Persze, hogy nem használják a teljes erejüket.
Ha beyond god állapotban lennének, akkor Frost egy sunyi fingtól darabokra szakadt volna. A torna szabályzata meg ugye tiltja a gyilkosságot. Az SSJGSSJ-ről ne is beszélve.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Ha annyira elrejtik a valódi erejüket akkor meg mi értelme van így mutatni őket? Pláne nem kellene folyton hangsúlyozniuk, hogy beleadnak mindent, meg hogy mekkora (milyen erős) az ellenfelük.
Monaka lehet itt a kakuktolyás! Ki tudja mit tud? Lehet nem olyan erős mint bárki de valami módon mégis le tudja győzni az ellenfelét. Ismeritek a részeges karatemester stílust. Nem tekintik ellenfélnek de nincs ki legyőzze.
vanNyommel írta:
az én véleményem szerint Monaka nem tud semmit, Wish mondta hogy az első kör óta eszméletlenül ül amióta elsült a kamahame... Bills csak azért hozta el hogy gokuék túlteljesítsék magukat és megnyerjék a tornát...
Vegita bedarálja a robotot lenyomja a kis csillagharcost és kikap a bérgyilkostól... majd jön Goku aki átalakul istenné és megnyeri a bajnokságot... ez nem spoiler mert ahogy írtam ez az én véleményem...
hozzásszólás / ellenvetés???
Szittyka írta:
Ez a lakott bolygós dolog tetszik!
Szerintem ilyesmi is lehetséges.
Arra viszont nem emlékszem, hogy ezek a gömbök hány univerzumba is vannak? 2-be vagy mindbe? Mert azt tudom, hogy Champa átjött Bills univerzumába is, hogy összegyűjtse őket.
Tényleg valószínű, hogy ha nem is mind, de jó pár super dragon ball lakott volt.Ne felejtsük el, hogy Champa bolygókat pusztítgatott miközben kereste az utolsót.Pont erre figyeltek fel Kaioshin-samáék.Szóval lehet, hogy az utolsó is lakott.(röhögnék, ha pont a föld lenne az xd)
Morbyd írta:
Tényleg valószínű, hogy ha nem is mind, de jó pár super dragon ball lakott volt.Ne felejtsük el, hogy Champa bolygókat pusztítgatott miközben kereste az utolsót.Pont erre figyeltek fel Kaioshin-samáék.Szóval lehet, hogy az utolsó is lakott.(röhögnék, ha pont a föld lenne az xd)
Laci írta:
A föld az nem lehet mivel azt mutatta volna a sárkány radar 😘😘
Laci írta:
Szerintem a föld lehetetlen én ha már ismert bolygó lesz akkor a namekot tudnám elképzelni
Az új namekra gondolsz amit Goku csak úgy talált meg, hogy elment Kaio sama bolygójára és akkor is csak sokadjára sikerült neki megtalálnia őket (rendben közbejátszik az erőszint is de azért én kizártnak tartanám, hogy közel lenne sőt biztos, hogy nagyon messze van) és ezzel meglehetne magyarázni, hogy miért képesek a kisebbik sárkánygömöket csinálni)
A szuper gömbök mind a két dimenzióban vannak! Mármint a kettőben van összesen a 7 darab. Amúgy tényleg nem lenne elképzelhetetlen, ha egy lakott bolygó lenne a 7. esetleg maga a föld. (6 univerzumban)
Amúgy az új namek tényleg messze van a földtől. De Kaitóhoz azért ment goku mikor kereste, mert onnan könnyebb érzékelni "rálátni" az univerzumra.
Ugrás a fórumra: |