Az lenne poén, ha Leviék gyerekének lenne nagy melle.
Fairy Tail manga
Nagyon jók ezek az illusztrációk, gondolom az FT rajongóknál felrobbant a net . Remélem én is hogy kapunk legalább egy stáblistát a gyerekekből majd.
Amúgy én úgy emlékszem hogy Mashi azt nyilatkozta, kisebb OVA-kban vagy novellákban - hasonlók - folytatni fogja az FT-t.
Dova írta:
Amúgy én úgy emlékszem hogy Mashi azt nyilatkozta, kisebb OVA-kban vagy novellákban - hasonlók - folytatni fogja az FT-t.
Mondjuk ebben van valami, amit mondasz, szerintem is kissé mintha összecsapott lenne a vége. Vagy ez csak amolyan személyes kiábrándultságom, leginkább azért, mert sokkal nagyobb durranást vártam END-től.
Annyira beharangozták, meg minden és nem is láttunk szinte belőle semmit...vagy legalábbis többet kihozni belőle
Gajel és Juvia meghal
Gajeel és Juvia mind2 halálos sebet szereztek,amit nem lehet gyógyítani.
Juvia vérvesztesége miatt megkellett volna halnia,mert Wendynek nincs olyan mágiája,amivel tudja pótolni a vért.
Gajeel se járt jobban nála.Mert szintén menthetetlen betegsége kapot.Laxus tnem tudták meggyógyítani és Gajeel testét megfertőzték. Ha Hiro bevállalta volna a halálokat,akkor nagyon érdekes arc lett volna.
August és Irenét 2epic karakter,akiket szeretem.De a vége vicc...
Ha ennyire folytatni akarja Hiro,akkor miért rontotta el az utolsó arcot.Nem értem.
Nem akarja folytatni. Ez csak egy pletyka, ráadásul csak OVA-król, meg ilyenekről volt szó. Nincs szó folytatásról.
És nem az volt a baj, hogy nem haltak FT-esek a háborúban, ez nem is a FT lett volna akkor. A baj az volt, hogy az egész háború egy puding volt, hogy a harcok érdektelenek voltak, hogy a gonoszok hihetetlenül bután lettek legyőzve sokszor, hogy az egésznek nem volt tétje... meg még egy csomó dolog, már jó sokszor leírtuk
dungeonlord írta:
Gajeel se járt jobban nála.Mert szintén menthetetlen betegsége kapot.Laxus tnem tudták meggyógyítani és Gajeel testét megfertőzték.
Ugrás a fórumra: |