Én Paidonnal értek egyet, szerintem az a dolog a Tankman különlegessége volt (meg eleve, Doffy is hasonlóról számolt be, szóval van valami Luffy G4-vel, ami mintha keverné a haki és a gumi tulajdonságait, és ez baromi erős kombó).
Egyébként ott nem volt sem baki sem pedig hiba. Luff nyert volna haki ide vagy oda.
Így hogy nem használt Hakit kilőtte őt Luffy, mert képtelen volt átszúrni a gumit, ami úgy vislekedett, mint egy nagy autó, de inkább traktor gumi. Probáld meg kiszúrni késsel. Garantálom, hogy nem sikerül. Egyszerűen nem volt kellő ereje, hogy átszakítsa őt a rengeteg keksz pedig elérte a limitet és ellenállás fejtett ki vissza ment a helysére és, mikor Cracker ellenállása gyengült a keksz és a gumi ereje kilőtte, mint egy golyót. Kézeljétek el egy íjnak, amit Cracker feszülésig felhúzott, de nem tudta elszakítani, mert ahhoz gyenge volt.
Ha Cracker hakit használt volna talán még rosszabbul járt volna és meg is halt volna. Méghozzá a saját erejétől.
Ez történt volna vele. https://www.youtu...2aCaLcn33A
Inkább tartott volna ő is egy Tea szünetet. Ő lebecsülte Luffy-t, de mikor Luffy tele lett eldőlt harc bármit tett volna veszít.
Katakuri még plot armor ide vagy oda se hiszem, hogy kikapna. Ordas nagy baromság lenne. Az pedig, hogy gyengül az ereje, mert nem evett nonszensz és példátlan. Soha nem volt egyetlen egy gyümölcshasználó se, akinek az erejéhez külsőforrás kellett volna. Szóval remélem nem lesz ilyen seggből előrántott baromság a végzete. Ha kikap kapjon ki becsülettel ne ilyen undorító dolgokkal.
Tényleg az egyetlen tapasz a sebemre, hogy ő maga is tudja, hogy egy gyökér volt.
Hiei írta:
Az pedig, hogy gyengül az ereje, mert nem evett nonszensz és példátlan.
Jjjjjappp, végülis, csak Luffy ilyen 883 fejezet óta
Természetes reakció még a One Piece világában is, hogy éhesen nemcsak a test, hanem a szellem is gyenge, tehát logikus következtetés, hogy a Haki sem éppen úgy működik, ahogy kéne. A gyümi ereje valóban nem csökken, csak épp a test és szellem korlátai miatt nem igazán lehet hatékonyan használni ^^
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Luffy azért gyengül, mert szellemileg visszamaradott és képtelen éhezni a gyümölcsének ereje semminnyire nem függ a kajától. Crackernél ez miért nem volt tényező vagy Jacknél? Légyszíves ne mond, hogy ez hirtelen ilyen súlyos tényező lett. Ez egy undorító asspull dolog lenne. Amire idáig nem volt példa. Enel mantrája mirét ne gyengült a sok támadás után? A fáradság sokkal nagyobb probléma kéne legyen. Ha meg még is igazad van egyen mochit . Harap pár falatot és problem sovled úgy látom kéznél van neki jó pár adag.
Srácok Tapion szerint innentől minden harcban tea szünetek lesznekxD Sőt Japánban a munkaidőben alvószünet is jár javaslom a bevezetését minden harcban.
Hiei alapból azt mondta Tapion ha jól emlékszem hogy nem a gyümije miatt hanem Katakuri van valamilyen baja ami miatt muszáj ennie vagy elgyengül. Mint egy olyan embernek akinek alacsony a vércukra.
Az is egy baromság lenne, ami aztán tényleg a plot armor csúcsa lenne. Hirtelen jön egy milliárd belis kalóz, akinek vércukor betegsége van így veszít. Feels bad man. Meg aztán miért nem hord magánál injekciót ilyen helyzetekre?
Miért ne lehetne vércukorproblémája. Az anyja kajabaja mellett nem meglepő ha a gyerekek valamelyikének is van valami.
Fogalmad sincs mi az alacsony vércukor igaz?
Injekció a magasra van. Az alacsonyt csak evéssel tudod helyrehozni. Valószínűleg ezért volt a környékén szakácsok kész kajákkal hogy ne legyen baj. Ők az ő injekciói.
Ha az alacsony vércukor érdekel pl. google első találat: http://diabeteszi...ukorszint/
Egyáltalán nem érdekel az alacsony vércukorbaj. Az érdekel, hogy Luffy azért fog győzni, mert előnyt szerez egy nevetséges dolog miatt. Szánalom kategória.
Crackert legyőzte 2v1-ben rendben. Erre msot azért győz, mert Katakuri beteg. Remek.
Atyám, felfogtuk Hiei, nem tetszett. Nekünk meg igen (többségünknek). Engedtessék meg, hogy ne erről kelljen beszélni egyfolytában
De egyébként tényleg érdekes, pont most olvasta el az egyik haverom, neki is nagyon bejött a fejezet, ms fórumán sem olvastam panaszt, csak tőled itt (meg dungeontól, amin meg sem lepődik az ember ).
Mindenesetre oké, felfogtuk Szánalmas, szar, nevetséges, asspull, stb.
Hiei egy amolyan "ami a szívén az a száján típus", de elég egyértelműen fogalmazott, itt nem arról van szó, hogy jó volt e a fejezet vagy sem, mert egyébként jó volt, a gond az, hogy Oda nagyon gyenge megoldással oldotta meg Luffy és Katakuri egy szintre hozását.
Katakuri rögtön a fejezet elején kivégezhette volna Luffy-t, ehelyett elment zabálni (eddigi animés/mangás pályafutásom legröhelyesebb plot armorja, pedig már vagy másfél évtized van a hátam mögött...), ez egy másik Yonkou parancsnok ellen, vagy egy admirális ellen végzetes hiba, és egy ilyen képzett, tapasztalt és óvatos harcostól egyenesen ostobaság és logikátlanság is.
Az már csak hab a tortán, hogy Luffy kirágta magát a mochiból, amibe 10 emberből 10 belefulladt volna, gomu gomu no mi ide vagy oda...
Ha most még ehhez kitalálja Oda, hogy Katakuri ezért veszít, mert alacsony a vércukor szinje az szánalom, főleg olyan démongyümölccsel, ami neki van...
Persze én azért közel sem vagyok olyan borulátó, mint Hiei, de ha Luffy így győzi le Katakurit, akkor eléggé becsapva fogom érezni magam...
Csibe írta:
Katakuri rögtön a fejezet elején kivégezhette volna Luffy-t, ehelyett elment zabálni (eddigi animés/mangás pályafutásom legröhelyesebb plot armorja, pedig már vagy másfél évtized van a hátam mögött...), ez egy másik Yonkou parancsnok ellen, vagy egy admirális ellen végzetes hiba, és egy ilyen képzett, tapasztalt és óvatos harcostól egyenesen ostobaság és logikátlanság is.
Köszönöm.Én már feladtam. Nem értik vagy nem akarják megérteni. Én már offolom a vitát,mert Sanjit is felesleges védték.Eleinte vitatták, de később elismerték,hogy Oda elrontotta a karakterét.Én már csak egyet remélek,hogy Kataruki nem törpe!
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.30. 10:37
Vagy csak nem mindenkinek vagy valami nagyon jó vagy valami nagyon rossz. Én azt vettem észre, ha nem tetszik valami, akkor már kb temeted a mangát vagy az adott karaktert. Szerintem a legtöbben eddig nem voltak megelégedve Sanjival eddig, de attól, hogy nem temetik a karakterét, attól még nem az van, hogy minden kritikától védenék. Nekem is van pár dolog, ami nem tetszik ebben a történetszálban, köztük van Sanji is és a Luffy vs Katakuri harc, legalábbis a mostani fejezet. Nekem sem tetszett igazán a mostani fejezet, de attól mégsem írom le ettől az egész mangát. Azt kellene megérteni, hogy egy történet szinte lehetetlen, hogy tökéletes legyen, ergo, hogy mindenkinek minden tetsszen. Nem vagyok megelégedve a mostani fejezettel, de ettől még a fejezet maga nem volt olyan rossz, mint aminek le van írva. Javíts ki ha tévedek, de ha valamiben Oda hibázik valamennyit, akkor azt már egyből leírod teljesen és elsiklasz a jó oldalán. Az nem védés, ha már azt mondják néhányan, hogy ez már túlzás. Még anno én is elismertem, hogy Sanji nem a legjobban viselkedett stb, de Te neked csak két pólus van, vagy aki ezek után temeti a karakterét és ezenkívül minden más véleményt egy tömbként kezelsz, ami nagyon rossz. Rengeteg szerteágazó vélemény volt Sanjival kapcsolatban, biztos volt, aki kivédte, de voltak csomóan, akik elismerték a hibáit és nem temették, szóval sokfajta vélemény volt ezzel kapcsolatban, de Te szerintem azokat a véleményeket egy tömbként kezeled, ergo vagy valaki temeti a karakterét, vagy valaki kivédi. Mert egy valami biztos, hogy ez nem így volt, ahogy leírtad, hogy volt a Te véleményed, a többi meg kb. kivédte. Nekem sem tetszett Oda mostani megoldása és elhiheted, hogy vannak félelmeim a harc kimenetelével kapcsolatban, de attól, hogy ez most nem tetszett, szerintem nem kell ezt így lereagálni. Én elfogadom, hogy vannak, akiknek ez tetszik, mert miért ne lenne. Hieinek is mondtam, hogy megértem az ő szemszögét is, mert most én speciel ahhoz állok közelebb. Azonban, amit most írtál dungeon az szerintem túlzás, hogy ennyire ledegradálod a másikat, mert más a véleménye.
Amúgy én is remélem, hogy Katakuri nem törpe, de szerintem ezek után már biztos nem fogja ezt beadni Oda. Legalábbis remélem.
Pontosan. Ahelyett hogy élveznéd a fejezetet a legapróbb hülyeségeken kell fenn akadni.. Miért ne lehetne betegsége valakinek aki parancsnok és 1 milliárd beli van a fején?
Az a gond, hogy van egy parancsnokunk és egy elég sokat harcolt Luffynk. Ha nem így győzne hanem egy véletlen találattal, akkor is hallatnátok a hangotokat (én is ebben az esetben). Ha külső segítség jönne az lenne a baj, ha új szintű technika az nem tetszene, ha kajálna ő is és még több energiát nyerne ebből azért húzná karóba mindenki Odát. Így nagyon nehéz megfelelni, de nem is lehet és kell mindenkinek.
Szerintem logikus volt a fejezet, bárki tévedhet - mert senki sem tökéletes- bárkinek lehetnek betegségei - bár ez még nem biztos de a következő fejezetből remélhetőleg kiderül - és igen én is azon emberek közé tartozom akinek tetszett.
kristofkristof írta:
Nem vagyok megelégedve a mostani fejezettel, de ettől még a fejezet maga nem volt olyan rossz, mint aminek le van írva.
Miért, milyennek van leírva? Szerintem a nagy többség nagyon is meg volt elégedve a fejezettel, azt nem tudom, hogy itt, a fórumon is, de általánosságban biztosan, és ez nem elvakultságból fakad, vagy azért, mert "minden szart lenyelünk".
Nekem kifejezetten nem tetszett a Moonlight c. film, rengeteg problémám volt vele, nem működött nálam a film, az mellett sem, hogy láttam és elismertem sok erényét.
Mások odáig voltak érte (messze nem mindenki, de sokan), komoly, intelligens emberek, ezért soha nem mondanám azt, hogy a Moonlight szar. De nekem nem tetszett.
Itt van ez a fejezet. Szerintem fantasztikusan jó volt, frappáns, jól megoldotta Oda, hogy kimásszon Luffy a szituból. Vannak, akiknek nem tetszett, mert más a gondolkodásmódjuk. Ennyi. Tényleg nem értem, hogy miért van ez ennyire túlragozva itt.
Katakuri rögtön a fejezet elején kivégezhette volna Luffy-t
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Nem tudta volna kivégezni. Rengetegszer megpróbálta, rengetegszer megvolt rá a lehetősége, nem jött össze. Az egyetlen működőképes megoldás az volt, amit csinált: rádob egy mochi hegyet. Miután meggyőződött róla, hogy ebből nem fog kijutni (egyrészt mert lehetetlen, másrészt mert biztosan a jövőbe nézett, és látta, hogy nem jön ki), elment kajálni. Nagyon remélem, hogy nem azért, mert beteg (szerintem ez egyáltalán nem ideillő), hanem szimplán azért, mert ilyen: nem bírta tovább, hogy késsen a kajája. Ami idiotizmus, de minden One Piece karakterben van valamilyen szintű idiotizmus, és a Big Mom családban ez hatányozottan nagyobb, mint a többiben. Ezzel nem lett elrontva a karaktere (max. azoknak, akiknek más illúzióik voltak vele szemben), csak kapott egy árnyalatot, ami egyesek szerint szar, szerintem meg remek.
És akkor még egyszer Sanjihoz:
Én majdnem végig teljesen megértettem (de fontos, hogy megértettem, nem pedig egyetértettem vele), de volt egy pont, ami már nekem is sok volt (ez sokkal később jött el nálam, mint sokaknak), amikor már hiteltelen volt a karaktere. Azóta is azt várom, hogy helyreállítsa a saját renoméját, bizonyítson, hogy jöjjön valami katarktikus pillanat a számára, de egyre kevésbé gondolom azt, hogy ez eljön.
Ettől függetlenül, a karaktere nem halott, nem lett szar ("elrontotta a karakterét"...), csak csökkent a szememben. És ebben igaza van kristofnak: nemcsak két pólus létezik a világon. Én egy olyan véleményt képviselek, amit az előbb kifejtettem. Sokkal közelebb áll Sanji védelméhez, mint sokaké, de nem védi ki teljesen, mert van, ami alól nem lehet.
Sajnálom, ha ezt nem érted dungeon, és úgy gondolod, hogy elvakultságból, ostobaságból, Oda-rajongásból írom hétről-hétre azt, amit írok.
De mostmár én is offolom a témát, sajnálom is, hogy látszólag fölöslegesen elment ezzel ennyi oldal.
(Azért remélem nem teljesen fölöslegesen.)