goku5, ha mekérhetlek légy tekíntettel arra, hogyha spoiler mögé rejtett hozzászólásra reagálsz, illetve ha a hozzászolásod spilert tartalmaz, akkor használd a spoiler gombot!
Köszöntem, Shiro!
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Kijött a szokásos spoileres kép a 114.részből
lencse írta:
Lehet naív vagyok,de (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szerintem Caulifla nem fog átmenni SSJ3-ba.A képen SSJ2-ben van,és ez a "menjünk át SSJ3-ba együtt" megszólalása inkább egy jövőbeli ígéretnek hangzik.)
lencse írta:
Lehet naív vagyok,de (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szerintem Caulifla nem fog átmenni SSJ3-ba.A képen SSJ2-ben van,és ez a "menjünk át SSJ3-ba együtt" megszólalása inkább egy jövőbeli ígéretnek hangzik.)
lencse írta:
Egy dolgot elfelejtetek. Írjátok itt, hogy a fúzió hamar szét fog esni... De ez miért is baj? Magából a tornából sem sok van hátra. Bő 20 perc. És addig mire a fúzió megszületik, ebből az időből fog is telni. Most ha csak 15 percet is bír a fúzió, annyi idő alatt elég sokra lehet menni. Majdnem kitart a torna végéig, ha nem üti ki őket senki hamarabb. És ha SSJ3-ba is mennek át (magasabb szintet azért még nem jósolok), azzal is egy táncos fúzió esetében a 15 perc megvan, én úgy emlékszem. Ugyanakkor szerintem nem a táncos megoldás lesz, hanem egy harmadik, új opció, de ez csak személyes véleményem.
Gyuri írta:
Elvileg Toriyama mester kinyírta a fúziót az előző arcban,mitől lenne eredményesebb a táncos mint a Potara-s?
Gyuri írta:
Elvileg Toriyama mester kinyírta a fúziót az előző arcban,mitől lenne eredményesebb a táncos mint a Potara-s?
Ahhoz képest,hogy Zbrush-ban készítették nem rossz.
Viszont a 3d nyomtatás önmagában nem olcsó hobby,tudnék mit bőven mesélni a témáról ha valakit esetleg érdekel.
A szoftver,a printer,az alapanyagok és a kiegészítők hozzá és a festőkészlet egy vagyon. :|
Szóval a 300 euró teljesen reális ár.
Ugrás a fórumra: |