Itt az én listám:
0. Gorosei
Sokak szerint ők lesznek a legvégső ellenségek, egyelőre én is így látom. Biztos vagyok benne, hogy erősek még a koruk ellenére is. Azonkívül abba is biztos vagyok, hogy van vagy lesz valami titkos fegyver a kezükbe vagy a Marijoi nemzeti kincsek közül valami.
1. Marshall D. Teach
Sokszor találkozok azzal a jelenséggel, hogy valakit lenéznek az jelleme, karaktere miatt és nem az erejére alapoznak. Nála ezt nagyon nem tenni. Az oké, hogy retardált meg minden, de nagyon agyafúrt és gyakorlatilag átverte az egész Tengerészetet, hogy még nagyobb erőhöz jusson. Nagyon erős gyümölcsök vannak a birtokában, amiket sokáig tudott fejleszteni két év alatt, plusz a hakival is sokat fejlődhetett ez idő alatt.
2. Dragon
Kétségtelen, hogy van olyan hatalma, mint egy Yonkonak. Nagy talány ő nekem, eddig tipikusan annak a karakternek gondolom, akit úgymond nem lehet hova tenni. Itt arra gondolok, mint Bleachben a nulladik osztag vagy Narutoban Gai. Tudtuk, hogy mindegyik hatalmas erőt képvisel, de úgymond a rövidebbet húzta. Remélem az ő esetében ki lesz részletezve a képessége és a karaktere és nem csak egy rövid harcot látunk tőle.
3. Kaido és Big Mom
Oda nagyon párhuzamosan vezeti őket és mindig egy kalap alá vannak véve, legalábbis az én meglátásom szerint. Mindegyiknek van Road Pneglyphje, Luffy egyszerre hívta ki őket stb. Ennek alapján nagyjából egy erősek lehetnek és én is ezért raktam őket egy helyre. Nem azt mondom lehet, hogy az egyik erősebb, mint a másik, csak annyira szerintem nem eltérő az erejük, hogy egy teljes helyezéssel eltérjenek.
4. Shanks
Shanks most nálam kicsit hátrébb csúszott, emögött az van, hogy eddig úgymond róla hallottuk a legkevesebbet timeskip óta. Big Mom már mutatott a képességéből, ami minden elvárásomat felülmúlta, Kaidoról is hallottunk már egy-két odát. A karja elvesztése nagyobb veszteség neki erő szempontjából, jelenlegi tudásunk szerint nincs démongyümölcs képessége, szóval nem olyan, mint Perospero vagy Jozu, hogy felcsap egy kart és kész. Ettől függetlenül még mindig eszméletlenül erős lehet, nem hiába van a negyedik helyen. Majd ha jobban megismerjük talán változhat a helyezése, de eddig őt ide sorolnám.
5. Mihawk és Akainu
Most kövezzetek meg, de szerintem ez lenne az ideális elhelyezés. Mihawkot gondolom annyira nem kell magyarázni, a legerősebb kardforgató és a Shankssal való elbeszélések után sejthető, hogy valahol Yonko közeli szinten lehet. Ami talán érdekesebb lehet, hogy Akainut miért sorolom ide. Eléggé hiteltelen lenne szerintem a Tengerészet, ha a legfőbb ember nem jönne Yonko szint után. Azt én is érzem, hogy eddig még nem mutatott annyit, hogy biztosan Yonko szinthez lehessen sorolni, azonban őt is sokan jobban lenézik a kelleténél. Simán tud még ő meglepetést okozni és abban is biztos vagyok, hogy nem véletlenül lett ő flotta admirális. Természetesen itt sem feltétlen egyenlőnek képzelem az erejük, de az elkövetkezendőkben már nem fogom kihangsúlyozni.
5.5 Admirálisok
Azért jelöltem őket így mert nem látok egy teljes helyezésnyi különbséget köztük és a következő helyezettekkel, meg igazából eddig nem láttam jelét, hogy Akainu annyira elhúzott volna tőlük. Bár ez még mindig reálisabb szerintem, mintha egy helyen említeném Akainut velük. Szívem szerint nem kezelném őket egy tömbként, de a jelenlegi információink alapján képtelen vagyok.
6. Yonkok legerősebb embere: Marco, Katakuri, Jack (feltéve, ha ő Kaido legerősebb csapácsa, de szerintem King vagy Queen lesz az), Shanks legerősebb embere, Shiliew, Magellan, Sabo
Szerintem ehhez sem kell különösebb magyarázat, a különböző nagyhatalmak legerősebb emberei. Aki kicsit kilóg a sorból az Magellan, mert szerintem ő nagy erőt képvisel és emellett az ébredést is elképzelhetőnek tartom nála. Remélem még láthatjuk őt, bár erre nem sok esélyt látok.
6.5 Luffy.
Azért raktam őt ide, mert szerintem már van olyan szinten mint a másik kettő parancsnok, de ebben az arcba jelenleg nem tartom még ilyen erősnek, de a következőben már biztos ott lesz. Aztán lehet megdől ez az ötletem és legyőzi Katakurit, de eddig ezt így látom.
7. Cracker, Smoothie, többi parancsnok, Kuma
A maradék parancsnokok szerintem érthetőek, Kumát meg azért raktam ide, mert látom ilyen erősnek, de ez is még messze van. Mondanám, hogy elvárom tőle, hogy itt legyen, de majd kiderül ez is.
8. Doflamingo, Zoro, Urouge, Kid(?), Weevil(?), Shogun
Doflamingo és Shogun Kaido két kulcsfontosságú embere (Doffynál ez múlt idő, csak, hogy ne kössünk bele a tárgytól nagyon lényegtelen dologba). Szerintem nekik itt a helyük. Zorotól ezt azért várom el, mert ha minden igaz szembe néz a Shogunnal, szóval most valahol a közelébe lehet. Kid Weevil még kérdéses. Vacilláltam Urouge helyezésével, szerintem ő legrosszabb esetben itt van. Azt nem tudom, hogy van-e már olyan szinten, hogy letudja győzni a Yonkok két leggyengébb parancsnokát, én legrosszabb esetben idesorolom.
9. Sanji, Jinbe, Law, Perospero, néhány szupernova
Sanjinak és Jinbenek illene itt lenni. Szerintem Law is valahol itt lehet, Doflamingohoz nem sok köze volt, még miután telibe kapta a legerősebb támadásával, azután is bírta rendesen szuflával Doflamingo, szóval ez a helyezése eddig neki. Nem hiszem, hogy olyan irgalmatlanul megerősödött ennyi idő alatt. Perospero szerintem biztos van ilyen szinten vagy a 8. helyen.
10. Ezen is gondolkodtam azért. Szalmakalaposok közül nem sorolnék ide még senkit, ahogy a maradék szupernovákból sem. Talán Hancock, meg Crocodile jó hakival. Ide sorolnám Enelt is, ő alapból nagyon erős volt csak Luffy képessége volt a gyengéje. Jó hakival megilleti őt ez a hely. Egyelőre ennyi.
Remélem nem nagy gond, hogy egy helyre többet írtam, ha mindenhova csak egy személyt sorolok, akkor a lista már bőven kifújt volna Yonko parancsnokoknál.
Szerkesztette: kristofkristof - 2017.10.18. 11:41