Most hoztam szóba először.
A fangörcsöt kangörcsnek olvastam.
Duma topic 14
Te mondtad, hogy öreg vagyok már az ilyesmikhez.
Ha meglátnék valakit kihegyesített fülekkel, kb. így reagálnék:
https://www.youtu...6H5ZDUwVSI
Öregen is lehet kanos az ember. Csak a nemi élete mérséklődik. Mondjuk lehet pénztárcafüggő.
Én kielégítem a Démonaim akaratát. Ha már lassan két évtizede, hogy összecsiszolódtunk miért vonjam meg Tőlük ezt a "kis" lépést az átalakulásban? Lesz itt még más is, nem pont ez fog megrémiszteni. Másrészt, nem a környezetemnek "hódolok" vele, hanem Nekik. felőlem annyian néznek zizinek ahányan akarnak.
Úgy tűnik, ő tényleg lemaradt néhány dologról. Ráadásul itt is inkább csak a földönkívülis témákról fecsegtem, ha fecsegtem - a Démoniakról nem igen, mert vallás kategóriába zsúfolták volna (ami tiltott), pedig ez inkább Paranormális.
Örülök is, hogy a másik fórumon néhány hozzám hasonló, kattantnak titulált okkultistával futottam össze - az értelmesnek nevezhető táborból. És hát ezek között orvos is akad, meg egy pszichológus.
Jon, szerintem a herevasalás valami lelki probléma fizikai kivetülése, ami 28 éves koruk után érinti a férfiakat, ha nincs senkijük, max egy nyuluk. De ha az meg kan, akkor meg csak seggbe lehet. Szóval találjunk 28 előtt egy csajt, és nem lesznek ilyen problémáink xD
De ki használ nyulat, amikor még a legcsövesebb országokban is kecskékkel és szamarakkal tolják?
Coelho írta:
Ha meglátnék valakit kihegyesített fülekkel, kb. így reagálnék:
https://www.youtu...6H5ZDUwVSI
Ahhoz képest hogy mennyi mindenki (képmutatóan) ellenzi a testmódosítást, a többség mégis plasztik kurvákra veri, vagy megfordul utánuk az utcán. Csak olyankor rendbe van, amikor áll. Hagyjuk már.
Minagi írta:
Seva reagált a facebookon egy LIDL-es megjegyzás alá
A szépészeti műtéteket általában azért csinálják, hogy az alanyok szebbek legyenek, közelebb legyenek ahhoz, amit a divat alapján éppen szépnek tartanak. Ide értve pl a nagyobb mellett is akár. Ez persze sokszor nem jön össze, és inkább vicces/csúnya lesz az eredmény, de a cél akkor is az, hogy valaki az átlagosnál szebbnek tűnjön. Míg az ha valaki ufózombipredátorrá műtteti át magát, hát tényleg ne haragudj, de az egyszerűen visszataszítónak néz ki.
Egy csomó boltban nincs rendes pakoló hely, ezért én is utálom a kasszánál a kapkodást. Sajnos sok bolt nagyon az autós vásárlókra van szabva, úgy gondolják, majd az autónál pakol az ember. De aki busszal meg gyalog jár annak alapból többet számít az is, hogy hogyan pakol, mert nem csak az autóig kell elcipelni a cuccot.
Ugyanezt mondják a nők a sminkre is, hogy a férfiak szeretik látszólag ellenezni a sok sminket, aztán meg mégis kik után fordulnak meg.
Hát, gondolom férfija válogatja, nekem mindig az egyszerű, természetes lányok jöttek be. (Persze nem akarok képmutató lenni, az ember megnézi néha a "ribancokat", de azokat úgy is kezeli- megnézi, ill. valaki használja is, de az már más kérdés Azt meg a nők döntik el, hogy melyik kategóriába akarnak tartozni (általában).
Erről jut eszembe, egy hete a blahán életemben először ajánlott fel egy nő szexet. Mondjuk ezt a szintet tényleg nem értem, szegény nő olyan állapotban volt, hogy ha kényszerítenek, akkor sem.)
Hát, Heni, erre nehéz mit mondanom. Nem nézlek le ezért, de sajnálom, hogy ilyenekben vagy benne, és remélem, hogy egyszer majd rájössz, hogy nem vezet sehova (vagyis vezet, de nem a jó felé). Az okkultizmus még csak tönkretett embereket, segíteni senkin sem segített.
Ugrás a fórumra: |