Valaki spoilerbe tudna írni egy keveset az Alicizationról ?
Írják, hogy jobb meg sötétebb stb. Megköszönném
Sword Art Online (SAO)
Hát igen az A-1... mindenesetre egy jobban kidolgozott SAOnak akár spin offként örülnék én is, mert az tényleg soványka lett (igen ez a történetíró felelős).
Semmit nem tudok az Alicization arcról mert - még? - nem olvasom a mangát, de ha tényleg ilyen hosszú lenne hogy elérné az 50-52 részt, lehet hogy 2 évadba nyomják le. Nem elképzelhetetlen és nem is lenne példa nélküli.
JenoChakra írta:
Itt mindenki szidja a SAOt, de akkor ott van a Log Horizon, ami felnőtteknek szól, ugyanabban a témában, és szerintem elég jó lett!
Nekem mindegyik bejött! SAO is meg a Long Horizont is.
Bár azért tényleg elég sok különbség van köztük, csak az alapötlet ugyanaz.
A fimet én is megtaláltam. Amint lesz rá időm meg is nézem. Jó ha azt a 2 órát egyszerre tudom megnézni. Igaz belepörgettem és van benne azért némi ismétlés jelenetek az első évadból.
Én is ma néztem meg indán a magyar felirattal a filmet. igen gyér a felira mert pl az sms-ek nincsenek lefordítva amik azért hiányoztak, de lassan indult, mivel bemutatott sok mindent- igen a már megtörtént eseményeket is de azt se éreztem feleslegesnek-, de izgalmas és érdekes témákat feszegetett ismét. A végső csata meg nagyon badass volt imádtam akár csak az előző két évadot. És a legjobb azt volt látni hogy a film végén kiírják hogy a SAO vissza fog térni.
Film megtekintve. Nagyon bejött bár kicsit soknak tartom a 2 órát szerintem egy laza 1 és fél órában simán lelehetett volna tudni. Viszont teljes mértékben hozta a régi részek hangulatát a nosztalgiafaktor nagyon ott volt főleg a vége felé. A végső csata király volt kemény ellenfél lett volna a SAO-ban a 100. szinten.
A felirat nem a legjobb mit mondjak de azért tűrhető bár néhány párbeszédnél lemaradt a felirat.
Nekem is sikerült megnéznem végre a filmet!
NAgyon jól sikerült szerintem! Nekem legalábbis nagyon bejött!
Igazán tükrözi a SAO jellemét. És erre még azt sem lehet mondani hogy ne lett volna benne romantikus szál. Az is nagyon jól meg lett oldva.
Az meg különösen érdekes volt,hogy a különböző játékok karaktereit összehozták. De legjobban csak a fekete dupla kardos főhős és barátnője tetszettek!
Az meg hogy 2 órás volt nagyon jó volt. Szerintem lehetett volna több is, de ez is jó volt így.
Igen lehet hogy egy 12 részes évadba ez már irreálisan sok lett volna, de pont azt vettem észre magamon hogy ugyanúgy szorítok a kedvenceimnek, ugyanúgy átérzem a dolgokat..
A következő sorokat csak azok olvassák akik látták már a filmet:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Szinte biztos voltam benne hogy előbb utóbb feltűnik valaki aki Kayabát isteníti és folytatja a munkáját.. ez most nem jött be de ettől függetlenül valóságosnak tűnt az apa reakciója is.
Yuit is imádtam mint mindig
És volt egy "gonosz ellenségünk" akit tényleg lehetett utálni, mert már az első pillanattól látszott a ruhája miatt hogy cheatel.
Kirito a vége felé nagyon badass volt. Bár még mindig nem értem hogy miért csak egyetlen egyszer változott át azzá a bossá és azóta se... pedig a nagy szörnyek ellen lehetne esélye vele.
A romantikus szál szerintem is jó volt. Nyilván nem mélyül nagyon el, de ettől nekem nagyon is tetszett.
)
Hát a "Gonoszt" én azért nem mondanám annyira gonosznak.
Szimplán megvolt az oka és a hozzá KAPOTT ereje. ami túl beképzelté tette. Alapból meg naiv is volt. Pont az ő emlékei ne kellenének aki a legtöbbet tudta! És pont erre nem gondol mikor gyűjti az adatokat emlékeket!?
Ugrás a fórumra: |