Mivel a Boruto anime topicban nagyon sok helyet vesz el az, ami szerintem nem oda való, vagy legalábbis nem teljesen (pl. a Naruto és a Boruto összehasonlítása, általános találgatás arról, hogy mi lesz a jövőben, a nagyon távoli jövőben, nem pedig ami szorosan az adott szálhoz kapcsolódik), ezért úgy döntöttem, hogy inkább létrehozok egy önálló topicot ezekre.
Általános dolgokat itt lehet kibeszélni az animéről (és akár a mangáról is). Persze ha nem lesz érdeklődés rá, akkor törölve lesz, de nem így látom a dolgot.
Tartalmi, mennyiségi megkötés nincs, de a semmitmondó kommentek törlésre fognak kerülni
Moderátor
Nem is olyan régen még rengeteg olyan mémet láttam, ahol Narutot úgy emlegetik, hogy "Borutos dad". Ez arra engedne következtetni, hogy a Boruto jelenleg elérte az elődje színvonalát, sőt túl is szárnyalta. Én ezt egyáltalán nem látom így. A Naruto 28. részében már rég túl voltunk egy S-rangú küldetésen, több katarzison és belendült a történet. Az új opening látványa gyönyörű, a zenéje sem olyan rossz és ennyiben tudom csak egy szinten említeni az előddel. Bocs az offért, de úgy gondoltam ezt ki kell írnom magamból.
A "Boruto's dad" az nyilvánvalóan csak egy poén Mint a "Boruto apja érdekesnek tűnik, kaphatna önálló spin-offot"
Ezt nem kell túlreagálni. A Boruto nyilvánvalóan nem fogja tudni túlszárnyalni a Narutot, nem lesz képes azt a népszerűséget elérni, hiszen az amikor bejött, akkor teljesen eredeti és magával ragadó volt. Ez lehet baromi jó, részletes, árnyalt, logikus, minőségre akár konzisztensebb is, mint a Naruto, de nyilván senkinek nem fogja ugyanazt jelenteni.
Szóval poén, nem kell túlreagálni szerintem
Szerkesztette: Jon - 2017.10.14. 13:17