Igen az. Fentebb már kifejtettük tetszésünket, hogy hogyan lehet egy jó mangát elbarmolni.
Fentebb* Előző oldal xD
Szerkesztette: Avaren - 2017.10.19. 20:34
UQ-Holder! anime, OVA
Zsinórokkal még lehet jobb lenne. A japán bábosok ügyesek.
Gondoltam már arra is, hogy esetleg azért nem csinálták meg ezt a részt úgy, ahogy a mangában volt, mert a szörnyekkel teli barlang meganimálása túllépte volna pénzkeretet... Viszont így az eljövendő harcokat nézve ez érdekes lesz.
Mondhatnánk, hogy "csak kihagyják a nem fontos részeket", de ha minden nem fontos részt kihagynak, akkor a végén ott fogunk tartani, hogy pont a lényeg vész el. Nem ismerjük meg rendesen a szereplőket, nem kapjuk meg azokat a kis plusz infókat, ami alapján az ember megtalálja a kedvenc szereplőit, a kedvenc történetszálait, a kedvenc harcait.
Hát ebből az lesz amit mondasz Chakra, hogy "csak kihagyják a nem fontos részeket", a 4. részbe is hány fejezetet fognak belenyomni atya ég
https://www.youtu...omwIM_99V0
Ránézésre ez hat fejezetnek tűnik, a 12-17. eseményeivel. Ha nem mennek ennél tovább, akkor még nem is mondanám annyira vészesnek, mert volt már szerencsém rosszabbhoz. ^^"
Alapesetben hogy a manga-anime párhuzamosan halad számomra nem mondhatom azt hogy jobb az egyik mint a másik. A próba különbözősége ellenére mind2 változat tetszett. Csak azt kérem hogy valahogy ezt a szörnyű cgit vagy javitsuk de tisztességesen, vagy dobjuk ha ez lehetséges.
Ennek ellenére nekem a UQ Holder nagyon bejön, remélem nem rontják le a színvonalát az ehhez hasonlókkal. Azzal én is egyetértek hogy ennyire nem kéne rohanni...
úgy hogy ahogy az anime részek egyre több manga fejezetet dolgoznak fel. az elején kb 3 fejezet volt az első rész ami normális, de most 6 fejezet/rész? minek rohannak az animések?
Így értettem Egyébként nagyon köszi azoknak akik mindig leírják hogy az adott rész meddig tart mangában
bakod írta:
úgy hogy ahogy az anime részek egyre több manga fejezetet dolgoznak fel. az elején kb 3 fejezet volt az első rész ami normális, de most 6 fejezet/rész? minek rohannak az animések?
Így értettem Egyébként nagyon köszi azoknak akik mindig leírják hogy az adott rész meddig tart mangában
Gabesz írta:
Jó ez így.. Ha nem akarod azt látni, hogy abból áll a harcjelenet, hogy 2 szerepló 15 percig csak áll egymással szemben, és csak nézik egymást...
Ugrás a fórumra: |