Na, most, hogy már végre beérjük a mangát, szerintem én is aktívabb leszek újra a Naruto topicokban (majd remélem az animében is).
Összességében nekem kifejezetten tetszett a manga. Talán tudjátok egypáran, hogy egyáltalán nem érdekelt a Boruto projekt, a Naruto után, nem is tudom, hogy ha nem kerülök be a csapatba, mint lektor, akkor olvasnám-e, de egyáltalán nem bántam meg, sőt, nagyon örülök, hogy így alakult.
Az első tíz fejezet ugye adott volt, ott kifejezetten tetszett sok minden, főleg Naruto pillanatok, Boruto karaktere viszont sokáig nagyon fárasztó volt... aztán a harc után ez is a helyére került.
Az azt követő pár fejezet sem volt rossz, még ha érdektelenebbnek is tűnt sokszor, láthattuk a fejlődésüket, fizikailag is, meg jellemileg is. Sarada nekem elég semmilyen, Mitsuki viszont érdekes, Boruto egyre jobb, a többiek meg nem nagyon kerültek még reflektorfénybe, kivéve talán Shikadait.
Ami persze a manga fénypontja, és valljuk be, a többség szerintem ezért is olvassa a mangát (ill. nézi az animét), az a régi karakterek szereplése, és az azért baromi király tud lenni. Naruto, Sasuke, vagy éppen a kagék, jó őket így látni
Szóval egy korrekt kis kezdés volt a mangának, nem zseniális, de érdekes, tempós, akciódús, nem panaszkodok.
Látom itt sokan panaszkodnak a rajzolásra, hát engem valamiért ez nem nagyon érdekel Egyszer-kétszer zavaró persze (főleg Narutonál, a mostani fejezetnél is párszor), de valahogy ez nálam nem elvárás, más mangaka, más rajzolás.
......................................................
Akkor az új fejezetről:
Az új szervezettől egyelőre nem tudom mit várjak, a klasszikus gonosz, titkos, nagyképű szervezetnek tűnnek, viszont egyelőre ígéretes iránynak látom ezt. Valószínűleg van közük a nagyképhez is, azt nem tudom, hogy milyen mértékben, és valószínűleg tényleg komoly fenyegetés, de talán mégsem irracionálisan, a semmiből előhúzott Kaguya-féle gonoszok, és ez jó alapnak tűnik.
Meglátjuk.
Narutot mindig nagyon király látni hokageként, most is így volt, látni dotont használni meg ilyen "vééégre" érzést kelt az emberben Boruto szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy egy klasszikus zseni, ebből a szempontból sokkal inkább Minato, mint Naruto, Sasuke is használt már az ő korában két elemet. Ez még önmagában nem jelenti azt, hogy most ők túl fogják szárnyalni a szüleiket (Persze simán lehet, bár a Sasuke-Naruto páros különleges, őket elvileg nem nagyon lehetne utolérni, bijuuk meg rinnegan nélkül...).
Bár egyébként most teljesen igaza volt Borutonak, ha ez egy apa-fia meccs volt, akkor ne keverje bele a kísérletezést, ne mondják nekem, hogy azt nem tudták volna más ellen is kipróbálni, de ez legyen a legnagyobb probléma
Azért Sasuke mondjuk lehetne egy kicsit kevésbé merev, ennyire még a Shippudenben sem volt.
És annak meg nagyon örülök, hogy Konohamaru látszólag kicsit reflektorfénybe kerül. Remélem látjuk egy kicsit harcolni, és remélem, hogy villantani fog valamit, ha nem is nyerni, elvégre a jövendőbeli 8. hokage azért ne legyen akármilyen
Szóval ez egy kifejezetten jó fejezet volt, várom a következőt.
Szerk.:
Ja, és itt Naruto:
http://readms.net...16/4555/33
Majdnem ugyanazt mondja (sőt, ha a fordítást nem nézzük, akkor lényegében ugyanazt mondja), mint itt Kakashi:
http://www.mangar...naruto/6/8
Angol kommentből vettem észre, és szép találat )