Capac írta:
A Zootropolismeg nagyon aranyos film.
Ja a mai európai helyzetben pont ez az üzenet kell a gyerkőcöknek.
Duma topic 14
Capac írta:
Én már nem is figyelem a Disney filmek üzenetét. Egyszerűen csak kikapcsolom az agyam és nézem. Akkor nem kapok agydaganatot.
Épp ezért tartom a Zootropolist az egyik legszórakosztatóbb Disney filmnek.
Na jól van bazmeg...napok óta nem néztem a facet,most fölmentem, és a Black Sails oldala rögtön a pofámba tolta az egyik kedvenc szereplőmnek a halálát. Baromi jó.
Capac írta:
Véget ért egy fórumos mém?
Tegnap előtt mentem három meccset mindegyik S. Tegnap minden meccsem A és A+ lett fak yeah. Mondjuk ez az értékelés egy fos. Messze a legtöbb damagem volt, de mindig elvitték a kill-t. Az S-t kapott, aki Miden damagelt 14 ezret. Én nem a 32k-val, mert nem tudtam befejezni a killeket Na mindegy majd ma.
Nem is tudom, miért idegesítem magam vele, mikor játéktermi Heca és Gentle Gnarron kívül egyik skin se érdekelxD
Capac írta:
Ishida írta:
Véget ért egy fórumos mém?
Tényleg milyen rossz üzenete van.
Nem mindig az a hibás akire először gondolnánk.
Am tudom, hogy nagy divat fikázni a disneyt, szóval ebbe kár belemenni. De ha az atyaúristen pixar csinálta csinálta volna a filmet szarrá lenne dicsérve.
Olyan tanár tartja ma órámat, hogy az volt az 1. gondolatom, hogy feleségül akarok menni hozzá, jóképű és laza, majd mesélt a munkatapasztalatairól és rájöttem egyrészt, hogy bár 40-nek sem néz ki, de valószínűleg 50 felé jár, valamint, hogy nem a felesége akarok lenni, hanem az ő életét akarom leélni. *-* Az egyik legkirályabb ember akivel eddig találkoztam.
Noe, én voltam ilyen fakultatív előadáson, ami ilyen plusz, mint pl: amikor Bagdy Emőke fellép itt-ott. Na, a fickó, aki az előadást tartotta... egyszerűen eszméletlen. Kezdjük azzal, hogy nagyjából 50 éves. ( mivel azt mondta, hogy 27 éve házas, és a középiskolai osztálytársnőjével az egyetemen találkozott újra és mikor a diplomaosztójára került sor, már volt 2 lányuk. ) Ettől függetlenül nem néz ki többnek 40-nél, nagyon jó képű és olyan szentbeszédeket tud elmondani, hogy néha tényleg nem hittem el, hogyan tud valaki így gondolkodni ma, itt, Magyarországon. Ilyen emberekre lenne szükség, még jó sokra... Arról nem is beszélve, hogy egyszer-kétszer majdnem elsírtam magam, de ettől csak az tartott vissza, hogy a legelső sorban ültem és kb. 1.5 m se volt köztünk. XD
Tudom index de ők tették ki nálam a leggyorsabban. Megint balhé Brüsszelben,
http://index.hu/k...usszelben/
Nekem is tetszett a Zootropolis Zootopia. (mi értelme volt a címben az egyik idegen töredékszót egy másikra cserélni? logika Fuckyeah) Az üzenet vitatható át kell beszélni a ygerekkel valóba. De Gman értelmezése kurvára tetszik így belegondolva még az üzenet is jó XD Lew avatárja meg király
Kicsit off tegnap éjszaka unatkoztam. gondolom fun meccs hátha elfáradok, Yasuo top. Hát tryhardoltam végig koreai mozdulataim voltak carryztem a totál hasztalan csapatot 45 perc körüli meccs volt, hát nem S- kaptam XDXD ? Tegnap csak 3 ládát szedtem össze haverok meg magam által XD már csak kulcsok kellenek XD
Ugrás a fórumra: |