Ez így van és a Z-ben sem sokkal jobb a helyzet.... ott csak Frieza ellen győzött 1v1-be ha úgy nézzük.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
A feltámadásban nem Goku volt a központ, hanem ott Vegitával kölcsönösen. Abban nagyon egyetértek, hogy ténylegesen Goku orientált arc, valóban nem volt a Z eleje óta. Ebből kiindulva, nagyon is elképzelhető, hogy Vegita ismét áldozat lesz és ( Goku marad fent az U7-ből a vége fele Dermesztővel ), a legvégén meg már ő egyedül.
A vége fele pedig egyenesen kizárt, hogy kihagyják a kihagyhatatlan Goku-Dermi kényszerű összedolgozást.
Eleve nem is engedheti azt meg Goku hogy Dermesztő nyerjen! Azt még ő is belátja ki tudja milyen rossz vége lenne annak, ha Dermesztő kívánhatna a szuper gömböktől! Lányegében őt is le kell győznie valakinek. (Dermesztőt)
Amúgy én szívesebben látnék egy Goku Vegita összedolgozást mint Goku dermesztőt. Bár az kétségtelen hogy érdekes lenne. Igaz az is a kérdés ők egyáltalán mennyire tudnának és akarnának együtt dolgozni. Amúgy én se hinném, hogy Dermesztő erősebb lenne Vegitánál.
goku5 írta:
Eleve nem is engedheti azt meg Goku hogy Dermesztő nyerjen! Azt még ő is belátja ki tudja milyen rossz vége lenne annak, ha Dermesztő kívánhatna a szuper gömböktől! Lányegében őt is le kell győznie valakinek. (Dermesztőt)
Amúgy én szívesebben látnék egy Goku Vegita összedolgozást mint Goku dermesztőt. Bár az kétségtelen hogy érdekes lenne. Igaz az is a kérdés ők egyáltalán mennyire tudnának és akarnának együtt dolgozni. Amúgy én se hinném, hogy Dermesztő erősebb lenne Vegitánál.
"Ha az eszmecsere eltérne az epizód tartalmától, akkor azt folytassátok az annak megfelelő témában"
De amúgy is borítékolható,hogy ott tizede annyi hozzászólás lesz.
Hit igencsak kinyomta volna Goku-t is ezzel az időmegállítós ütésével nem még Friezát.
Oké,hogy G már tudott mit kezdeni az időugrásával,de azt Jiren is egyből felismerte,tudta is rá a megoldást,de azt az ütést benyelte ő is.
Szerintem a rész bőven ki lett beszélve vasárnap óta, a többi témát pedig jobb itt megvitatni, mert ha nem is spoileres a téma, de akaratlanul is becsúszik 1-2 spoiler.
Ha már spoiler, holnapi nap folyamán jön az info a 115. részről, remélem lesz teljes képes karakterdizájn Kafláról, mert eddig csak hátulról láttuk, na meg az arcára ráközelítve.
Érdekes tisztán látni így az arc csúcsidejében mennyire durván pörög a fórum, hogy még csak a hét fele telt el, de már 8 oldalnál jár csak a spoileres beszélgetés. A holnapi spoilerekről meg még nem is esett szó... nem is csoda, hogy eljutott 600-ig a régi topic.
Goku5, mivel az istenek nyelvén kell elmondani a kívánságot, így semmitől sem kell tartani. Legfeljebb a Főpap csettint egyet, amivel kb a létezésből is el fogja törölni Freezát.
Egyetértek xindrix-el az a topic szerintem vasárnaponként fog pörögni legjobban az aktuális epizód miatt mert pl én oda fogom írni, hogy mennyire tetszett. De itt nem kell félni, hogy valaki elszólja magát nyugodtan lehet írni. Egyébként nem kell annyira lebecsülni Frieza erejét sem elvégre csak kitört Sidra energiájából.
Január 31-én fognak megjelenni japánban ezek a kártyák. Köztük van Ultra Goku is. (20 euró lesz az ára egy doboznak,
amiben 10 lesz. Azért jól megkérik az árukat)
Ugrás a fórumra: |