Láttátok a két új tolvajkergetős videót? Nagyon durva hogyan működik ma a magyar "igazságszolgltatás". Hajam lepakolom.
Duma topic 14
Ma az egyik opcsi ismerőse hozott be kb 20 lötyi pálinkát, amit el is adott nekünk xD vettem tőle egy liter meggyet és egy liter barackot. Gyerekek, olyan finomat, mint az a meggy pálinka, még nem ittam. Illatra és ízre is baromi jó, simán bekúrtunk tőle meló után xD
http://epicstream...epicbuffer
Ez mennyire nagyon szar.
Egyszerűen nem lehet animéből élő szereplős filmet csinálni, mert az szar lesz. Gagyi ratyi CGI esetén meg főleg.
De legalább ebben is benne lesz a legszomorúbb rész, amikor a kiscsajból kutyát csináltak.
Az a baj, hogy a filmes adaptációtól ugye elvárná az ember, hogy hasonlítson az eredeti mangára/animére. De ugye a mangákban és az animékben a csúcson pörög a whitewashing, magyarán csupa árja európai szerepel benne, ezek után nekem baromira zavaró, hogy a filmes szereplők mind ázsiaiak és semennyire se hasonlítanak az eredetiekre.
Ishida, akkor még nem láttad az AOT filmet xD na az a japán filmgyártás jelenlegi legalja. Az most mellékes, hogy az eredeti manga/anime is egy szemét, de amit abba a filmbe összerittyentettek, bátran odaállítható a Sharknado 5 mellé referencia anyagnak, hogy még annál is van lejjebb xD
Ugrás a fórumra: |