A taktikai lassítások és közelítések azért kellettek Momo mellkasára, mint egy falat kenyér.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon jó rész volt Tetszettek a párosítások, s Tsuyu-chan mutathatott valamit az erejéből, mert ez egyik legéletképesebb nöi karakter akit t valaha láttam. De várom a ti véleményteket is, vagy cáfoljatok meg. Szegény Uraraka kapta a poénos jeleneteket, s így nem igazán láthattuk mit is tanult a gyakorlaton. Külön öröm volt hogy Deku kmmentelte s elemzete a harcokat. Remélem merít innen onnan s mqjd valamit.
23. rész:
Már nem azért,de Uraraka nem érdemli meg a győzelmet.13(érdekes neve van T-T) megállította képességét,akkor ott buktak meg. Kirishima féle bukás lett.
Nem vagyok elégedett az eredménnyel.Első dolog,ami nem tetszett az animében. Vicc...
A többi küzdelem tetszett.Mineta küzdelme tetszett a legjobban,mert ügyesen kicselezte Midnight képességét.
Szerintem marha jó kis harcokat láthattunk. Ma a legviccesebb Mineta volt az tény
dungeon: Nem értek egyet. A vizsgák előtt elmondták nekik hogy kik lesznek az ellenfeleik. Azt is mondták hogy keressék meg a helyzetet hogy kihasználják az ellenfél gyengeségét. 13-asnak pont ez a gyengesége: ő maga mondja el még a Noumu esetnél hogy nem harcra hanem mentésre használja a képességét mert azzal ölni tud.
Az hogy ez egy véletlen folytán került kihasználásra, na bumm nagy ügy. a pillanat hevében viszont gyorsan reagáltak és nyertek.
Ennyi erővel Jirot és Serot is fikázhatnád hogy nem is csináltak semmit de tovább jutottak.
Ugrás a fórumra: |