tuti hogy izmosabb mint Marco xD
https://www.youtu...kX4-fQsLJo
Szerkesztette: dedi012 - 2017.10.01. 18:35
One piece. Ki nyerne harcban ?
tuti hogy izmosabb mint Marco xD
https://www.youtu...kX4-fQsLJo
Akainu célja Luffy volt.Marco még támogatással se tudta megállítani vagy megvédeni Luffyt.Mert
Akainu majdnem megölte Luffyt.Ha Law nem jött volna,akkor Jinbeivel együtt meghaltak volna Marineford arcnál.
(Itt:https://www.youtu...elTnlQZtvo)
Akainu megállás nélkül legyilkolta volna Whitebeard legénységét Marcoval együtt.Ez tény.Sengoku parancsa és Shanks hála maradtak életben.Védelem is egy harc.
+Cobyról ne feledkezünk meg^^
Inkább megnéztem a manga verziót, hiszen Marinefordnál volt 1-2 jelenet, ami meg lett változtatva animében, én inkább a mangára alapozok.
Itt Marconak semmi baja.
http://www.mangap...iece/579/9
Itt meg Akainu látszólag noname kalózokra akart rátámadni, amikor Coby megállította.
http://www.mangap...ece/579/10
A legelső link előtt azt láthattuk, ahogyan Akainu bedarálja Curielt. Én nem láttam semmi olyan jelenetet, ami alapján kijelenthetnénk, hogy Akainu legyőzte volna Marcot. Csak azt láttuk, hogy Curielt one shotolta kb de Curiel és Marco ereje között elég nagy a különbség. Szerintem várjuk meg legalább azt, amíg legalább Marco erejét jobban megismerjük. Nem tagadom, Akainuban is elég nagy potenciál van, azonban az alapján, ami megtörtént Marinefordban nem mondhatunk semmit sem biztosra. Bár mondjuk mikorra Akainu majd képbe jön illene erősebbnek lennie, mint Marco, hiszen mégiscsak ő a flotta admirálisa a tengerészetnek.
kristofkristof
Pontosan Curielt alapján írtam le a véleményemet. A mészárlás Curiel kezdődötthttps://www.youtu...yiYkGU1gEs,de Coby és Shanks hála megmenekültek.
Marco op és op képessége ,de Akainu ellen nem volt esélye. Marco mögött ott volt Vista és a többi parancsnok. Ha Együttes erővel se tudták megállítani,akkor elméletileg Akainu az egyetlen,aki képes lenne Marcot legyőzni. Gondolom ebben azért egyetértesz,hogy Marco tehetetlen volt Akainu ellen.
Kizaru megmondta Luffynak,ha nem vagy erős,akkor senkit se tudsz megmenteni és ez alatt Marcoék nem tudták megvédeni Luffyt.Mert Akainu ellen nem volt esélyük.
Shirohige kalozok alapvetően egy nagy család, ahol gyengék es erosek is tálalhatok, de elsősorban szerintem a szamkivetettek es árvák gyülekezete volt egy olyan nagy nev alatt mint Shirohige... Par huzo emberuk volt ellentétben Big Mom csapataval szemben ahol több eros karakter is megtalálható.
Egyesítve 2017.10.02 14:40:30:
Enel (a haki tökéletes iranyitasaval) vs Cracker ?
Mint előtted írták ilyen nem volt. Akainu megsebzi a haki, már miért ne sebezné meg? Az anime készítői nem tudhattak, akkor a haki jelentőségéről, mert Oda nem mondta el nekik. Ami újabb bizonyíték arra, hogy semmit nem tudnak előre.
Ennyi és semmi többet ne képzeljetek bele.
Az a Marineford után volt.
Sabaodyn csak annyit láttunk hogy ő meg tudja támadni Kizarut valahogy.
Marinfordnál még a mangában is érződik hogy nem volt teljesen kidolgozva.
Az animések meg valószínűleg azt se tudták kik azok akik tudják a valamit használni.
https://m.youtube...NbTI8vArQU
Haki
Egyesítve 2017.10.02 16:11:31:
Boa Hancock is említette mikor luffy hasznalta
Tegnap is, meg most is átfutottam azt a néhány fejezetet. Nem láttam azt a jelenetet a mangában, amikor Vista és Marco megtámadja Akainut hakival, úgy emlékszem, az csak egy kiegészített jelenet volt a mangában. Bár azért valaki megerősíthet, hogy jól emlékszem-e. Nem véletlenül mondtam, hogy ne az anime alapján ítéld meg a dolgokat. Az egyértelműen bakis jelenet volt az animében, mert ha nem tudták volna megsebezni Akainut, akkor Akainu a hakijával védte volna ki, nem jött volna fel magma Vista és Marco támadása után.
Várjuk meg még Marco mit fog alkotni. Bár ha döntenem kellene Akainunak adnám a győzelmet, de nem amiatt, amilyen érveket Ti elmondtatok. Ezeken semmi sem alapszik, hiszen nagyrészt, amit mondtatok kiegészítés volt az animében.
Amikor Rayleigh bemutatta a hakit, akkor Oda azt már eltervezte. Mint Hiei is említette, az animénél pár hakis jelenetet eléggé benéztek, mert ők nem igazán tudtak még róla.
dedi012
Az a Király akarata amit linkeltél. A Fegyverzet volt az amiről alig tudtunk vmit és fogalmuk se volt az animéseknek hogy működik és ki tudja használni.
kristof (remélem nem baj ha nem fogom duplán írni )
Egyetértek én se találom mangában.
És abban is hogy Sakazukinak kéne nyernie.
dedi012 írta:
nekem annyi elég hogy Vista és Marco nem tudta megsebezni sem Akainut hakival sem... ez alapján bárki rájöhetne, hogy sokkal erősebb Akainu mint Marco...
Hiei írta:
Mint előtted írták ilyen nem volt. Akainu megsebzi a haki, már miért ne sebezné meg? Az anime készítői nem tudhattak, akkor a haki jelentőségéről, mert Oda nem mondta el nekik. Ami újabb bizonyíték arra, hogy semmit nem tudnak előre.
Ennyi és semmi többet ne képzeljetek bele.
Tegnap is, meg most is átfutottam azt a néhány fejezetet.Nem láttam azt a jelenetet a mangában, amikor Vista és Marco megtámadja Akainut hakival, úgy emlékszem, az csak egy kiegészített jelenet volt a mangában
Egyedül Vista vágásának eredményét látjuk és még mindig nem használt Hakit. Ha használta volna meg vágta volna. Szerinted egy Logia ki tudja védeni a hakival való támadást a gyümölcsével? Nem. Akkor miről beszélsz? Ne gyere nekem azzal, hogy mert haki használónak nevezte őket, az nem jelenti azt, hogy meg is támadták vele.
Ha ki tudná védeni a hakit Shirohige nem préselte volna bele a fejét a földbe.
Soha nem fogsz olyan démongyümölcs használót látni, aki képes elnyelni a Bushoshoku-val történő támadást. Még MArcot is megsebzi csak meggyógyul a képesség utóhatása miatt.
Egyébként a kötetes verzióban is nézd meg benne van-e, mert lehet kijavította Oda.
Egyébként meg simán szétnyithatta a vállát és ezért nem találták el Marcoék. Egyszerű Kenbonshoku technika. Ha tudod hol találnak el felkészülhetsz ellene Logia előnye.
A lényeg nem változik ha eltalálja egy hakival bevont támadás vérezni fog mint mindenki.
Bocsi, akkor benéztem, valamiért úgy emlékeztem, hogy ez Ace halála után volt, így csak az azutáni fejezeteket néztem. Így kicsit más a helyzet, bár ettől függetlenül nem látom másképp. Eddigi ismereteink alapján az van, amit Hiei is írt, ha valaki fegyverzet színét használ egy Logia ellen az nem tudná a szokásos adott elemmé válással elkerülni azt. Kicsit olyan a helyzet, mint most Katakurinál. Mivel nem tudunk erről semmit, így én még mindig nem mondok semmit biztosra ebből a szituációból, legalábbis erőviszony részéről. Ha így kitudná védeni a fegyverzet színével való támadást egy Logia, akkor körülbelül megint ott lennénk, hogy a Logiáknak legyőzhetetlennek kellene lenniük. Viszont ahogy Hiei is írta, ha így lenne akkor nem verte volna ennyire szét Fehérbajusz. Még ha végül be is néztem és mégis benne volt a mangában, vagy az volt, hogy itt nem használtak hakit Marcoék, vagy pedig egy baki, vagy akkor szétnyitotta a vállát, ahogy előttem is írták. Én az utolsó kettőt tartom valószínűnek.
Ugrás a fórumra: |