sebes1234HD:
Az Árnyék "csak" maxra fokozta Rogue képességeit, annyira, amire akkor a teste képes volt. Gajeel az árnyákot ette meg, pont úgy, mint Natsu Laxus villámait.
Fairy Tail manga
Szerintem az árnyéknak már nem lesz szerepe.Az tény hogy nem volt megmagyarázva mi volt az szóval gondolom valahogy meglesz(vagy nem ) de nem úgy hogy visszatér, hanem például felbukkan egy hasonló mágia mondjuk Acnologia képességei között Mashima nagyon célozgat Twitteren, úgy érzem Gildarts megfog jelenni kövi fejezetben
LOL fordítóba rakom ha hamarabb veszem észre mint tumblr-ön valaki amúgy meg ott szokott fent lenni már lefordítva. Amúgy csak Ulteart említi hogy egy bizonyos régi karakter felbukkant stb stb ezért gondolják sokan köztük én is hogy most is felfog bukkanni ki ha nem Gildarts
Jaa, én nem láttam semmit angolul kiírva (kivéve az új híreket ugye), de lehet csak én vagyok ilyen béna a twitterhez. A fordítókat meg inkább hanyagolom...
Amúgy bizony ideje lenne már Gildarts megjelenésének. Konkrétan most így hirtelen nem is tudom, hogy mikor volt benne a mangában utoljára. (A néma fejezeten kívül.)
Bennem élénken élnek a képsorok XD Amikor visszavette Laxust a céhbe, egyben visszautasította a mesteri pozíciót a mágiajátékok előtt Amúgy én olyanra képzelem a kövi fejezetet, hogy a duónk harcol tovább, majd a manga közepe környékén megjelenik a mikulás, elereszt pár sort, előhúzza a virgácsokat és mielőtt ki tudná osztani, megjelenik a várva várt személy.
Nos szerény véleményem és az Ice Trail-ban látott tapasztalataim alapján, két nővadászat között tart rendhagyás céljából egy rendes vadászatot is XD Gildarts-ot ismerve aki úgy elpusztít egy fél falut, hogy véletlenül megbotlik, nem hiszem, hogy olyan nagy hátrányban lenne
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy vajon újított be magának új kinézetet? (Bocs, tudom, hogy állandóan a kinézetekkel jövök, nézzétek el XD ) Durván festene hosszabb hajjal és egy kis szakállal. Akkor két robbántás között nem is néznék hülyének ha elereszt egy Allah akbar-t
Juj, ez csúnya poén volt... Inkább ne növesszen semmit, szerintem jó ezzel a borostával meg a hátranyalt Malfoy hajjal. Amúgy én is ilyen kinézet mániás vagyok, szóval engem speciel nem zavar.
Remélem sem lesz hátrányban, azért elég lehangoló lenne, ha pont Gildarts kapna ki. De egyelőre várjuk ki azt a négy napot az új fejezetig, hogy egyáltalán benne lesz-e?
Az a sál sárkánypikkelyekből készült nem? Nem kockás, ahogy a megvalósításon látszik Anno a Tenrou szigeten megmentette Natsu életét, valamilyen mágiával biztos meg van töltve. Igneel adta Natsunak de úgy gondolom, hogy ő is "készítette" el. Ettől függetlenül lehet, hogy az előbbi elmélet az igaz
Chakra írta:
sebes1234HD:
Az Árnyék "csak" maxra fokozta Rogue képességeit, annyira, amire akkor a teste képes volt. Gajeel az árnyákot ette meg, pont úgy, mint Natsu Laxus villámait.
Ugrás a fórumra: |