Alapvetően igen, mert csak úgy tudja a megfigyelést alkalmazni. Bár ez a hirtelen visszaállás elvárható egy Katakuri szinttől, jó kérdés hogy Luffy mit is akar tenni, hogy feltartsa és egyszer elmeneküljön valahogy.
One Piece manga
Hiei írta:
Afr tökéletesen leírta a helyzetet Momo gyümölcsével kapcsolatban. Nem lehet összefüggés közte és Mingo között. Ha mégis lenne, akkor Vegapunk közvetlen kapcsolódna Mingohoz.
Germa66 írta:
Öhm, nem. A smileys emberek a minkek ellen kudarcot vallottak.
A sakkseregnél azért erősebbek kell legyenek, de az is tény, hogy a Minkek megállították őket. Bár ez mutathatja a minkek erejét is, a másik szemszögből.
jó kérdés hogy Luffy mit is akar tenni, hogy feltartsa és egyszer elmeneküljön valahogy.
A mérgezést én is kizárnám, Sanji nagyon nem szeret az étellel játszani, és ez szerintem a mérgezésre is vonatkozik.
Most így jobban belegondolva Luffy vs Katakuri alapján és ha valóban lesz Sanji vs Oven. Ezeknél a küzdelmeknél mindkét félnek nagyon hasonló a képessége. Luffy gumi gyümölcs képessége hasonló, mint Katakuri mochi gyümölcse. Ez Sanjira és Ovenre is igaz, ott a hő/forróság/lángok küzdelme lesz. Ezek alapján most eszembe jutott még egy küzdelem, ami hasonló képességű emberek között zajlana, bár lehet furának fog hangzani. Ez a küzdelem nem lenne más, mint Bege vs Daifuku. Az ő képességük is valamilyen szinten hasonlít, mindketten a testükből hív elő valamit/valakit, Bege kastélyember, Daifuku lámpaember. Ahogy Bege kastéllyá tud változni, simán eltudom képzelni, hogy Daifuku is képes valami ilyesmire például jinné változni esetleg. Bár ha Bege valóban nem tud hakit használni, úgy az elég érdekes, mert anélkül mondhatni esélye nem nagyon van. Mivel ő is Kakaó szigetre tart, nem hiszem, hogy megússza konfrontálódás nélkül, szóval neki is el tudok képzelni harcot. Nem tudom Ti mit gondoltok erről.
Végül is miért ne, legalább Bege valódi erejét is megtudnánk Daifukun keresztül.
Katakuri szerintem itt fog kikapni, mert még sanji is megmondta, hogy: ,,De itt most veszíteni fog"
Luffy szerintem valami újat előhúz a tarsolyából, talán az ébredést, azzal igencsak felvenné a versenyt Katakurival
Annyiszor beszéltünk róla hogy ébredést csak később tudjuk elképzelni, de lehet hogy irányítani fenn tartani nem fogja tudni sokáig, így Kaidoig kicsit fejlődhet.. Nem tudom lehet hogy már most muszáj lesz elnyomni ezt, de akkor a BM kalózok megroppannak elég rendesen.
bakod írta:
Annyiszor beszéltünk róla hogy ébredést csak később tudjuk elképzelni, de lehet hogy irányítani fenn tartani nem fogja tudni sokáig, így Kaidoig kicsit fejlődhet.. Nem tudom lehet hogy már most muszáj lesz elnyomni ezt, de akkor a BM kalózok megroppannak elég rendesen.
Ugrás a fórumra: |