Jó kis rész volt
Sero a kis mázlista
És akkor jövőhéten ami a csövön kifér
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
bakod írta:
dungeon: Nem értek egyet. A vizsgák előtt elmondták nekik hogy kik lesznek az ellenfeleik. Azt is mondták hogy keressék meg a helyzetet hogy kihasználják az ellenfél gyengeségét. 13-asnak pont ez a gyengesége: ő maga mondja el még a Noumu esetnél hogy nem harcra hanem mentésre használja a képességét mert azzal ölni tud.
Bizony és ugyanúgy a Noumu esetnél mesélte hogy azért nem vadászik a rossz fiúkra mert tényleg senkit nem akar megölni. Se ártatlanokat se bűnözőket.
Ami azt jelenti hogy még ha csak véletlenül is de kihasználták az ellenfél gyengéjét. Ami győzelem akárhogy nézzük.
dungeonlord: Ennyi erővel az összes eddigi levizsgázott csapat megbukott, mert mindegyik csatában lehetne találni olyat, ami a tanár gyengeségére épülve vezetett a győzelemhez -> Present Mic - rovarok; Midnight - hatóterület korlátozás; stb. stb.
Nyugi emberek. Jövőhéten végre láthatjuk azt amire mindenki várt. Animálva nagyon kiváncsi leszek rá nem lesz piskóta
A két nagyágyú fog harcolni a legnehezebb UA tanár ellen.
Ez csak egy sima vizsga az elsőévesek számára, az a lényeg, hogy tanuljanak belőle. Nem az, hogy a tanárok simán győzennek. Itt a helyzetfelismerést meg a csapatmunkát osztályozzák.
Egyébként most néztem meg a rész elejét.
Nem értem mi gond van Uraraka harcával.
Most hogy láttam még azt is megkockáztatnám hogy Aoyama direkt hozta zavarba és ez egy stratégia volt tőle csak nem merte ő maga elengedni a korlátot.
Uraraka meg gyorsan reagált amikor 13-as elzárta a Fekete lyukat és szép mozdulatot is mutatott.
Azért változtattak meg a gyakorlati vizsgát,mert a tanulok már 2x megtapasztalták az élet-halál harcot.
A Robotok tudattalanok és elég elpusztítani őket,de egy hús-vér ember ellen már nem olyan könnyű. Hősök akarnak lenni ,akik nem ölnek és csapatnak harcolnak.Ezért volt 2lehetőség a győzelemhez. Mert mind2 fontos.
Ha véletlen nyersz akkor is nyersz
Avaren írta:
Szerintem is direkt csinálta Aoyama-kun , mert ha nézzük végig olyan arcokat vágott, mintha valami zseni lenne.
+ Cseppet se aggódott Uraraka miatt miután ő elengedte a korlátot.
dungeonlord írta:
Ezt nagyon hülyén oldotta meg a sensei. Lényegében csaltak.
Teljesen egyet értek veled Tapion. Nincs mit ragozni egy vélelen folytán olyan helyzetbe került Uraraka amivel letudta bilincselni 13-ast ennyi. Aizawa sensei is megvárta amíg kibontakoznak Todorokiék. Nah és Tsuyu chanék csak a lábára tették fel a bilincset az egyikre s nyertek is. Uraraka rendesen megbilincselte ahogy azt kell. Nah mind1 imádtam ezt a részt. Szegény Mineta vért könnyezett, mekkora perverz a kisöreg a kövirészt már alig várom mi lesz évadzáró
Ez nem egy élet-halál harc gyakorlati vizsga. De ezt már elmondtam korábban is.
Itt most éppen a csapatmunkát nézzik meg azt, hogy a diákok feltudják-e mérni az ellenség gyengepontjait. Illetve az is fontos, hogy ha tisztában vannak vele, hogy erősebb az ellenfél náluk akkor eltudjanak menekülni.
Ezek profi hősök, ha komolyan vennék esélye se lenne az elsőéves diákoknak...
Láthattuk, hogy Todoriko is milyen messze van az apjától még skillben meg gondolkodásban.
Ha All Might a súlyok nélkül a sérülésével manapság tudhat a régi erejéből vagy 70-80%-ot ? jobb esetben. Akkor most ezen a vizsgán igazából vagy 40%-ot fog használni kb. Az is még klasszisokkal messzebb van Midoriya 5%-os erejétől. Itt nincs fair meccs. Elmondták, hogy All Might, Mic, Cementos, Midnight nagyon kemény ellenfelek.
Cementos ellen is nyerhettek volna ha kicsit használták volna a fejüket nem csak harcoltak volna. Mic harca az egyértelműen vicc volt, nem sebezhette volna meg úgy a diákokat, hogy a fülükből folyon a vér, meg a bogaras győzelem is... Midnight ellen az teljesen jó taktika volt, hogy nem vett levegőt meg odaragasztotta és elmenekült mert amugy esélytelen a győzelem.
És amugy a legfontosabb, ez csak egy VIZSGA. Itt az a cél, hogy átmenjenek a diákok nem az, hogy megbukjanak.
Jaeger írta:
Ha All Might a súlyok nélkül a sérülésével manapság tudhat a régi erejéből vagy 70-80%-ot ? jobb esetben. .
Ugrás a fórumra: |