Hát de sok mindent be lehet magyarázni egy képbe!
Majd kiderül.Sok az elmélet. De semmi tény nincs még.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Konkrétan azért nem ütötte ki senki, mert meg se próbálták. Nem akarásnak meg nyögés a vége.
Én csak azért gondolom így, mert Cabbáék ott voltak konkrétan Hit mellett. Ha ki tudták volna ütni, akkor Hit szerintem arra utasította volna, hogy lökjék ki.
Nem mondom, hogy a készítők arra gondoltak, mint én, csak próbálom keresni a logikus magyarázatot Lehet át se futott ez a fejükön.
goku5 írta:
Amúgy csak elmélet kedvéért, de nem érdeke Piccolónak hogy segítsen az U6 namekjainak. Igaz Vegitának se érdeke mégis megteszi.
Pléne külön univerzumok harcosai miért fuzionálnának? Így a végén minek is számítana az a fő? Persze ha nem esik ki. sőt a fuzionált fő is legyen az egy univerzumbeli is az hány főnek felelne meg?
Amúgy nézve a részt hogy meglepődtek az U6 namekjai amikor meglátták Piccolót! Eddig még nem vették észre hogy ott is van egy nameki?
A fúzióval segítene z U6-nak. azok meg ellenségek. Az szép és jó hogy ő erőseb lenne (ha öve maradna az elme) akkor megérné egy ideig. De attól még az ellenfelek benn maradnának általa. az meg nem érdeke.
Na meg a namekiek fúziója örök. Az pedig a két U6 feláldozása lenne. És hát nekik nem értem miért érné meg a tornán így feláldozni magukat egy ellenségért.
goku5 írta:
A fúzióval segítene z U6-nak. azok meg ellenségek. Az szép és jó hogy ő erőseb lenne (ha öve maradna az elme) akkor megérné egy ideig. De attól még az ellenfelek benn maradnának általa. az meg nem érdeke.
Na meg a namekiek fúziója örök. Az pedig a két U6 feláldozása lenne. És hát nekik nem értem miért érné meg a tornán így feláldozni magukat egy ellenségért.
Egyszer se biztos,hogy ezek a namekek hajlandóak lennének erre. Lehet velejéig romlott banda és nem olyan békésen élők mint nálunk.
Az viszont tény,hogy ez egy lehetőség lenne Piccolót újra kicsit felerősíteni vagy relevánsabbá tenni.(nem feltétlen a fúzió,hanem a tény h vannak ott is namekok,mondjuk hatalmasabb erővel)
Ugrás a fórumra: |