Gokunak a két csaj csak egy jó tesztalany mert erősek és kihozzák belőle a maximumot és elérje magától az ultrát. (Whis kétli, hogy sikerül de Gokuról van szó szóval biztosan van értelme a harcának...)
A többi tag harcár és kiesését én is szívesebben nézném.
Csámpás logikája nem semmi... meddig tartana Jirennek kiütni az ő megmaradt tagjaikból kettőt vagy az összeset?
Talán Toppo és Dyspo is hazavágná a fél társaságot pár másodperc alatt.
Nem vagyok benne biztos, de a namekiak egyesülése végleges és visszavonhatatlan. Tehát 1 új karakter lesz az eredmény.
Azt tudom, h Kami, anno Piccolo t, mint gonosz énjét száműzte magából.
superlacko: Nem kotnyeleskedni akarok, de figyelj a szabályzatra, ne legyen belőle büntetés Minimum 4 szó/hozzászólás
Nekem valami olyasmi rémlik, amikor Nail -el egyesül Piccolo, akkor mintha valami olyasmi hangzott volna el, hogy idővel Nail tudata "eltűnik/felszívódik". Aztán a fene tudja, itt bármi megtörténhet
Elképzelhető, h az egyesülő felek, erősebb oldala, később végleg asszimilálja a gyengébb tudatát.
Mint, ahogy Kami is említette, Piccolo nál lesz az irányítás, ő lesz a domináns.
Szerintem azért nem várható egyesülés a namekiek között, mert akkor az U6 nem pusztulna el, hanem az U7-től függene a sorsa. Ez egyrészt borzalmasan jó elgondolás.
Másrészt nem szabad elfelejteni, hogy minket nézőnket és az egész U7-et nagyon mélyen érintené az U6 pusztulása. Gondoljunk csak bele, hogy Csámpás utolsó szavai a tesójához szólnának, hogy "legalább te nyerd meg Beerus". Ez azért nagyon jól ütne és én ezt a megoldást szeretném a kettő közül.
Igazi nameki egyesülésnek én inkább azt nevezném ami a Namekon történt Piccoló és Dermesztő által legyőzött Nameki között. (nevére nem emlékszem) Mivel Piccoló és az Kami egykoron csak egyek voltak.
laszlo222 Na ezt nem igen értem miért is ne egyesülhetne a két Nameki? És miért függne a sorsuk akkor az U7-től?
Bár az igaz az U6 eddigi legszimpatikusabb. Gondolom eleve azért mert őket ismerhettük meg leginkább és eleve csak ők a testvér-univerzumunk.
Már elég rég nem irtam semmit az oldalra, csak táláltam egy érdekes videót, hogy a Ultra Ösztön nem az új formája Gokunak. A videó angol én meg nem nagyon értem, az is lehet hogy már volt róla szó régebben, már egy ideje nem szoktam olvasni a hozzászólásokat, csak néha. Szóval majd ne rám haragudjatok ha ez a videó kamu meg ilyenek és csak találtam és szeretem volna ezt megosztani veletek. https://www.youtu...sioTHF9MtU
MrSouthpaw, tény, hogy kicsit másabban áll a haja a narancsosnál, de valószínűleg csak teljesen ura az erejének vagy csak a plakát kedvéért rajzolták máshogy. Az aura színe pedig azért ilyen, mert szerintem rá fog pakolni egy kaiokent az ultrára. (Ha már nem lesz Vegetto)
De ez a nameki fúzió mondtam már, hogy hülyeség Az oké lenne, hogy két nameki egyesül, de három biztosan nem fog. Egyesülnek mondjuk az U6 namekok, hogy legyőzzék Piccolot meg Gohant, de semmi értelme nem lenne egyesülniük Piccoloval utána. Gohanak is van annyi esze, hogy max visszakívánják őket.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Az lehetséges, hogy egy öreg, bölcs Kai potrohával tovább bírják a fúziót? Elvégre Shin még kis kezdő tanonc mint Zamasu, míg az öreg Kai és Gowasu bölcs, mások a fülbevalói is.
Nem lehetne így megmenteni az 5 perces Vegetto limitet mondjuk egy órára? Attól függően erős egy potroha, amilyen a gazdája.
Az nem számít ki a fülbevalógazdája vagy az milyen erős. Az fülbevalók (potara) ugyan olyanok. Csak egy azonos "eszközök".
Szóval mindegy kiét használják ugyanannyi ideig tart.
Az időtartalom, meg a születő harcos erejétől és annak energia felhasználásától függ! Minél erősebb, minél több erőt használ el annál rövidebb ideig tart.
Amúgy tényleg az a legnagyobb esélyes eddig, hogy már valamelyiküknél van most is? Na majd meglátjuk. Én tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá.
És az új csaj se néz ki rosszul!
Szerintem azért nem várható egyesülés a namekiek között, mert akkor az U6 nem pusztulna el, hanem az U7-től függene a sorsa. Ez egyrészt borzalmasan jó elgondolás.
Másrészt nem szabad elfelejteni, hogy minket nézőnket és az egész U7-et nagyon mélyen érintené az U6 pusztulása. Gondoljunk csak bele, hogy Csámpás utolsó szavai a tesójához szólnának, hogy "legalább te nyerd meg Beerus". Ez azért nagyon jól ütne és én ezt a megoldást szeretném a kettő közül.
Attól még, hogy egyesülnek, vége lehet az U6-nak, ha Piccolót kiütik a ringből. Na, ez az igazi! Akkor minden kivánságunk teljesül. Piccolo kőkemény lesz egy időre, és az U6 dráma is megvalósul. Sőt, fokozom. Piccolo is eltünne, mikor U6-ot megsemmisitik, mivel benne vannak a namekok. Erre berágna Gohan, és mutatna valamit.
Szerintem az U6 Namekok és Piccolo egyesülése szerintem kizárt. Maximum úgy mennének bele ha látnák, hogy már semmi esély az U6-os győzelemre és megígérnék nekik is, hogy vissza lesznek kívánva. Jó lenne ha kiderülne, hogy van Jirennél is egy erősebb résztvevő aki eddig rejtve volt.
Az nem számít ki a fülbevalógazdája vagy az milyen erős. Az fülbevalók (potara) ugyan olyanok. Csak egy azonos "eszközök".
Szóval mindegy kiét használják ugyanannyi ideig tart.
Az időtartalom, meg a születő harcos erejétől és annak energia felhasználásától függ! Minél erősebb, minél több erőt használ el annál rövidebb ideig tart.
Amúgy tényleg az a legnagyobb esélyes eddig, hogy már valamelyiküknél van most is? Na majd meglátjuk. Én tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá.
És az új csaj se néz ki rosszul!
Ezt olyan tényként írod, mint ha erről olvastál volna bármilyen hivatalos leírást. Egyáltalán nem egyformák a potarák, nem hiába van több szín. Mikor Gowasu megmutatta Zamasunak a jövőt, akkor Zamasu megkapta az egyik potarát Gowasutól és ideiglenesen kinevezte kaioshin-nek. Nem véletlen volt szükség egy öreg bölcs kai potarájára ehhez.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."