Jon írta:
Atyám, felfogtuk Hiei, nem tetszett. Nekünk meg igen (többségünknek). Engedtessék meg, hogy ne erről kelljen beszélni egyfolytában
De egyébként tényleg érdekes, pont most olvasta el az egyik haverom, neki is nagyon bejött a fejezet, ms fórumán sem olvastam panaszt, csak tőled itt (meg dungeontól, amin meg sem lepődik az ember ).
Mindenesetre oké, felfogtuk Szánalmas, szar, nevetséges, asspull, stb.
Igazából ez a ti igénytelenségetekről árulkodik. Érdekes az én ismerőseim többségének nem tetszett a dolog.
Miattatok kell róla beszélni, mert megakarjátok magyarázni, hogy ez miért volt jó. Magyarázhatod innen és magyarázhatod onnan ez plot armor volt.
Engem jobban idegesít, hogy beszélni kell róla, mikor a napnál világosabb.
A fejezet meg 10/10 lenne. A mochi evés a másik, amin fenn akadhattam volna, de nem tettem, azért ott is megkérdezém Odát, hogy ugyan mond meg a gumi gyümölcs miatt miért képes lenyelni 10 tonna ragasztót?
Nem tettem, mert egye bassza Luffyról van szó. Viszont elmegyekek Teázni a harcközepén és ez embereknek tetszik. Igen a harc közepén, mert egy harc addig tart míg a másikat holtan nem látom.
Oda is nagyon jól tudta, hogy ez nem a legjobb megoldás nem véletlen mondatta Katakurival, hogy az én hibám nem néztem elég mélyen a végzetedbe. Szépség tapasz.
Miután meggyőződött róla, hogy ebből nem fog kijutni
Ha valóban így lett volna, akkor most nem így állna a történet és ez a baj. Bár a betemetés helyett simán oda sétálhatott volna és leszúrhatta volna megjegyzem... Még mindig nem a kaja betegséggel van a baj vagy azzal, ha cukorbeteg, mert legyen az. Viszont ne ezen múljon már Luffy harca. Egyébként Katakuri egy minta testvér, aminek látszólag teljesen megakar felelni. Tehát olyan, mint egy idős tesó, aki magát szépnek jónak mutatja becsukodik az ajtó és bagózik és szívja fel a kokaint az asztalról. Amivel szintén nincs baj.
Azzal viszont van, hogy félmunkát végez, mikor precíz és nem akarja, hogy bárki megzavarja kajálás közben. Egyértelműen látszik, hogy megőrizte a hidegvérét nem volt rohama. Eszénél volt ilyen kaliberű ember ilyen hibát nem követ el.
Kb mint, amikor Lucci fogta magát és elsétált a földön fekvő Luffytól az meg felkelt és agyon verte a Jet gatlingel. Az a manga legalja volt kb, ez éppen csak egy fokkal jobb annál. Viszont még Luccira is mondhatjuk, hogy lekezelte Luffyt és egy arrogáns kis pöcs volt. Ez Katakurira egyátlalán nem igaz.
Simán meglehetett volna ezt oldani kreatívan nem ledegenerálni Luffy ellenfelét.
Ha a cukorbetegség pedig bejön, akkor az új rész 8.43 patch note lesz.
Charlotte Katakuri passzívképesség hozzáadva. Alacsony vércukorszint. Ha Katakuri vércukra kellő szint alá esik nem képes aktíválni Q (jövőbe látó képességét)
Azért elég nevetséges, hogy ha Luffy nem tud győzni, akkor fogom és lenerfelem az ellenfelét. Olcsó megoldás. Persze mikor legközelebb találkoznak majd Katakuri kijavítja ezen hibáját, de persze addigra már késő lesz.
Kizárt, hogy Oda ezt megcsinálja. Mint írtam, ha Luffy legyőzi tegye azt becsülettel még mindig ezerszer jobb, mintha lebutitanák az ellenfelét.
Ez csak rotnana a helyzeten.
Külföldi fórumon, pedig elég sokan még az arcot is temetik. Ami pedig szerintem zseniális pár hibát leszámítva. Kicsit az arc is már túl van talán húzva. Pont mint Sanji esete.