Áh tényleg
Rosszul rémlett.
Valószínű akkor hogy Logia vagy nagy védelmet adó Paramecia.
Szerintetek ez Katakuri valódi harcstílusa (majdnem ugyanolyan mint Luffyé) vagy van egy saját stílusa és most csak azért harcol úgy mint Luffy hogy megmutassa neki mennyivel erősebb.
Az én véleményem szerint is-is. Egyrészt tényleg így harcol valószínűleg, de biztosan tud mást is, több van benne ennél.
Ahogy egyébként Luffyban is. Az alapok egyeznek, de pl. biztosan nincs G4-féle technikája. Van neki más.
Hát eddig minden jelentéktelen gyereknél is megvolt említve valamilyen szinten hogy a gyereke(mint pl az a két iker Dolce és Dragé akik 1 oldalt szerepeltek) szóval szerintem Amande nem az. Legalábbis szerintem az meglett volna említve.
Nem rég valamelyik témában felmerült Wano meg Ryuma neve. És elgondolkodtam kicsit.
Wano elég erős országnak tűnik az eddigi infok alapján, főleg ha az Új Világban függetlenek voltak, és Kaidonak is szüksége(?) volt a Shogunra hogy elfoglalja.
Na már most, ha Wano alapból ennyire erős, akkor az ott legendaként tisztelt Ryuma milyen szinten lehetett? Persze még élő korában.
Ugye a Monster alapján képes egy csapással levágni egy sárkány fejét, de erre már Zoro is képes. Viszont fogalmam sincs, hogy a Monster mennyire kánon (teljesen, vagy csak a szereplőt meg a főbb motívumot vette át Oda onnan), illetve azért az jóval a One Piece előtt keletkezett, szóval az erőszintek nem igazán passzolnak a két történetben.
Szerintem yonko parancsnoki szint körül lehetett vagy egy kicsit alatta. (Felettük nem hinném) Vagy legalábbis számomra ez lenne a logikus.
Meg persze akkor már Norlandon is el lehet gondolkodni, mert ő azért egy még nagyobb kígyó fejét csapta le lazán.
És akkor még egyszer a kérdés: Szerintetek milyen erős lehetett Ryuma és Norland? Felvennék a harcot mondjuk a Shichibukai tagjai ellen? Vagy még ennél is erősebbek voltak? Vagy már Luffy és Zoro is van olyan szinten, mint ők lehettek?
Lad írta:
És akkor még egyszer a kérdés: Szerintetek milyen erős lehetett Ryuma és Norland? Felvennék a harcot mondjuk a Shichibukai tagjai ellen? Vagy még ennél is erősebbek voltak? Vagy már Luffy és Zoro is van olyan szinten, mint ők lehettek?
A szamurájok nem függetlenek,mert a mink törzzsel szövetségesek. Ezért menekült oda Raizou.
Szerintem egy szintben vannak a 2mink vezérrel.(Nekomamushi és Inuarashi )
Yonko parancsnoki szinten lehetnek.
Mind a kettő erős lehetett pokolian. Azt tudjuk hány éve élt Ryuma?
Norland szerintem eljutott a Raftelre és ezért kellett meghalnia a hazugsága Jayáról, pedig csak hamis indok volt, de kapóra jött. Így bár magát soha nem nevezte annak, mert nem volt kalóz teljesített azt, mint Roger. Valami ilyesmi egyáltalán nem lepne meg.
Én úgy tudom nem volt említve sehol, hogy mikor élt Ryuma.
Érdekes elmélet. És valamennyi valóságalapja lehet, hisz tudjuk hogy járt az új világban és kegyetlen erős is volt, tehát ha megszerezte a térképet eljuthatott Raftelre. Viszont, akkor valahogy értelmeznie kellett az ősi szöveget, neki vagy egy társának.
Én nem nagyon tudom elképzelni ezt. Akinek meg van hozzá az ereje, hogy eljusson Raftelre, az tisztában lesz a világ történelmével... persze nem biztos, hogy ezzel kezdeni is akar valamit, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy csak úgy továbblépjen az infón. Persze Norlandot kivégezték...
Ki tudja, de én nem tartom ezt valószínűnek.
Ha Ryuma régen élt, akkor lehet, hogy bár baromi erős volt, de nem kellett ANNYIRA erősnek lennie ahhoz, hogy legendává váljon (bár ki tudja, hogy régen milyen erősek voltak az emberek). Ha viszont nem olyan régen élt...
A parancsnoki szintet én is elképzelhetőnek tartom.
De egyébként zombiként biztos, hogy gyengébb volt, mint élőként? Ez ki van mondva valahol?
Biztos ugyanis Brook technikáival erősebb lett Brook-nál. Maga a testnek köszönhetően. És nem is kicsivel tehát egy erős test egy rosszabb technikával eredménye kb a kettő közötti harci potenciált eredményezheti.
Meg Zoro is utalt rá ha jól emlékszem valami olyasmivel hogy felejtsék el ezt a harcot nem akarja bemocskolni Ryuuma nevét azzal hogy a jelenlegi énje veszített. Vagy valami ilyesmit mondott.
Az nekem úgy hangzott hogy Zoro elismerte hogy ha a valódi Ryuuma ellen harcol akkor kikapott volna.
A probléma nem is a technikával volt, hanem Moria képessége olyan szempontból hátrányos, hogy hiába erős testbe rakja az árnyékot, ha az árnyék tulajdonosa gyenge. Így az eredeti test teljes erejét nem tudja előhozni. Így is megsokszorozta Brook technikáinak hatékonyságát. PL egy sima szúrása olyan erős volt, hogy lyukat ütött a falba.
Wanon legendaként tisztelik Ryuumát szóval simán elképzelhető, hogy volt olyan erős, mint pl most egy Cracker.
Germa66 írta:
Am ez csak személyes vélemény de Doffy olyan badass hangulatot hagyott maga után Marinefordban hogy csak akk tudott volna hozzá méltó embereket csinálni sztem Oda amivel meg lennénk elégedve ha valóban Yonko lenne.
Ez egyáltalán nem igaz. Corazan, Vergo és Mone-os teljesen korrekt volt még Baby 5 se volt különösebben baj. Senior Pink kinézete és viselkedésére, pedig megkaptuk a választ. Viszont Vergo és Mone is a Ph arc-hoz tartozik. Egyik se volt olyan erős, hogy a Yonkou fő tisztjeit megközelítse. Ráadásul Pica és Tréból elég erős képességet kaptak, kifejezetten erőset. Szóval a személyiségük a viselkedésük az, ami szánalmassá tette őket és Mingot. Diamante, Pica és Tréból is egy pojáca volt. Buffalo, Jora, Sugár és az előbb említett három mindegyike egy félkegyelmű nyomorék volt, akik arra se lettek volna méltók reálisan nézve, hogy megcsókolják Doffi lábát. Nem azért, mert gyengék voltak, hanem azért, ahogy viselkedtek.