Vao micsoda marakodás megy a fórumon. Bár én nem értem miért.
Katakuri eltemette Luffy-t a mochi hegy alá. Luffy keze még vergődött egy darabig majd megállt, mint akinek nincs már ereje és feladta a harcot és pontosan azon a panelen mondja is Katakuri, hogy "You'll be at peace soon." Szóval, ahogy én látom a helyzetet, Katakuri teljes mértékben elhitte, hogy Luffynak kampec van. Megjegyzem nem is volt oka azt feltételezni, hogy Luffy túlélje. Innentől mi értelme lett volna leszúrni? Ez pontosan olyan lett volna, mintha én fejbe lövök valakit, de aztán még szíven szúrom.
A másik meg, hogy miután Katakuri evését elcseszte Luffy, Katakuri mondja, hogy "Elnézést. Úgy tűnik nem láttam bele olyan mélyen a végzetedbe, mint az szükséges lett volna." Ez alátámasztja, azt az elméleteteket miszerint Katakuri ameddig ellátott a jövőben addig azt látta, hogy Luffy még mindig ott fekszik a mochi alatt.
Ezt a két dolgot pedig egybevéve egyszerűen annyi történt, hogy Katakuri bevitt egy halálos támadást és a jövőbelátó képességével is azt látta, hogy hatásos volt.
Én nem látok bele ebbe az egészbe többet, mint ami.
Katakuri kinézete mellesleg nekem nagyon bejön. Valahogy a fogak passzolnak az arcához is. Csak egyvalamit kérek, hogy evés közben ne kelljen látnom megint. Mert az, ahogy hatalmasra kinyitotta a száját és az arca tele van tömve kajával az nagyon durva. Viccesnek vicces, azt meg kell hagyni, de nekem akkor is fura a kinézete nagyon.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy Luffy végre be tudott vinni egy támadást. Mindamellett, hogy Luffy győzelme nem tűnik reálisnak, az sem reális, ha Luffy meg sem tudja érinteni Katakurit. Lehet, hogy Luffy gyengébb, mint Katakuri, de közel sem annyira, hogy ez "Flawless Victory" legyen. Az utolsó oldalon meg mikor Luffy használja a G4-et akkor én azt látom Katakurin, hogy tényleg komolyan veszi a dolgot és kőkeményen védekezik. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy olyan szinten hatástalan lenne a Kong Gun, hogy legalább ne röpítené kicsit hátra Katakurit. Vagy legalábbis nekem a rajzoláson úgy tűnik, mintha Katakurit hátratolná Luffy az ütésével.
Szóval összességében egy jó fejezet volt nekem, egy-két izgalmas fordulattal.
Szerkesztette: hgabi - 2017.10.28. 14:03