Érdekes, ezek szerint csak engem állít meg mindig valami mélyről feltörő, zsigeri szégyen minden alkalommal, amikor egy-egy kommentár nélküli linken vagy fotón kívül bármit is ki akarnék rakni facebookra. Az, hogy a saját nevemmel kommentelgessek valami random fanoldalon, hogy aztán bármelyik retardált stalker ismerősöm láthassa, számomra elképzelhetetlen.
De mintha 2007 előtt is lett volna egy naruto fórum. Arra emlekszem, hogy a 2007-eshez az első hsz-emet Tunéziából írtam.
Amúgy igen. Az első napon tudtam mar a fórumról, de reménykedtem, hogy megmarad a jó db fórum és már akkor sem értettem, miért veszi el a rettenetes naruto a db-től a figyelmet. Aztán mivel a másik kihalt regeltem ide. És habár győzött a dekadencia, értékes emberek regeltek.
Megnéztem a Seanai Heroine Sodatekata 2. évadát és továbbra sem értem, hogy egy olyan otaku, mint Tomoya, egy 16 éves tini, mi a szarért nem kezdett soha semmit a csajokkal. Pedig részenként 2-3 alkalma biztos lett volna, főleg Utaha-senpaial és Megumival az évad végén. Utaha konkrétan pucéran terült ki az ágyában, ami nagyon szép látvány volt, erre a hülyéje meg fogott egy takarót, letakarta, és írta tovább a randi szimulátorukat.
Mielőtt valaki bedobná a hárem kártyát, igaz, hogy az anime részben hárem, de a négy lány, Megumi, Utaha, Eriri és Michiru közül csak Eriri és Utaha van belezúgva Tomoyába és kettejük közül is csak Utaha próbál tenni valamit, hogy összejöjjenek. Persze Megumi is szerelmes lesz belé, de az csak a 2. évad legvége és a vallomás Tomoya részéről Megumi felé még benne sincs az animében, csak a novellekben.
Amúgy érdekes, mert sosem bírtam azt a felállást, amikor nem a "gyerekkori barát" a main heroine, hanem mindig az új karakter. De ebben az animében annyira jól működik, hogy nem is tudnám másképp elképzelni a románc szál lezárását.
Aes Sedai írta:
Mert én is, ha valamit, valamiért vadidegen emberekkel akarok kibeszélni, most már inkább a facebookot választom, a kommenteknél.
Én nem irtózom a FB-tól (bár pár hónaponta elegem lesz belőle), néha meg is osztok dolgokat, amiket fontosnak tartok, már csak azért is, hogy a falam tükrözzön engemet (meg aztán, nem nagyon van mit szégyellnem senki előtt).
De az nagyon taszít, hogy FB-on beszéljek ki olyan sorozatokat, amik annál többet érdemelnek. Egyrészt a kommentrendszer nem erre való, kényelmetlen ott hosszú kommenteket írni-olvasni, másrészt rengeteg a kretén, de tényleg, harmadrészt meg nagyon nagy, és úgy érzem, hogy több száz, vagy akár csak több tucat komment között elveszik az enyém (ezért sem szoktam nagyon kommentelni olyan oldalakra sem, mint pl. Sorozatjunkie).
Ha van valami, amit szeretek, azt egyrészt a barátaimmal beszélem ki chaten vagy élőben, másrészt meg itt.
Azt meg nem mondanám, hogy a FB leáldozóban van. Jelennek meg új dolgok, bizonyos funkcióit elveszíti (pl. nyugaton nem nagyon használják a FB-ot chatelésre, vagy mittomén), mindenesetre szerintem mindenki, lassan tényleg mindenki fent lesz, rengeteg szálon kapcsolódott hozzá az életünk, pl. eseményszervezésnél a lehető legjobb rendszer, vagy csoportok létrehozására. Ritka az olyan, aki lelép FB-ról, max. kevesebbet használja, ellenben új felhasználók folyamatosan kell legyenek, ha egyre többen vannak, márpedig egyre többen vannak FB-on.
Szóval szerintem a leáldozás messze van, maximum átalakul.
Persze csak saját magamból és a környezetemből indulok ki, max. felszínesen ismerem pl. a nyugati online közösségi szokásokat, szóval tévedhetek.
Nekem csak 3 éve van egyébként facebookom, erre valamiért nagyon büszke vagyok
Szerkesztette: Jon - 2017.10.09. 20:20
A facebookkal kapcsolatban az az érdekes, hogy bár sok funkciót tömörít egybe, ha csak specifikus alkalmazást keresünk (pl. találkák szerezésére), akkor vannak nála jobb alternatívák. Persze jóval kényelmesebb, hogy mindent elérhetsz egy oldalon keresztül, de ha találkozókról van szó, én inkább a Meetupot használom rá.
hogy aztán bármelyik retardált stalker ismerősöm láthassa, számomra elképzelhetetlen.
Én se szoktam ilyeneknél kommentelni sose. A múltkori Lidl sztoris kommentemet is olyan cikinek éreztem, hogy kiderült, hogy többen is látták. Pedig nyilván nincs benne semmi, de akkor is. Vhogy engem is zavar az ilyesmi. Van egy ismerősöm, aki megállás nélkül minden baromsághoz még nagyobb baromságokat kommentel és okoskodik ezerrel. Teljesen ki tudok akadni tőle.
Kaptunk egy szatyor tuskógombát. Azt mondta, aki hozta, hogy kacsazsíron kell megsütni és pirítóssal a legfinomabb. Kipróbáljuk.
Gman utolsó hozzászólását láttuk...
Én a FB azt nem értem, hogy mit lehet telóról napi 24-ben fent lógni rajta... A sok tizenéves rohamdroid megy az utcán, és nem hall nem lát a telefont nyomja... A kedvencem az egyik csaj, fécen állandóan írogat, tök random dolgokról, találkozunk az utcán, köszönni nem mer...
Nyugodtan meg lehet beszélni privátban. Ahogy már számtalanszor elmondtam. Mindent (tényleg mindent) meg lehet beszélni, lehet kritizálni, javasolni, leszidni (normális hangnemben), bármit.
Privátban. Ha érdekel az indok, kérdezd meg privátban.