Na jó de ha dugni megyek akkor dugni megyek, nem randira. lel
Duma topic 14
Van akinek ez a randi célja, hogy dugjon. :/
Amúgy Ilyen a normális mozis randi.
Sevanna írta:
Ez a Walczer Cafe nekem is tetszik. *.* Nagyon jó helyen van. *.*
Capac írta:Mini, a tököm sem tudja, egyszerűen csak. Pedig már összehoztam előtte is, csak elkezdeni kurvára gáz. Mint amikor lebombázod Jordániát. Az első pár óra nehéz az üzemagyag beszerzés miatt, de utána már minden flottul működik.
Syzygy írta:
Vidd el tüntetni hétfőn. Majd hősként megmentheted a habzó szájú vérfideszes nyugdíjasoktól, mire ő erre a karodba omlik.
A Mars halott, beratnám. Ezt Avasarala is megaszonta. Amúgy most vettem meg a konzolt, hazamegyek, alazok egyet és össze is rakom. Sajnos nem úszom meg a kávelezést, mert kb 15 méternyi utpt muszáj lesz áthúznom a szobán, de bassza faszom. Holnap meg ha bent lesz a csaj, akkor megpróbálom elhívni.
Mondjuk ez az elutasítástól való félelem egy kis figyelemmel amúgy is félretehető. Ha beszélgetsz valakivel és jól érzitek magatokat a társalgás közben, akkor úgyis látod, hogy hol van az a pont, ahol akarja a társaságodat. Ha meg alapból nincs meg az összhang, akkor nem is biztos, hogy megéri az egészet erőltetni. Így nem értem hol jönne el az a pont, amikor a félelemnek helye van.
Szerintem egy nőnél ezt nem lehet olyan könnyen megállapítani. Normális esetben kedvesek vagyunk meg mosolygósak mindenkivel. De ez nem jelenti azt, hogy komolyabb érdeklődés lenne. A férfiak meg ezt rendre félreértik. Tehát én jogosnak érzem Capac félelmét. Azért persze próbáld meg mindenképp! Remélem nem bizonytalanítalak el.
Ugrás a fórumra: |