Bocs, de egyszerűen hihetetlen, hogy egy olyan sorozatban, ahol az egyik megrendíti a földet, a másik láva lesz, a harmadik meg fénysugarakat lő ki, és azon kiakadni, hogy Katakuri abban a pillanatban miért nem szúrta le Luffy-t a lándzsájával.... és hogy már így nem is reális az egész Epic
OFF: Bocs Hiei, de ez a fórum nem rólad szól, attól h neked nem tetszett a rész, másoknak még lehet, h tetszett. Fogadd el mindenféle személyeskedés és sértés nélkül. OFF END
Te meg fogadd el, hogy Hieinek nem tetszett.
Én sem értek egyet vele, de attól még minden joga megvan ahhoz, hogy kinyilvánítsa a saját véleményét, akkor is, ha véletlenül tévedne.
Ez a "fikcióban minden baromság elfogadott" kijelentés pedig a világ egyik leghülyébb érve.
Jon tökéletesen leírta:
Jon írta:
A manga nem attól lesz jó, hogy a valóság logikáját tartja be, hanem, hogy a sajátját.
Trónok harcánál is mindig ezzel jönnek az emberek, hogy ahol sárkányok tüzet okádnak, miért keresünk logikát?
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Írtam én valahol, h nem fogadom el Hiei véleményét? Kérlek fejtsd ki.
Sőt korábban már írtam, hogy valamelyest igaza van Hiei-nek is, csak ez a plotarmor dolog kb minden harcnál elmondható, nemcsak ennél az esetnél.
Ez a vita már elült, szerintem mindenki elfogadta a másik véleményét (kivéve talán dungeont, aki dislikeolgat pedig ő az, aki (Hiei-el ellentétben) egy darab érvet nem hozott fel a véleménye mellett, nem pedig azok a kommentek, amiket dislikeolgat).
Fölösleges ezt már újra felhozni, és felszítani a vitát.
Nem mondtam?O.o .Szerintem már eleget írtam. Nem akarok tovább vitatkozni.
Amúgy tényleg zárjuk le a vitát, nem ér annyit az egész.Nektek tetszett,nekünk nem .Ennyi.
Szerk:Imádom a felesleges dislikekokat xD.
Hát nem én kezdtem^^Ti hoztátok ki belőlem,mert a mai napig nem kaptam normális választ.
Mekkora fail lenne ha véletlenül a második tortát Bege tönkre tenné egy bombával.Köszöntem mindent,astalavista xD
Az előző fejezethez én egy kis érdekességet fűznék. Szerintem arra sokan emlékeznek, hogy amikor megjelent Katakuri egy kis fordítási ellentét alakulhatott ki az olvasók között. A mangastream Dogtooth-ra fordította, míg a jaiminisbox meghagyta Katakurinak. (egyébként ekkor váltottam a ms-ről jb-ra) Már ekkor is ismeretes volt, hogy a dogtooth a nyugati megfelelője a -japán- liliomnak. Kicsit utánaolvastam (az op wikián és normal wikin), hogy a liliomféléből lisztet is készítenek ami megmagyarázza Linlin gyerekei nevének az ételekhez való kötődését. Azt azonban már nem írták a wikián -amit egy kis utánakeresgélés egy japán receptes oldalon megoldott- , hogy a liliomból készült lisztet mochi receptekhez is használják. Ehhez pedig ráadásként még hozzájön az, hogy a a katakuri angol megfelelője a dogtooth (amit a mangastream is használ) szintén egy utalás a legutóbbi fejezetben fény derülő hegyes -kutyaszerű?- fogakra. Na ezt nevezem én névválasztásnak.
Az előző fejezethez én egy kis érdekességet fűznék. Szerintem arra sokan emlékeznek, hogy amikor megjelent Katakuri egy kis fordítási ellentét alakulhatott ki az olvasók között. A mangastream Dogtooth-ra fordította, míg a jaiminisbox meghagyta Katakurinak. (egyébként ekkor váltottam a ms-ről jb-ra) Már ekkor is ismeretes volt, hogy a dogtooth a nyugati megfelelője a -japán- liliomnak. Kicsit utánaolvastam (az op wikián és normal wikin), hogy a liliomféléből lisztet is készítenek ami megmagyarázza Linlin gyerekei nevének az ételekhez való kötődését. Azt azonban már nem írták a wikián -amit egy kis utánakeresgélés egy japán receptes oldalon megoldott- , hogy a liliomból készült lisztet mochi receptekhez is használják. Ehhez pedig ráadásként még hozzájön az, hogy a a katakuri angol megfelelője a dogtooth (amit a mangastream is használ) szintén egy utalás a legutóbbi fejezetben fény derülő hegyes -kutyaszerű?- fogakra. Na ezt nevezem én névválasztásnak.
Nekem ezek inkább valami bestia fogai nem pedig kutyáé és a Katakuri név megerősített dolog nem? Szóval ez a neve hivatalosan. Így a Mangastream által használt Dogtooth szerintem helytelen, hiszen bármennyire is illik az adott karakterre, akkor sem ez a neve. Sajnos jelenleg ezt nem tudom megerősíteni, mert a lehetőségeim nem teszik lehetővé, ha lesz újra gépem megnézem.
A fórum lényege, pedig, hogy más emberek véleményét olvasd ezt milliószor leírtam. Ha valaki nem értegyet a véleményemmel azt elfogadom, de nem fogom hagyni megdumálni magam, mikor hiszek az igazamban. Továbbra is kitartok a véleményem mellett és nem érdekel és nem is zavar, ha más ezt nem így látja, de minden alkalommal, mikor azt mondja, hogy nincs igazam én kifogok állni az igazamért, ha a fejetek tetejére álltok, akkor is. Legalább is, amíg úgy érzem jogos érvekkel alá tudomom támasztani a mondani valómat.
Katakuri egy precíz és megfontolt karakterként lett bemutatva, így a One Piece történet világa szerint nem a sajátom szerint a döntése érthetetlen és pont. Ahogy a Narutoból is linkelve lett hasonlót vártam volna tőle. Vagy, ha már eltemeti, akkor meggyőződik a haláláról. Vagy legalább habzó szájjal és csorgó nyállal harcol, mint Mama. Akkor látszik, hogy elvonási tünetei vannak.
Ezzel részemről lezártam a dolgot, mert nem tudok többet írni erről leírtam mindent, amit gondoltam.
Jó lenne a személyeskedést hanyagolni. Valakit nem bannolhatok, azért mert hülye, de a másik sértegetésért már igen. Elég gáz lenne, ha egy hülye miatt kéne bannolni valakit nem gondoljátok?
Szerkesztette: Hiei - 2017.11.01. 19:23
Akkor most Katakuri mégis Logia? Mert elvileg egy paramecia nem képes átalakítani a testét az adott anyaggá. Vagy akkor pont ezért különleges paramecia? De akk ilyen lehetne Magellan, Mr.3 meg mindenki akinek bármi típusú anyagot termel a gyümije. Én nem értem
De am Katakurinak ez a fánkos, karos támadása nagyon jól nézett ki.
Te jó ég Chiffon meg Lola csecsemőként, Oda ettől megkímélhettél volna minket
Ovennek örülök, az egyik kedvenc Charlotte-om remélem most ő is kap egy kis rivaldafényt és az erejét is jobban megismerjük
Praline Sing-Sing Fruit?
Ezazz jövőhéten is fejezet.
https://opforum.n...sbs.69963/
Ma jött ki japánban az új kötet az SBS pedig rengeteg finomságot tartalmaz. Nem akarok spoilerezni a linken röviden megtalálhatjátok az új információkat a szálról amit ODa SBS-ben közölt.
Ha jól értelmeztem a fejezetet akkor azért nem lehetett hakival meg ütni mert látta hova kap ütést és azt a részét szét választja mintha be kapna közben nem?