Imperator
Zseniális teknős tanítványa
Én csak csöndben olvasgatom azt a több száz oldalnyi hsz-t, rengeteg érdekes teóriát tudtok gyártani, öröm ezeket olvasni. Én arra számítok, hogy lassan Goku összekaparja magát, megtanulja jobban kontrollálni az Ultra Instinct-et, majd leveri Jirent, ám annyira kimerül, hogy nem bír tovább harcolni és végül ki is esik ő is. Remélem nem marad bent a legvégén, így egyrészt legyőzné a legveszélyesebb ellenfelet, másrészt a többiek is hasznosabbá tehetnék magukat. Igazából az volna a legszebb, ha az U7 (vagy inkább az összes) összefogna, és közös erővel győznék le Jirent.
Mondjuk Jirenék is érdekesek, mert oké hogy már csak hárman vannak bent, viszont ha igaz hogy Jiren a meditálásával tölti magát, akkor lényegében csak meg kell várnia az utolsó mondjuk 5 percet, és a maradék ellenfeleket gond nélkül ki tudná ütni.
(Viszont ha már fúzió, tegyük hozzá hogy blue-ban 5 percig tart potarával, tánccal nem tudom meddig, talán az is ekörül lehet, viszont most legalább 2-3 részen keresztül biztos láthatnánk. )
Egyébként az mekkora lenne, ha az U7 helyzete olyan kilátástalan lenne, hogy Vegita ismét arra készülne, mint Buu ellen és feláldozná magát, ám most a robbanás nem ölné meg, hanem kiváltaná belőle is Ultra Instinct-et.
Még egy apróság ezzel az alkotói szabadsággal. Nem volna rossz, ha még pár évet rákészülnének egy sztorira, de azért valljuk be, a szinkronszínészek se fiatalok, főleg Goku hangja már túl van a 80-on, nem tudom a japánoknál mennyi az átlagéletkor, viszont sajnos ő se lesz fiatalabb és pár év szünet igen kérdésessé tenné a helyzetet.
Ha a Superben behozták az isteni szinteket, akkor én azt vallom hogy vigyék végig azt, hogy Goku legyen tényleg a legerősebb az egész mindenségben, győzze le Zenoékat, majd mint egy tényleges isten éljen tovább. Sőt össze is lehetne kötni úgy a Z végével, hogy Goku elérte ezt a státuszt, és Uub-ot is azért keresi hogy még nála is erősebb harcosokat képezzen ki, lényegében mint egy mester létezzen tovább.