. Míg Gohanék a namekieket aprítják majd. A 6-osok kiesése egyfajta pluszt is adna a 7-eseknek. Amúgy jó volt a Csillagharcosok bunyózgatása, bár a csajokat szerintem is kicsit már túltólták. Ideje már búcsúzniuk!
Abban egyetértek, hogy a harc végén én is az Ultra Instinctet várom és azzal kiütné a lányokat. Bár megnéznék egy olyan verziót is, hogy megint laposra verik Gokut, így neki most 10 percig pihenni kéne és Vegita meg a többiek kapnak addig szerepet míg ő felépül.
Áááá nehogy már ultra instinct keljen a csajok ellen.... akkor behányok komolyan mondom. Az szerintem Jiren ellen fog újra előjönni. 20x kaioken elég kell, hogy legyen azért.... csak ugye Goku még mindig nem épült fel teljesen és ezért nem fog tudni full powerbe menni a csajok ellen.
ztr írta:
Áááá nehogy már ultra instinct keljen a csajok ellen.... akkor behányok komolyan mondom. Az szerintem Jiren ellen fog újra előjönni. 20x kaioken elég kell, hogy legyen azért.... csak ugye Goku még mindig nem épült fel teljesen és ezért nem fog tudni full powerbe menni a csajok ellen.
Újranézve a részt még mindig azt mondom, hogy gyönyörűen van megrajzolva, most jobban figyeltem a részletekre is, viszont találtam egy dolgot, ami nem tetszett, bár ennek inkább a karakter dizájnjához van köze.
Badass Kefla, szerintem jól meg lett csinálva, viszont a ruhája borzasztó. Mintha valami pizsamában lenne. Gondolom már jövőhétre megszokom, de nekem akkor is fura.
A másik amire jobban felfigyeltem, hogy Jiren kicsit megmozdult. Lehet annyira megzavarják a meditálásba, hogy felkel azt kivágja Keflát a ringből
Én újranézve egyre biztosabb vagyok, hogy a fúziójuknak a beképzeltségük lesz a vesztük. A rész elején nagyon verték magukat, hogy ők lesznek az univerzumok legjobbja ha egyesítik az erejüket. (Jiren ezt hallván meg alig bírja visszafojtani a röhögést és ezért nem tud meditálni normálisan)
1.Dermi ellen fognak küzdeni, amit szeretnék és talán utalgattak is erre.
2. idióták lesznek és nekiugranak Jirennek, aki meg azzal a lendülettel nyakon csapja őket és már repülnek is mint a macskák sz*rni.
Ugrás a fórumra: |