Nem követem az amerikai focit, bár szimpatikus a sport. De látom, hogy micsoda antirasszista faszság tört most ki ott is ezzel a himnusz alatti térdeléssel. Édes istenem... de fárasztó.
Duma topic 14
Saphira írta:
Masashi, tehetnél fel képet a kutyádról, már biztos jó nagyra nőtt.
Seva reagált a facebookon egy LIDL-es megjegyzás alá, és megjelent a hírfolyamomban. Gondoltam amíg várom, hogy kész legyen a keksz, addig elolvasom mi az. Egy panasz üzenet volt, egy férfitől, hogy a LIDL-ben túl gyorsan adják a cuccokat (gyors kassza) és ideje nincs pakolni, fizetni és elmenni.
Aztán bele olvastam a kommentekbe. Több, mint 500 jött, ennek csak a töredékét olvastam el, de a 90%uk egyet értett a férfival. Viszont nem értem, hogy miért. Én utálok sorban állni, de nagyon. Egyik sorban üvölt a gyerek, mert ritka az olyan vásárlás, bármelyik időpontban is teszed meg, hogy ne lenne egy neveletlen hisztis gyerek. Vagy pedig nyugdijjas, akik meg lassan pakolnak. A LIDL-ben gyorsan berakod vissza a kosaradba/kocsidba a cuccod, majd félre mész a pakoló helységbe és ott, nyugodtan bepakolsz, úgy hogy ne törjön össze semmi. Ebben mi olyan nehéz?
Így relatíve gyorsabban végzel is. Azért vannak a pakoló helységek, hogy ott pakolj és haladjon végre a kurva sor.
Közben elkezdtem valakinek torta tippeket adni, így már elvesztettem az érdeklődésemet a téma iránt, de azért elküldöm.
Ennél prolibb Facebookos vitatémát ritkán lehet találni.
Az Interspar a legrosszabb ilyen téren, amikor a 10-12 kasszából nyitva van talán 2-3, és kígyózik a sor sokszor még a polcok között is. Ráadásul külön pakolóhelyiség sincs és a kosarat sem viheted ki magaddal (viszont ilyen szempontból jó a kihalt kassza, mert a végében nyugodtan és kényelmesen el lehet pakolni, nem zavar senki).
Valakinek van bővebb infója arról, hogy kis otthonunkban fülhegyesítés plasztikát vállalnak-e és ha igen, körülbelül mennyiért? Egyelőre amit a Guglinak köszönhetően találtam futólag nem túl kielégítő, de majd még ráfekszek.
Capac írta:
Biztos elkezdte a Star Treket, és a Vulkániak a legújabb kedvencei. Mondjuk az meglepő lenne, hiszen békés faj és nem akarnak senkit sem kiirtani a gecibe. Asszem túl sok gyóccert vettem ne.
Ugrás a fórumra: |