[img]http://kephost.com/images/2017/10/14/C8qI4NHUAAApkkEa.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Forrás AA:
Történet: Fujita Tatara egy felelőtlen középiskolás srác, aki semmiben sem jó, és ezért állandó célpontként szolgál a suli bajkeverőinek egészen addig, míg a mindig jókedvű Sengoku Kaname véget nem vet a zaklatásnak - de nem harcművészeti fogásokkal teszi ezt, hanem táncmozdulatokkal. Ezt követően Tatara úgy dönt, kipróbálja magát a báltermi táncok világában.
Másoltad az ismertetőt, ami nem tilos, csak ugyebár létezik olyan dolog, hogy forrásmegjelölés, mondjuk két "A" betű, ehelyett Tatarából valahogyan Tathara lett a leírásban...
Hogy sikerült ezt összehoznod, dungeon?
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Azért nem mertem leírni Bastian,mert 2x is törölték azzal az indokkal, hogy más oldalt hirdetni nem szabad.
Ezért nem írtam ki .De ha szabad ismét,akkor javítom. Döntsétek el, hogy most szabad vagy nem xD.
Én úgy a 8. rész környékén dobtam. Nagyon vártam, mert ilyen műfajú cucc sincs nagyon, de mikor a tánc csak állóképekből van megcsinálva, meg mikor mutatnának is valamit akkor is csak a lábukat látjuk háááát.
Azért nem mertem leírni Bastian,mert 2x is törölték azzal az indokkal, hogy más oldalt hirdetni nem szabad.
Ezért nem írtam ki .De ha szabad ismét,akkor javítom. Döntsétek el, hogy most szabad vagy nem xD.
Ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzat 14. paragrafusát:
"14§ A Naruto-Kun Csoporton kívüli, kizárólagosan magyar nyelvű animés weboldalak egyértelmű említése és linkelése tilos. Más témájú, nem animés weboldalt meg lehet említeni és lehet linkelni.
Anime, manga ismertetők elhelyezése a fórumon:
1.) Külföldi (nem magyar) honlapról származó ismertető esetében az ismertetőre mutató link beilleszthető a hozzászólásba.
2.) Magyar ismertető esetén szöveges formában illeszthető be a hozzászólásba. Közvetlen, az ismertetőt tartalmazó honlapra mutató link beillesztése tilos és kitiltást vonhat maga után!"
Áruld el nekem, hogy melyik része nem volt világos?
Segítek, a kulcsszavak: egyértelmű említés, közvetlen linkelés.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Ez nem igaz, és nem csak a beállítottság miatt.
A korcsolyázó homoszexuálisok egy anime eredeti alkotás, amit nem kötött semmilyen forrás, így koncentrálhatott az animációra. Az, hogy hányan hazudták be maguknak, hogy őket a sport része, vagy a két érett férfi közti románc része érdekelte a dolognak nem érdekel...
A Ballroom-nak ellenben az a "bűne", hogy ragaszkodik a mangához, ami az animéhez hasonlón, soha nem tartalmaz különösen hosszú, megszakításoktól mentes táncjeleneteket (oldalakat), inkább a karakterek reakcióit látjuk. Ezért olyan feltűnő, amikor állóképekkel töltik ki az epizódot, mert azt a minimális dinamikát is szeretnék a kulcspillanatokra tartogatni, lévén nekik 24 részt kellene valahogy kiügyeskedniük, és nem csak egy szezont, amibe mehet minden, ami a csövön kifér. Az is evidens, hogy a Production I.G messze nem kapott erre annyi támogatást a Kodansha-tól, mint a Shueisha-tól a Haikyuu!!-ra, hiába a hasonló karakterdizájn.
Sokkal jobb volt, mint vártam.Összegezve, kíváló anime, mind grafikailag, mind történetileg.
19.rész alatt 1 percet se unatkoztam. Attack on titan,Boku no Hero Academia után még egy favorit.
Én ezt az animét csak ajánlani tudom!Production I.G a no 3d nagyon jó munkát végzett.Már nagyon várom a 2.évadot.
Az a rossz hírem van, hogy sajnos, ennek a műnek is olyan manga a forrása, ahol a szerző sokat betegeskedik. Konkrétan olyan 3-5 fejezetnyire vagyunk a legfrissebb fejezettől, ezért meg is erősítették, hogy az anime cselekménye meg fogja haladni a mangáét.
Bár még mindig a jobb animék közé sorolnám a mostani, és az előző szezonból, számomra így a vége felé kifulladni látszik. Túl sokat kellett várni a Tatara és Chi-chan közti összhangra. Túl sokat... A széria második fele elment azzal, hogy Tatara nem tud vezetni, ezért hogy öröme határtalan legyen, egy olyan lány lett a partnere, aki pedig követni nem tud, és múltbeli sérelmei vannak. Azon áll, vagy bukik innentől kezdve a sztori, hogy ki mennyire bír megbarátkozni Chinatsuval, ami az esetemben nem sikerült maradéktalanul, be kellett ezt látnom.
Szerintem semmi gond a lassú Tatara és Chi-chan közti összhangra.Ha jobban belegondolok, akkor ez nem is lesz olyan egyszerű feladat.Tatarának Chi az első igazi táncpartnere és Chi pedig vezetőként táncolt.Nem ismerik egymást,de lépésről lépésre haladnak előre.
Köszi az infot,de remélem jobban van a Sensei. Ha nem is mangaként,akkor remélem animéként folytatják .
Bastian ha tudsz új infokat,akkor kérlek, oszd meg velem.
Nem lenne baj a lassú tempó, ha a manga nem havi lenne. Ezért olyan különösen fájó a sok szünet. Chinatsu a 18. fejezetben szerepelt először, az összhangra pedig a 41. fejezet első harmada körül került sor. Akárhogy is nézed, erre manga olvasóként két évet kellett várni, nem beszélve a szünetekről, ami sok. Ha a nyaralóban megoldódtak volna a gondok, azt ideálisabbnak tartottam volna, mert így kicsit illúzióromboló, hogy egymást marják a komoly téttel lévő verseny közepette, miközben Tatara, "Botlábovics Bélát" alakítja Hyodo kísérlete miatt...
Hivatalosan a manga már 6 éve fut. Ez idő alatt elméletben 72 fejezet lett volna lehetséges, ha az író soha nem tart szünetet. De ha évente még 2 szünettel is számolok, akkor is 60 fejezetnél kellene tartanunk. Ehelyett a 45. a legfrissebb. Nem olyan súlyos a helyzet, mint Togashi és a Hunter x Hunter esete, de azért látszik, hogy a manga 6 évéből, 2 év és 3 hónap odaveszett a szerző betegsége miatt.
20-24:
Minden jó, ha vége jó. Nagyon ritkán szoktam 10/10 adni , de ez nagyon megérdemli.
Rég volt már olyan anime,ahol egy anime főhősnek drukkoltam xD Felejthetetlen élmény volt! Attack on Titan,Boku no Hero Academia és végül Ballroom e Youkoso volt a 2017 top 3 legjobb anime.
Ha nem is mangaként,akkor remélem animéként folytatják .Mint a Dragon szupernél.
Az én favorit zenéim: https://www.youtu...p;index=16 https://www.youtu...p;index=18
2.évadot a népnek!!!
Én Kugimiyáéknak szurkoltam, a történet szempontjából viszont nem volt kérdés, hogy ki fog nyerni. Az már más tészta, hogy az egész döntőben, Kugimiyának egyetlenegy megingása volt, miközben Tataráék meg egyetlenegy táncot tettek nagyon oda. A tanulság pedig az, hogy nincs tanulság. A zsűri ízlése a döntő tényező, akik a klasszikus irány helyett, a modernebb, de csiszolatlan vonalat választották ezúttal.
Összességében: 6/10.
Átlagon felüli, amiben sokkal több volt, de elvesztegette a második felében azt a remek irányt, amivel az elsőben megindult. Képtelen voltam "jó-t", vagy jobbat adni rá. Chinatsu nemhogy nem váltotta meg a világot, az idejét múlt "törd be a tsundere musztángot" vonal egészen a végéig nem oldódott meg, ami totálisan elvette az időt a fontosabb dolgokról. Az is ironikus, hogy egymást próbálták megérteni, volt is belőle hiszti, majd ott is lett egy "Igazából lehetetlen teljesen megérteni a másikat." beintés az egésznek. Az utolsó pár rész egyenesen szenvedés volt a "leszboszi" Akirával az élen.
Ha megfogadsz egy jó tanácsot, dungeon, akkor a Top 10-es listáidhoz hozzáteszed, hogy "szerintem/vélemény szerint", mert az ilyen kijelentések soha nem általános igazságok.