A heti részben vajon hány percet kellesz várnunk arra, hogy Bakugo azt mondja Deku menj a fenébe én majd elintézzem egyedül
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Jaeger írta:
Bakugo használta a felszerelését. Deku vs Bakugo meccs az mi volt? Ott az teljes felszerelésben volt. Neki most is az van, csak Deku újítgatta azóta.
Na baszki jó sok mindenről lemaradtam röviden:
-Urarakaék teljesítménye tényleg nulla az oké, de ha már ígyjött ki legalább ahhoz volt esze hogy használja technikát amit tanult, és épphogy kettes is kettes tehát átmentek ez a lényeg, szarul jött ki nekik, még fejlődnek úgyis.
-Egyébként mindenki leírja a csapatmunkát Deku és Bakugo között ,de ne felejtsük el ők kivűlről fújják és ismerik egymást, szavak nélkül is vágják hogy mit csinál a másik hülye, aki látta az ovát ott erre példa is van, bakugot nem avatták be a tervbe mégis egyből tudta mi a szerepe, és Deku is tudta milyen szerepet kell adni Bagukonak szóval, szerintem ne írjuk le őket együtt, mégha nem is úgy látszik hogy összedolgoznak, tudják mit csinálnak. Az már más kérdés hogy ezzel hogy bírkóznak meg, mert kemény meccs.
-Minetát eddig utáltam, de most nagyott nőtt a szemembe hogy ilyen cseles és okosan tervezett,
-Jiro meccset hagyjuk, az vicc volt, nem reális.
Várom a kövi részt igzi lesz, köszi a munkát egyébként előre és utólag is
Ugrás a fórumra: |