Főleg ha pszichót tanulsz, nem kéne, hogy higgy magadban?
Duma topic 14
hmm... robbantottak Brüsszelben a reptéren, egy pillanatra kicsit ijesztően hatott rám a hír, de nem értem miért nem annyira ijesztően, mint kiutazás előtt a párizsi események, mondjuk úgysem azon a reptéren robbantottak amiről utazni szoktam, szal, ha valaki jönne meglátogatni nyugodt lehet, szerintem a charleroi biztonságban van. Ott szombaton is tök komolyak voltam a biztonsági ellenőrzések, barátom gépe is késett 1 órát induláskor.
Vicces, hogy hiába nő ennyire feltűnően a robbantások száma(kiknek a száma nőtt is még a legutóbbi időben?), a libsik agyáig még mindig nem jutott el a dolog. Sabaku is most volt lassan mennyi, 2-3 éve Isztanbulban, aztán idén meg már senki sem merne kimenni, akinek minimális józan ész jutott.
De ez is vicces, arról szól a videó, hogy miért vándorol ki egyre több zsidó Izraelbe, és vajon miért francia a jelenetős részük. Felteszem azért, mert már az összes svéd zsidó rég lelépett 'Európából'. Még mondja is az ember a kérdésre valahol az első felében a videónak, hogy 'hát polkorrekt akar lenni, de az új európai népesség az oka'. XD
https://www.youtu...2h7ggRUFws
Saphira írta:
De ez is vicces, arról szól a videó, hogy miért vándorol ki egyre több zsidó Izraelbe, és vajon miért francia a jelenetős részük. Felteszem azért, mert már az összes svéd zsidó rég lelépett 'Európából'. Még mondja is az ember a kérdésre valahol az első felében a videónak, hogy 'hát polkorrekt akar lenni, de az új európai népesség az oka'. XD
https://www.youtu...2h7ggRUFws
Hmm az otthoni (szlovák) külügyminisztérium küldött sms-t, hogy kerüljem azokat a helyeket ahol sok ember van, a bevásárlóközpontokat, állomásokat és a tömegközlekedést. Meg elküldték a brüsszeli nagykövetség telefonszámát. Mondjuk az oké, hogy a városi metró kivisz a belega határig, de még mindig franciaországban vagyok, szóval miért nem a francia országi szlovák konzulátus telefonszámát küldték?
Továbbá a facebookon olvasott "bezzeg az isztambuli és ankarai robbantások után nem volt ennyi facebook post" jellegű hozzászólások egy érdekes gondolatot ültettek a fejembe, a francia sajtó a hétvégén az isztambuli robbantásokkal is tele volt. Lehet ezek a távolság és az érdektelenség miatt nem jutottak el Magyarországra, de itt már akkor is nagy volt a felfordulás. Nem szeretek facebookon ilyenekről társalogni, de itt azért szerettem volna megosztani.
Tele volt a magyar sajtó is ezekkel. Nem is értem az ilyen jellegű hozzászólásokat, mintha a (főleg) butthurt törökök meg akarnák tiltani, hogy sajnáld azt az országot, vagy együtt érezz vele, amelyik ott van egy köpésre (franciáknak), és gyakorlatilag az Unió részeként már évek óta hozzád is tartozik egy kicsit.
Európának kurvára semmi köze a törökökhöz, ha ennyire akartak volna ilyen képeket, akkor feltehettek volna maguknak is. Nem mi vagyunk a Télapó, hogy mindenki kívánságait teljesítsük. Senki se tiltotta meg nekik, hogy kitegyenek ők is pray for ankara meg faszom tudja milyen képeket, de nem tettek, hanem elvárják TŐLÜNK, és ha nem tesszük, felemlegetik, amikor európaiak kerülnek bajba. Tudtommal még mindenki a saját portájával törődik, és Európa nem valami univerzális sajnálkozóautomata, aminek mindenkit meg kell siratni a földön.
Az ilyen hozzászólások amúgy pusztán rosszindulatból születnek. Mert akkor bezzeg nincs semmi bajuk, ha az afgánok vagy a palesztinok vagy a maliiak tesznek ki hasonló képeket, csak akkor van probléma, ha Európa teszi. Végső soron ezeknek azzal van baja, hogy európai ember meghal, szenved, felrobban - és ezt nem tudják beilleszteni a torz világképükbe, ahol az európai ember a gonosz gyilkos gaztevő, akiket utálni kell.
A törökök meg inkább adják vissza Konstantinápolyt, és takarodjanak a francba a pofázás helyett.
Ugrás a fórumra: |