Mintha erről már beszéltünk volna pár hete és én is úgy emlékeztem, hogy az a jelenet csak animében volt. Valaki viszont belinkelte azt az oldalt a mangából, de arra már nem emlékszem, hogy melyik fejezetben volt. Ha esetleg megtalálom majd belinkelem. Szóval benne volt a mangában, hogy Akainu is hasonlóképpen kerülte el Marco és Vista támadását.
Ezt én se értem. De remélhetőleg jövőheti fejezetben benne lesz.
Sokan azt mondják hogy az Ébredés lehet a hunyó. De az elvileg a környezet felébresztését jelenti Paramecia esetén úgyhogy míg el nem hangzik addig én kételkedem benne.
nekem annyi elég hogy Vista és Marco nem tudta megsebezni sem Akainut hakival sem... ez alapján bárki rájöhetne, hogy sokkal erősebb Akainu mint Marco...
Mint előtted írták ilyen nem volt. Akainu megsebzi a haki, már miért ne sebezné meg? Az anime készítői nem tudhattak, akkor a haki jelentőségéről, mert Oda nem mondta el nekik. Ami újabb bizonyíték arra, hogy semmit nem tudnak előre.
Ennyi és semmi többet ne képzeljetek bele.
Tegnap is, meg most is átfutottam azt a néhány fejezetet.Nem láttam azt a jelenetet a mangában, amikor Vista és Marco megtámadja Akainut hakival, úgy emlékszem, az csak egy kiegészített jelenet volt a mangában
Hiei írta:
Jó fejezet volt bár Sanji hypeja Luffy felé se győzőtt meg arról, hogy itt most ő tényleg győzni fog.
Nincs itt az ideje és Katakuri túl sokat veszítene az értékéből. Remélem legközelebb fog bukni és Zoro vagy Sanji keze által és feltételezem inkább Sanji által. Ne Luffy arasson már le mindig minden babért.
Teljesen egyetértek veled, de szerintem borítékolható Luffy győzelme. Én is kicsit csalódott leszek, ha így lesz, mert kár lenne, ha ennyi lenne Katakuri, annyi potenciál lenne benne egy későbbi harcra, de úgy, hogy már megismertük, és kikapott... úgy azért ahogy mondod, sokat veszít az értékéből.
Viszont mindezek után veszíteni fog, erre fogadni mernék. Nem tudom, biztos meg van rá az oka Odanak. Gondolom Luffyt erősen tuningolni kell, hiszen nemsokára Yonkoukkal kell mérkőzzön, az meg azért ég és föld még egy parancsnokhoz képest is, a többieknek nem kell ekkora szintet ugraniuk.
De akkor is... én nekem is vegyes érzéseim lennének, hogy két parancsnokot is levert Luffy sorozatban a háromból. Nem ezt vártam, szerintem ez így elsietett... de csak tudja Oda.
Halkan megjegyzem, hogy Perosperot is lenézték sokan és nem javaslom ezt tenni Ovennel. Az ő vérdíja is valahol 400-700 milla között lehet. Ez elmondható lesz szerintem még Compote-ról és Daifukuról is
Én nem néztem le, simán 600 körül kell legyen (de min. 500). Sanjinak már ugrania kell ezt a szintet, ha törött lábbal, vért köhögve, de akkor is.
Nem változtat azon a tényen, hogy Akainu megsebzi a haki. Már ott is le lett írva, hogy valszeg ez történt.
Amúgy így egynappal a fejezet után most esett le a dolog, hogy Tamago hegyibeszéde ide vagy oda azért csak Ovent küldték oda a Szalmakalaposok elintézésre ez megint mi, ha nem az, hogy lebecsülöm őket Ezek semmiből nem tanulnak?
Hol vannak Smoothiék?
Visszanéztem a Tamago hegyi beszéde rész és nem látom ott Oven-t. Lehet Oven alapból is odatartott Puding után és Tamago-ék Smoothie-val még el se indultak. Ilyen hamar nem érhettek oda.
Illetve jól látom hogy Brülée tükörvilágban van? Ő is látta Katakuri kajálását?
Na hát én is meg néztem végre ezt a bizonyos 883-dik részt.
El kell róla mondanom,hogy nagyon tetszett. Az külön,hogy amikor Luffy először használni akarta a gear 4-et Kataruki nem engedte neki.
Azért volt ez jó, mint ahogy Kataruki is mondta nem becsüli le Luffyt és már az elejétől mindent belead. Az meg ahogy Kataruki bement abba a házba és nem tudom szebben mondani elkezdett zabálni egy vicc, erre nem számítottam. Nem elég,hogy lefeküdt az az ember akit úgy ismernek aki soha nem aludt még földön stb, még irtózatos pofával el is kezdett zabálni. Ezek után nem csodálkoznék ha még Smootihról is kiderülne hogy egy "Fánkzabáló" vagy valami hasonló.
De egy biztos most ,hogy Luffy meglátta Kataruki titkát,hogy lefeküdt valamint,hogy falánk volt,nem hiszem el fogja engedni.Biztos vagyok benne,hogy innentől a csata addig folytatódik amíg az egyik meg nem hal vagy ki nem dől, ha csak nem történik valami váratlan fordulat.
Excalibure: figyelj ez nem szánalmas... bárkit megismertünk a Charlotte családból, mindenki deffektes volt valamennyire nem számít milyen erős Mamát fel se hozom példának mert na.. de még Lola is aki állandóan férjet akar magának, Pudding skizo-féle... Hát Katakuri meg fánkzabáló.... na és? Általában ahogy említettük mindig azok a legdeffektesebbek akik a legnagyobb hatalommal bírnak (igen ide jöhet Mama is, és látod hogy nem a semmiért lett Yonko )
Szerk: igaz AFR kicsit belekeveredtem már a nevekbe
Hiei írta:
...csak Ovent küldték oda a Szalmakalaposok elintézésre ez megint mi, ha nem az, hogy lebecsülöm őket Ezek semmiből nem tanulnak?
Mert kit küldtek volna? Nem valószínű, hogy van Ovennél erősebb emberük, aki szabad is. Ezért olyan baromi fontos, hogy Luffy lefoglalja Katakurit, mert ha nem tenné, Katakuri megölné a többieket, minden gond nélkül. De így ki maradt? Smoothie feltételezem, hogy csinál valamit, nem létezik, hogy csak úgy eltűnt a semmiben, vagy hogy a lábát lógatva teázik, Cracker ki van ütve, Perospero a Mamával van, maradt tehát Oven.
Vagy arra gondolsz, hogy csak egy embert küldtek, nem küldték még mellette Compote-ot, Daifukut, meg a többieket?
Azért a Mamának sincs 10 ilyen kaliberű embere, üldözik Begééket is, védeni kell a fővárost is... inkább az a jó kérdés szerintem, hogy a Germára miért csak azt a noname valakit küldték.
Én még mindig azt mondom hogy Oven túl gyorsan ért oda ahhoz hogy akkor induljon el miután ezt Tamago-ék beszélték.
Valószínű hogy magától ment és nem küldték nem?
Ami meg a Gemára küldött noname senkit illeti. Egy sereggel ment és ő BM egyik fia Charlotte Nustorte bár tény hogy egy gyenge senki és ha egy Daifukut küldenek vagy akár egy Sakk tisztet (pl.: Tamago) akkor most el lenne fogva a Germa és bőven küldhetnének ugyanilyen csapatot Bege után és Csokiszigetre is.
Honnan tudod hogy Nusstorte gyengébb volt Tamagonál? Az egész Germa bevitt egy egy ütést a top tiszteknek (Katakurit kivéve). Emlékezz vissza az enraged armyra. A nem nagykutyák is elég erősek már itt. Pláne hogy a család legtöbb tagja képes az armanent hakira (ezt caesar mondta amikor a big fatherben voltak). Galette, Opera, Amande, Counter és ikrei valamint Mont'Dor se volt annyira felhypeolva mint a Katakuri-Peros-Smoothie-Compote-Daifuku-Oven-Cracker-Snack összeállítás, mégis láthattuk bőven nem mondhatók gyengének.
Am valószínűleg Jonnak van igaza sztem Daifuku épp Begéket üldözi viszont Smoothie meg Compote tényleg eltűnt. Lehet mostmár ők is Kakaó szigetre tartanak.
Így van, én a no name alatt azt értettem, hogy nem tértek ki részletesebben a karakterére, és azért valószínűleg nem egy Oven kaliber.
De Tamagot hoztad fel példának, olyan erős simán lehetett, és meg vagyok róla győződve, hogy ha ő megy, őt is simán kiütik. Azért az, hogy Sanji elverte Yonjit (meg valószínűleg erősebb bármelyik tesójánál, meg az apjánál is) nem jelenti azt, hogy gyengék, főleg ha kiderül az, hogy Sanji van már Oven-Daifuku szinten. Tamago messze van attól, és a Germának nem is kell 1v1-et nyomnia, hiszen vannak 5-en, plusz egy extra erős hadsereg, mert az biztos, hogy a haderejük nem átlagos, hiszen akkor nem akarná annyira a Mama.
Ha egy parancsnokot küldtek volna, akkor lehettek volna csak biztosak arról, hogy a Germa kikap, máshogy nem nagyon (mondjuk itt lehet feltenni a kérdést, hogy Smoothie mi a tökömet csinál ). Szóval valószínűleg őket is lenézték (ill. nem lehet mindenhova parancsnokot küldeni. Azért itt látszik meg az, hogy Yonkou ide vagy oda, ha Luffyék Begével meg a Germával kiegészülve szövetkeznek, az nem lebecsülendő még egy Yonkounak sem - főleg akkor, ha nem együtt vannak, hanem különváltak, és üldözni kell őket.)
Szóval a lényeg csak annyi, hogy azt, hogy Cracker kikapott, Katakurit egymaga lefoglalja Luffy, a Mama meg Perosperoval el van magának, még egy Yonkou sereg sem képes megfelelően kezelni, és ezen amúgy nincs is csodálkozni való.
Smoothie, Daifuku és Compote nem volt ott Tamagoékkal, szóval szerintem ők is ki lettek küldve valamerre. Azt ne felejtsük el, hogy teljesen káosz van és azt se tudják már, hogy hol vannak a Szalmakalaposok, Bege és bandája, és már a Germa is kicsúszott a látókörükből. Azt feltételezem, hogy most valamerre kóvályognak. Alapból ők még sehol sem voltak, amikor parton a hajót visszaszerezték. Nem tudom ki lett-e adva a parancs nekik, hogy menjenek a Kakaó szigetre, vagy mivel Brülé abban a tudatban van, hogy Katakuri legyőzi Luffyt, és a beszédéből nagyon lehetett érezni, hogy a maradék Szalmakalapost is még mindig lenézi. Nagyon nyeregben érzi magát és semmiségnek gondolja a jelenlegi helyzetet. Épp ezért fontos Brülét minél előbb "megszereznie" Luffynak mert nélküle nem nagyon van kiút, és ameddig védve van bárkit eljuttathat könnyedén majd Kakaó szigetre.