Lehet kicsit lenézem Nustorte-t meg a Judge-ot és a 3 fivért. Bár Nustorte elég könnyed vereséget szenvedett látszólag. Őt én olyan Brülée szintre tenném ami szerintem úgy a Szalmakalapos Nagy Flotta kapitányai és Doffy tisztjei körül lehet.
Kb. ez az elvárható egy Yonkou seregtől. Alábecsüli az ellenfelét ezért nem hozza azt a teljesítményt amit ténylegesen kéne.
Mert ha belegondolsz hogyan osztanád szét a sereget annak fényében hogy BM, Katakuri, Peros, Brülée, Oven és a sereg egy része a Szalmakalaposok után ment és Cracker ki van ütve.
Az elvárásom az lenne hogy ha nem becsülik le őket hogy a Szalmakalaposokat jogosan elintézettnek tekintik. A másik két célpontra ráküldeném a maradék sereg egy-egy részét nagyjából azonos erőelosztásban és amelyiket nagyobb fenyegetésnek tekintem annak az élére Smoothie állna. Szerintem így lenne logikus illetve ha az üldöző utoléri az üldözöttet akkor a Germa és Bege csapata így biztos el is lenne intézve. Legalábbis én így intézném az üldözést még egyszer kiemelem hogy ha nem becsülöm le az ellenséget. De ők lebecsülték de még így is kicsit keveslem azt amit a Germa után küldtek.
Így értettem hogy gyenge. Vagyis hogy ahhoz képest amit küldhettek volna gyengét küldtek. És Bár Charlotte nem tartom őt sokra.
De azt viszont nem tartom hibának hogy többet látok Tamago-ban. No persze tévedhetek is.
Brülée nem a tükörvilágban figyeli a Katakuri vs Luffy-t a mostani fejezetben?