Hogy tényleg kiesett-e Hit, arról én azt gondolom, hogy igen.
Klónos képességről eddig nem volt szó, pusztán arról, hogy egy olyan általa létrehoozott alternatív dimenzióban támadja meg az ellenfelét, ahol nagyon nagyon lelassítja az időt! Kívülről nézve annyira lassú ott az idő folyása, hogy szinte kimerevedettnek tűnik az, akit megtámad, de ez nem így van, mivel amikor Goku felnyomta magát kaioken x10-al az u6 vs u7 tornán, akkor annyira gyors volt, hogy még a Time skip alternatív dimenziója sem tudta lelassítani.
Az a szellemkép, aminek a szeme vörös csíkokat húz a levegőben pedig csak a lenyomata annak a helynek, ahol a fizikai teste volt a timeskip előtt és azon mindig át is ütött mindenki, szóval fiizkailag kiütni azt nem lehet. Biztos ez zavart meg sokakat....
Őrülteknek:
Aki nagyon nagyon-nagyon hardcore dragon ball fan és ért is egy kicsit a matekhoz, valamint van ideje visszanézni több száz DB epizódot, akkor az kiszámolhatja, hogy milyen gyors Goku alap formájának legerősebb fokán, onnan pedig már csak a Kaioken szorzókkal kell számolni és negatív előjelet adni Hit time skippjének, megállapítva így a lassulást, amit a time skip okoz Hit ellenfelein. Most lehet, hogy nem ennyire egyszerű már maga a képlet sem-arról nem is beszélve, hogy nem igazán vannak konkrét utalások arra, hogy mennyi idő alatt érnek és hová...-, de én ebbe az irányba indulnék.
Talán a küzdőterek mérete, az egyes karakterek fizikai jellemzői és a megtett távolságok a különböző erőszinteken adhatnak némi támpontot,de a baj az, hogy erre ennyire egzaktan a készítők sem figyelnek oda, mivel ennek az egésznek a szórakoztatás a célja és nem az, hogy realisztikusságban meghaladják mondjuk Christopher Nolant.
Meglátjuk, hogy tényleg kiesett-e, hogyha Zeno ránéz majd a Kami padra, amikor ki akarja nyomni az egyik U6 namekot. Ha szerencsénk van, látjuk majd az összes harcos, ha pedig nem, akkor csak azt, akit ki akar nyomni.
Nekem sem tetszik, hogy kiesett de ez van.... Hittel kapcsolatban más gondolatom nincs.
Piccolo:
Olyan videót láttam (Talán a "the fan guy"-tól) , hogy ifjú Sátánunk esetleg magába szívhatja az U6 Namekokat, amikor azok legyőzésre kerülnek.
Szerinte azt mondhatja majd nekik, hogy ha kiestek, azzal tuti vége az univerzumotoknak, de ha egyesültök velem, akkor talán szerencsésebb végkimenetele is lehet a dolgoknak......
Ez a teória nagyon tetszik, szerintem van benne valami! Piccolo Toriyama kedvence és eddig, amikor szükség volt rá, mindig erősebbé tette és minden jelentős erőnövekedést edddig Namekokkal való egyesülésnek köszönhetett!