Mi van, ha a lányok már alapból tudják a fúziót.
Cabba is megmondta, hogy ők az U6 ütőkártyái, lehet erre célzott.
Valamint nem tudunk sokat a múltjukról, de amennyire ragaszkodnak egymáshoz elég sok ideje ismerhetik egymást, a megfelelő összhang is meg van köztük.
Még ez is jobb verzió lenne, minthogy Goku megtanítja nekik 1 perc alatt.
Mi van, ha a lányok már alapból tudják a fúziót.
Cabba is megmondta, hogy ők az U6 ütőkártyái, lehet erre célzott.
Valamint nem tudunk sokat a múltjukról, de amennyire ragaszkodnak egymáshoz elég sok ideje ismerhetik egymást, a megfelelő összhang is meg van köztük.
Még ez is jobb verzió lenne, minthogy Goku megtanítja nekik 1 perc alatt.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szerintem ez alapból így van. Kizártnak tartom, hogy Goku mutassa meg nekik. Ezt azért jól be kell gyakorolni, teljes kell legyen az összhang. És szerintem is erre célzott Cabba.
De szerintem túl régóta nem tudják, valószínűleg a tornára való felkészülés jegyében tanulhatták meg.)
Hát végül is az U6 lányairól nem sokat tudunk. Lehet tanultak ilyet. Testvérnek is nevezik egymást! (nővér) Ki tudja mit is tudnak.
De amúgy Cabba úgy értette hogy ütőkártyák, hogy már Hit kiesett. Szóval a maradék esélyük, Ütőkártyájuk Hit helyett, mögött.
Itt valami más is van a háttérben. Egy kimerült Goku ellen bőven elég az ssj3 vagy Broly. Sőt az utóbbi a kékkel is megállja a helyét.
Bár lehet Dermi fog bepofátlankodni a csatájukba és ellene fuzionálnak. Golden Freezának is vernie kéne őket és lehet ezzel harangozni is fognak az u6nak. A két nameki meg kiesik a 115 előtt.
jóslatom
Így viszont elég egyértelmű egyenlőre, hogy
- Toppo verni fogja Vegitát, mert ellenkező esetben Jiren feltámad ami elég nagy pech lenne 20 perccel a vége előtt
- Golden Freeza pedig verni fogja Kefurát, majd a fáradt Toppo ellen megy és győz ellene is.
Így összejön a Heroes endingben látott Jiren vs Goku-Freeza. Gohan meg nem most fog kapni új szintet, hanem máskor.
Jaj ne fúziónáljanak már, Goten-nek meg Trunks-nak is kellett majdnem 1 hét az elsajátításhoz. Ráadásul honnan is tudhatják a technikát? Goku is csak a másvilágban ismerte meg ezt a technikát.
Nagyot csalódnék ha a lányok meg csak hallásból rögtön elsajátítják és elsőre tökéletesen fúziónálnak. Egyébként sincsenek egy szinten, mivel Kale sokkal erősebb SSJ-ben, mint Caulifla.
laszlo222 szép teória, bár akkor már csak az a kérdés hogy ki győzi le Toppot és szélvész társát? Szóval én bízom Vegitában. Inkább ő veszítsen Jiren ellen. Azt biztosabbra venném és jobban is adná ki magát.
Gotennek és Trunksnak 1 hét kellett, viszont ők tapasztalatlan kisgyerekek voltak.
Emellett Kale és Caulifla... na róluk nem tudunk semmit és ez a probléma
Jobban is felvezethetnék őket, mert így háttérsztori nélkül nem tudjuk mire alapozni az erejüket és a tudásukat.
Goku5, arra írtam, hogy őt ejti ki Dermi, miután lefáradt Vegita után.
Másrészt lassan ideje volna már az U7-ből is kiesni, mert lassan 1 hónapja semmi értelmeset nem csinált C17/18. Plusz azt sem lehet elvárni, hogy majd Jiren ellen fog 4-5 U7-es rohamozni. Goku-Vegita-Gohan-Dermesztő négyesre gondolván. Lassan el kell véreznie 1-1 embernek közülük is.
Bocsi csak nemvágom azért kérdem ezt, hogy miért örül mindenki annak hogy 115.rész Toshio rész lesz?
Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni.
A Dragon Ball Super részeit felváltva írják ,van 5-6 író ha jól tudom, lehet több is, nem ismerem mindegyiket.
Ezek közül viszont magasan azok a részek vannak a legjobban megírva, amiket Toshio ír.
Azokban a részekben viselkednek a karakterek a legűbben önmagukhoz, a karakterek egymás közti interakciója is tökéletes, valamint ezekben a részekben található a legtöbb utalás a régi Dragon Ballos, Dragon Ball Z-s részek felé.
Emellett hiába van olyan témája a résznek, ami pl engem annyira nagyon nem foglalkoztat, mint pl a legutóbbi résznél, mégis olyan jól meg van írva, hogy jobban élvezem, mint egy részt aminek a témája nagyon is érdekel, de nincs olyan jól megírva, mint pl a 111.rész.
Ez viszont csak az én véleményem, de itt vannak a részek amiket a mostanában ő írt és azért észre lehet venni, hogy írás terén elég kiemelkedőek:
94, 104, 107, 112,
99. részt szándékosan hagytam ki, nekem ez kivételesen tőle sem jött be.
Jaj ne fúziónáljanak már, Goten-nek meg Trunks-nak is kellett majdnem 1 hét az elsajátításhoz. Ráadásul honnan is tudhatják a technikát? Goku is csak a másvilágban ismerte meg ezt a technikát.
Nagyot csalódnék ha a lányok meg csak hallásból rögtön elsajátítják és elsőre tökéletesen fúziónálnak. Egyébként sincsenek egy szinten, mivel Kale sokkal erősebb SSJ-ben, mint Caulifla.
Egyetértek,bődületes nagy baromság lenne.
Még az is az lenne ha hirtelen képesek lennének az SSJ3-s szint eléréséhez,persze miután Songoku megmutatta nekik.
Láttam angol oldalakon , és várják a rajongók 1000-rel Cauliflatól az ssj3-t, első alapvető kérdés hogyan?????
Ha ekkora irracionális dolgot csak úgy simán meglépnek az már fanservice lenne semmi több.
Csak nem lövik el még1x,hogy az U6 saiyajin-ei "zsenik". -.-
Akkor viszont az amit az elmúlt részekben színvonalban felépítettek simán megy majd a kukába.(remélem nem)
Szerintem az lenne a logikus ebben a fennmaradó időben ha náluk a max az ssj2 lenne semmi több.
Nektek erről mi a véleményetek? Szerkesztette: Gyuri - 2017.10.23. 15:52
Amúgy is túlzásba estek már azzal, hogy 1 napja még az ssj formáról se tudtak a lányok most meg már simán megy a ssj2 is és várjuk a ssj3-at, NA meg még többet a lányoktól! Tehát ha már túlzásba viszik akkor miért is ne! Hol a határ azt majd ők eldöntik.
laszlo222 De nem csak Toppó van és Jiren van bent az U11-ből! Vele, róla?
Én még mindig kiállok az a verzió mellett, hogy a végén Gohan nyer
És ő fog kívánni így nem lesz probléma a kivánsággal.
Jiren vs Gokuban mindketten kifognak esni a ringből lefogadom, Vegita magával visz majd valaki de tuti kieesik és Frieza szintén ki fog valahogy mondjuk akár Jiren által.
A végén pedig bent marad Gohan, Piccolo a két android és az U7 létszám főlénnyel nyer. Kb ez a legreálisabb ending.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Nem értem miért kell állandóan az időn lovagolni Goku5. Nem mindegy? Lényeg az izgalmas sztori. Másrészt jóval könnyebb elérni egy szintet ha vannak mentoraid akik korábban elérték, míg Gokuéknak maguk kellett kitapasztalni mindent. Továbbá elég egyértelműen átjön, hogy eddig is megvolt bennük ez az erő, csak sosem tudták hogyan kell kihasználni. Az miért nem furcsa, hogy a két 7 éves gyerek már az ssj3-mat tolja fuzióban? Gokuék ennyi idősen erős túlzással még pelenkások voltak.