Vagy talán lehet, hogy mégsem
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
huh micsoda randit szervezet magának Izuku Tomurával jó volt kaptunk egy kis felkompott két gonosztevönek meg mutatták All for One-t is. kár h majd félév mire lesz de legalább lesz s ha megint 25 részt kapunk az hihetetlen mozgalmas lesz.
25 rész bőven jó, ha olyan lesz mint a 1-2. évad akkor panasz nem lehet, ráadásul még elég gyorsan is dolgoznak évente egy évad az elég jó, máshol éveket hagynak ki szünetként. 25 rész minden évben tökéletes, de az se bánom ha pár évbe csak 13rész fér bele, mert biztos lesz olyan a sztori miatt. Nem kell sietni mert úgy jár majd mint a TG és szétbasznak egy egész animét, azt pedig mindenki bánná.
Egyébként az OST-éket vajon publikálják?
Én is ezt támogatom. Jobb mint a One Piece ami sosem áll le de már szinte 1 mangafejezetet se dolgozz fel. Vagy a Fairy Tail anime minősége is elég ingadozó volt.
Amugy nagyon badass utolsó rész volt A részben is elmondták, hogy a tanárok csak szórakoztak velük direkt adnak esélyt nekik a győzelemre a vizsgán.
És igen végre láthattuk All for One-t. Mindenki tud mindent az biztos. A fő cél megölni All Might-ot, de Deku megölése is opcionális Mivel minimum All for One tudja, hogy neki adta át az erejét, de tudja azt Tomura is.
Most már ismerjük mindkét oldalt. A béke védelmezője All Might, a gonoszok vezetője All for One, mindkettőnek megvan a maga tanítványa. Igazából olyan mint két király csatája. Köztük számtalan fal van amit át kell törni, hogy elérhesd. Gondolok jó oldalon a számtalan hősre vagy gonosz oldalon a számtalan gonosztevőre.
Én egyszer azt a csatát várom amikor a felnőtt vagy legalábbis 20 évhez közeli Midoriya meg Tomura fog egymással harcolni majd egy szép napon Persze ez még nagyon messze van ha lesz egyszer egyáltalán.
One for All alatt szerintem All for one-t akartad írni , de igen az biztos hogy durva viadalok lesznek a két oldal között, valamiért biztos vagyok benne hogy nem fogják tudni legyűrni AFO-t csak nagy főlénnyel ez lehet ember vagy képesség főlény, de fix hogy 1v1-be nem lehet leverni . Én egy Deku vs Tomura harcot várok nagyon, két tanítvány összecsap aztán lássuk ki a jobb, de akár egy 1vs3-at is elnéznék Bakugo,Todoroki és Deku vs Tomura.
Ugrás a fórumra: |