1. Miért lettél ilyen pipa azért mert leírtam egy tényt a szarozókról?
2. Csak azt írtam le, hogy van aki azt élvezi ha le fikázhatja azt amit mások szeretnek nézni/játszani, sőt van aki direkt ennek él, hogy mások szeme láttára hordjon el valamit mindennek.
Már nem emlékszem pontosan,mert rég látam az Saot,de:
Bastian Asuna kapcsán egyetértek,de Kiritoval nem ..Az első mmorpg után Kirito megváltozott.Van álma és GGo után van egy feladata.(A Nevető koporsó megállitani)
Sao tele van újdonságokkal és ezért nem tudom megunni.
Nekem csak 2dolog nem tetszett az Saoban.Az egyik 1.évad feldolgozása és Klein keveset szerepel.
Úgy nézek ki, mint aki pipa? Akkor te még nem láttál ideges embert. Amúgy meg tudom, kár mondanom, hiszen sosem fog eljutni a tudatodig, de van külömbség a hobbi fikázó, aki csak annyit fingik oda, hogy szar, és aközött, aki értelmes mondatokba öszseszedve támasztja alá az érveit. Szemléltetem egy egyszerűbb példával: van a hobbi minecraftos Yzyyyyx97086975 , aki csak azért streamel, hogy nézzék, és van az, aki pl elmondja a véleményét az új mester mc-ről, vagy mi megy mostanság.
Még annyi offot, hogy Inkább nézzetek normális fantasyt, mint a Grimgar vagy a KonoSuba.
Mind2 messze értelmesebb mint a sajó, szóval bőven megéri megnézni.
Capac írta:
Még annyi offot, hogy Inkább nézzetek normális fantasyt, mint a KonoSuba.
Mind2 messze értelmesebb mint a sajó, szóval bőven megéri megnézni.
Sao két fő műfaja sci-fi és mmorpg .Konosuba pedig fantasy.Konosuba egy MMORPG féle paródia.-.-
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.09.21. 13:59
dungeonlord írta:
Az első mmorpg után Kirito megváltozott.Van álma és GGo után van egy feladata.(A Nevető koporsó megállitani)
Ha ettől Kirito érdekes karakter lett a szemedben, akkor szíved joga kedvelni, de ez még édeskevés ahhoz, hogy pozitív véleménnyel legyek róla. Van álma, és feladata? Most őszintén, manapság melyik főhősnek nincs?
Szomorú, hogy 2017-ben még releváns beszédtéma a SAJÓ. Őszintén kívánom mindenkinek, hogy egyszer ráébredjen, hogy mennyi jobbnál jobb mű vár rájuk, csak még nem sikerült megtalálniuk. A jó ötletek továbbra is jó ötletek maradnak, de szigorúan csak ötletek. Amíg az ötletekből nem lesz kihozva a maximum, addig teljes béke és harmónia sem lesz. Mert egy jó alapötlet még nem teszi az egész szériát is jóvá. És én a szériát akarom megkedvelni, nem a leírását, ami ígéretes, figyelemfelkeltő volt.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Ahhoz, hogy véleményt mondhass valamiről, legalább a nagy részét látnod kell. És ha már az eleje se tetszett, de te mégis végig nézted, csak azért, hogy aztán azt mondhasd, hogy szar, akkor szerintem teljesen jogos, ha aztán megkapod, hogy ne nézd ha nem tetszik. Ha van valami, amit alapvetően szeretek, de vannak részei, ahol nagyon a megszokott színvonal alatt van a történet, akkor arról én is megmondom a véleményemet. De amit nem szeretek már az elejétől fogva, azt nem nézem végig és utána főleg nem megyek fel az adott téma fórumjára, hogy aztán ott mondogassam, hogy ez mennyire szar.
Én is jártam már úgy hogy végignéztem egy nem tetsző animét.
Úgy jártam velem mint a hogy a South Park egyik részében mondták. Vártam hogy mikor durvul be a dolog és lesz jó. És hát nem az elején nem a közepén és sajnos nem is a végén. Pedig mennyi jót olvastam róla. Ezt csak azért írom mert meg tudom érteni miről beszélnek.
De azzal egyet értek hogy csak jó okkal indokkal érdemes lehúzni valamit csak úgy nem. Alá kell támasztani miért nem tetszett, ha már fórumba ír. Ha valaki alátámasztja azzal nincs is gond. Az már vita téma.
dungeonlord írta:
Az első mmorpg után Kirito megváltozott.Van álma és GGo után van egy feladata.(A Nevető koporsó megállitani)
Ha ettől Kirito érdekes karakter lett a szemedben, akkor szíved joga kedvelni, de ez még édeskevés ahhoz, hogy pozitív véleménnyel legyek róla. Van álma, és feladata? Most őszintén, manapság melyik főhősnek nincs?
Én csak a üres héjara reagáltam,mert ez nem igaz..Mindegyiknek megvan a saját szépsége és szerintem Sao a története és világa teszi különössé. Kayaba Akihiko szintén érdekes egy figura.
Accel world se feledkezünk meg, ,mert az Sao után játszódik.
Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire nehéz... ez egy fórum. Ezen a fórumon kultúráltan leírhatja az ember a véleményét az adott műről. Még akkor is, ha ez nem egyezik az elfogadott nézőponttal. És pont ez benne a lényeg. Én ugyanúgy leírhatom valamiről, hogy szar, mint ti, hogy nem az. A külömbség az, hogy én bármit hozhatok fel amellett, hogy szerintem miért egy halom szemét a produktum, ha a túloldalon csak annyit fognak fel belőle, hogy én csak egy fröcsögő hater vagyok, aki nem tudja mit néz de utálja. És pont emiatt veszti el a fórum azt, amitől fórum. Vagyis a szabad véleménnyilvánítást még akkor is, ha ez a többségnek nem tetdzik. Szerintem ez rendkívül szomorú, mert ezzel kiölnek minden normális vita lehetőséget és csak az marad, hogy vagy tetszik valami, vagy pofa be.
Én személy szerint ezek után is le fogom írni, hogy egy-egy mű miért szar, vagy miért jó. Mert megtehetem, és mert senki nem mondhatja azt, hogy nem.
Igazából sokan lehet azért is nem szeretik mivel sokat vártak el tőle, nagy reményekkel ültek le elé és kaptak egy viszonylag gyengécske feldolgozást.
Lehet az idegesítő, kidolgozatlan karakterek miatt ( Valljuk be volt azért 1-2 )
Lehetne sorolni a hibáit, mert sok van ez tény. xD
Viszont ezeket félretéve is lehet élvezni a sorozatot. Bevallom én már nem 1x néztem végig régen, de még a mai napig újratudnám nézni ( ha lenne annyi időm animézni ), mert az első 15 része mondhat akárki akármit az még
befogadható ... a többi is, de már látszik a színvonal esése. Lehet csak azért is jön be az jobban, mert én régen sokat játszottam MMORPG játékokon és nekem is megfordult párszor a fejemben "Mi lenne ha ... " xD
Az volt a baj, hogy 15 részbe akarták belesűríteni a Sword Art Online világát, mikor ott volt a 25 részes évad ... , de nem nekik 1 évadba két világot is be kellett mutatni és így egyikre se volt normálisan idő.
Az A-1 Pictures gyakran nincs a helyzet magaslatán, de arról már nem tehet a stábjuk, hogy az Aincrad történetszál csak az első 2 kötetet teszi ki a jelenlegi 20-ból. Manapság már annak örülni lehet, ha egy stúdió bármely széria, bármely kötetére legalább 4 részt szán, mert előfordulnak borzalmas adaptációk is, amik 2 részben tudnak le egy kötetet. Ehhez képest kaptunk 14 résznyi Aincradot, ami nagyjából 280 percnyi játékidőnek felel meg, 4 óra és 40 perc. Ennyi idő alatt akár mindkét kötetet is kiolvashatná az ember, szóval semmiképp sem érzem, hogy sűrítésről lett volna szó.
Kawahara utólag annyira bánta, hogy ilyen rövidre alkotta az ívet, hogy Progressive alcímmel elkezdte szintről szintre újra bemutatni a világát. Sokak szerint ez az eddigi legértelmesebb, ami a SAJÓ-n belül kijött. Ez ugyan önmagában nem nagy dicséret, de határozottan előrelépés minden téren.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Szerinted mennyi esély van arra, hogy az 1.évadot újra feldolgozzák ?
Ha szeretnék a Progressive-t meganimálni, de haladni is akarnának a főtörténettel, akkor a legegyszerűbb az lenne, ha a Progressive-t spin-offként kezelnék, és más stúdió kapná a jogait. Az A-1 halad tovább, a Progressive pedig másé.
Ennek kapcsán szeretném megjegyezni, hogy az Alicization ív hosszú, 10 kötetes. Nem igazán hiszem, hogy készülni fog hozzá egy 50-52 részes adaptáció, ami megszakítás nélkül lemegy, legalábbis igencsak meglepne, szóval ha jönne is az a 3. szezon, akkor nem tudná feldolgozni teljesen a szokásos epizódszámmal.