Akkor nyilvánvalóan. Csakhogy rendelkezik. Úgyhogy szerintem ők nyernének.
Jack vs Fujitora - szerintem ha nem is simán, de egyértelműen Fujitora.
Jack vs Sengoku - ha a csúcsteljesítményüket nézem, akkor szinte biztosan Sengoku. Azonban valószínűleg ő arra már nem képes, a kérdés csak az, hogy mennyire öregedett meg/rozsdásodott be.
Szerintem Jack nyerne, de ki tudja.
Marco vs Sabo - én valamiért úgy érzem, hogy Sabo minden parancsnoknál erősebb, és admirális szinten van. Úgyhogy szerintem Sabo. De ahogy dungeon is mondja, Marco gyümölcse nagyon problémás.
Law vs Bartolomeo - simán Law-nak kéne lennie. Azért ennyire nem erős Barto.
Shilliew, Cracker, Smoothie, Katakuri vs Jack, Marco, Jozu (gondolom rá gondoltál), Vista
Shilliew valószínűleg Feketeszakáll legerősebb embere, Katakuri biztosan a Mamáé, Jack meg valószínűleg Kaidóé, Marco Fehérbajuszé volt.
Én úgy gondolom, hogy (márcsak azért is, mert úgy gondolom, hogy Kaidou leverése Big Mom előtt fog bekövetkezni) Katakuri erősebb, mint Jack. Shilliew nem tudom, mit tudna kezdeni Marcoval.
Cracker egy érdekes csatát vívhatna Vistával, Smoothie viszont nem tudom, hogy mit kezdene Jozu-val... esetleg ha fordíva mennének, Jozu egy ideig törhetné át magát a kekszkatonákon, és tudjuk, hogy Cracker hakija rohadtul erős, biztosan át tudna vágni vele Jozu képességén is. És akkor Smoothie mehetne Vista ellen... aki szerintem nem volt benne Fehérbajusz top3 parancsnokában (mert az Marco, Ace és Jozu volt... de aztán ki tudja).
Én szerintem, ha egy hajszállal is (tényleg csak egy hajszállal), de győznének Katakuriék. Mindenesetre nagyon döntetlenközeli.
Mindenesetre Marco15- Nem nagyon illik az, hogy csak úgy feldobsz egy csatát. Ahhoz illik hozzátenni a saját véleményedet is. Emlékeztetsz a Kid kölyökre, remélem nem ő vagy, és nem fogsz az ő sorsára jutni