Először érdekes is volt ez a teória, de annyira nyomatják, hogy már lassan a "Goku Black igazából Future Goten" teória szintjén van
Hit az egyik legerősebb harcos, Goku legutóbbi riválisa és pont ezért ütötték ki.
Ez pont ugyanaz, mint amikor Piccolo és Goku szoros harca után ketten is alig tudták legyőzni Raditzot, akinél Vegita sokkal erősebb, majd Frieza megölte Vegitát, akik az előző arcban a legerősebb volt, utána meg Friezát ketté vágta Future Trunks, aki meg Cellnél volt sokkal gyengébb és így tovább.
Így működik a Dragon Ball. A legújabb főellenfél erejét legtöbbször úgy szemléltetik, hogy az egyik előző legerősebb karaktert milyen könnyedén legyőzi.
Lehet később meg Jirennel teszi majd valaki ugyanezt.
Először érdekes is volt ez a teória, de annyira nyomatják, hogy már lassan a "Goku Black igazából Future Goten" teória szintjén van
Hit az egyik legerősebb harcos, Goku legutóbbi riválisa és pont ezért ütötték ki.
Ez pont ugyanaz, mint amikor Piccolo és Goku szoros harca után ketten is alig tudták legyőzni Raditzot, akinél Vegita sokkal erősebb, majd Frieza megölte Vegitát, akik az előző arcban a legerősebb volt, utána meg Friezát ketté vágta Future Trunks, aki meg Cellnél volt sokkal gyengébb és így tovább.
Így működik a Dragon Ball. A legújabb főellenfél erejét legtöbbször úgy szemléltetik, hogy az egyik előző legerősebb karaktert milyen könnyedén legyőzi.
Ez így igaz Majd amikor eljutunk a sor végére és valaki Zenot is ledarálja, na az lesz a vidám
Szerintem Jiren azért kezdett el meditálni (azon túl, hogy már nincs ellenfele szerinte), hogy visszapótolja a staminát, ami a különleges technikájának használata miatt volt. Szerintem ez a szemmel verés egy nagyon különleges technikája szürke barátunknak, viszont sok staminát eszik, ezért a meditációval tudja újra feltölteni magát (ahogy ezt előttem többen írtátok). Ha megfigyelitek ezt a technikát 4-szer használta összesen, 2-szer goku ellen és 2-szer hit ellen. Goku ellen amikor megpüfölte a tekintetével majd a genki damát lökte vele vissza többször is. Hit ellen amikor blokkolta a "végső csapás"-át hitnek majd őt is szétpüfölte vele. Ennek a technikának van egy előnye is, ezzel tud fejlődni Jiren (illetve eléggé leamortizálja az ellenfelet egy időre) viszont sok staminát eszik. Szerintem úgy fejlődik mint a saija-yinok viszont neki kell ehhez a meditáció, mert nála a belső energiák amik nagyon fontosak, azt teszi őt igazán erőssé.
Továbbá abba belegondoltatok, hogy Jirennek vannak-e fajtársai a 11-es univerzumban? Nagyon király lenne, bár lehet azok csak embereket rabolnak és szürke csészealjal közlekednek.
Szerintem Jiren az utolsó ebből a fajból vagy maximum pár egyed van még fajtársaiból, ugyanis Belmond bohóc elpusztította (mivel hakaishin) a bolygójukat anno de Jiren túlélte valahogy. Valószínűleg akkor ütköztek meg egymással és a pusztítás isten nem tudta legyőzni. Lehet, hogy bosszút tervez ellene?
Kizárólag a figura miatt érdekes a teória. Azonban hiába telt le még csak a torna fele (ami pont 15 rész volt), de még így is hatalmas potenciál van a tornában, amit remélem ki is használnak és nem csapják össze a végét. Egy Hit szintű kalibertől pedig kényelmesen beleférne egy ilyen fordulat, (még ha nem is annyira jellemzi a DB-t) hiszen csak egy az időt manipulálni tudó orvgyilkos. Simán elfogadható lenne egy olyan, hogy a leesés előtti pillanataiban valamit basztatott az idővel, majd eltűnt egy időre gondolkodni az esetleges taktikáról, lehetőségekről. Elvégre csak az életben maradása a tét, ez pedig simán lehet ok.
De amint kiderül a két rejtett U4-es hivatalos kinézete, vagy egy esetleges fúzió eredménye, akkor elválik lehet-e tovább kombinálni ezzel.
lencse
Jó lenne ha nem.
Viszont érdekes lehet, milyen sztorit dolgoznának fel. Mert úgy, nem hinném, h egy jövőbeni, Super ARC ot honának össze újra, 90 percben.
A remény hal meg utoljára, na...
Igen! Jó lenne többet megtudni a fajtájáról, főképp róla.
Apropó: Ha Frieza, ennyire tisztában volt a vakfolt lényegével, egyértelműen gondolhatjuk, h Ő maga vitte oda Goku t. Nem az teleportált, Frieza t keresve. Legalábbis a párbeszédük alapján, nekem egyértelmű.
Ha a következő részekben Zeno nem nyomja ki a Tableten, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy nem esett ki.
Amúgy nem Hit-re vall az, hogy "mondta is, hogy amikor nem tudta bevinni a végső támadását tudta ő is, hogy vége." Ez a szöveg nem Hit-re vall.
Az meg, hogy beszélt a lelátón nem jelent semmit szerintem...
Ha a következő részekben Zeno nem nyomja ki a Tableten, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy nem esett ki.
Amúgy nem Hit-re vall az, hogy "mondta is, hogy amikor nem tudta bevinni a végső támadását tudta ő is, hogy vége." Ez a szöveg nem Hit-re vall.
Az meg, hogy beszélt a lelátón nem jelent semmit szerintem...
Már nem azért, de ezt én elég nagy hülyeségnek tartom. A főpap bemondta hogy hit kiesett, őt szerinted át tudná valaki verni? Erősen kétlem.
Miért ne vallanna hitre? Ő egy ezeréves bérgyilkos, aki tisztában volt vele, hogy mennyi esélye van, ezért is épitett fel mindent a harcban az aduászára.
Én is szeretem hit karakterét, de azért óvatosan a teoriákkal, mert a végén még super namek god piccolonál, meg ultimate diamond friezánál fogunk kikötni.
Amúgy lehet,hogy ezt az új harcost hamarabb látjuk,mint hinnénk.(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A 104.rész címe:Birth of a new Super warrior.Toshio twitteren pedig megerősítette,hogy ezt szó szerint kell érteni,vagyis egy eddig még nem látott harcos fog megszületni.Hit azért nem jöhet szóba,mert őt már láttuk,nem új karakter.Szóval a lehetőségek:Namek fúzió,Robot fúzió,Bogár fúzió...Goge-ááá kár reménykedni XD)