Az a baj hogy itthon a webmester papíroddal bármelyik multihoz elmehetsz 200 ezerért IT helpdeskre, ahol továbbképzést is kapnál +cafeteria+munkába járás 84%os térítése ha nem pestről jársz be. Egy albiba szobát tudnál 40-60 ezerből, a maradék pénzedből meg csak megélnél. És annyi bajod lenne hogy a munkatársaiddal kúrjál be vagy a lakótársaiddal. Persze nem akarok beleszólni az életedbe Micsudi.
A tévében még technikusként is bőven megkeresné a nettó 300 ropit, és ugyanaz lenne, amit mondtál Kaze. Viszont akkor meg amiatt siránkozna, hogy az exe 1500 km-s hatósugarán belül van és hogy mennyire tönkretette.
A tévében még technikusként is bőven megkeresné a nettó 300 ropit, és ugyanaz lenne, amit mondtál Kaze. Viszont akkor meg amiatt siránkozna, hogy az exe 1500 km-s hatósugarán belül van és hogy mennyire tönkretette.
Ezzel nincs is semmi baj, elhiszem neki én is átéltem még te is átfogod Capac. Viszont sajnáltani magunkat maximum pár napig lehet, utána go Deák. Lel
Megdőlt a bölcsészpicsa meme, a PPK normális kinézetű arcaihoz képest a BTK egy freakshow. Ennyi színes hajú, hippi pólós tróger és túlsúlyos embert még sosem láttam egy helyen mint azon a 20 méteren amit a kampuszon megtettem. De a vicc, hogy már az utcán, az Astoria környékén is kiszúrni, hogy ki jár oda. Rengeteg a piercinges meg tipikus angolszász vakolatsmineket viselő is, meg a sima nyomi zsíros hajú is. Na meg a random tetkók is hódítanak, az egyik srác karján kotyogós kávéfőző volt, és ezen legalább látni lehetett, mit ábrázol. Meg szerintem a hazai femináczi populáció 99%-a is itt él, szintén testsúly/smink/frizura/testékszerek alapján. És még a TTK-n nevettem a pár informatikus arcon. : (
Jon írta:
Nem mintha érdekelne, de ez már a harmadik alkalommal sem volt vicces, legalábbis nekem nem
Sok embernek mégis tetszik. Amíg mindig szóvá teszed, hogy neked nem tetszik azonnal, addig még inkább fent marad ez a meme. Ha nem jön be, szard le, a nép meg nevet ezen a megjegyzésen. Ha nem írnál ezzel kapcsolatban akkor el is felejtenénk, hogy te írtad le. (Bár most már nem fogjuk. )
Most először szóltam, de tényleg, most először, mióta? Egy hónapja minimum És azért feltételeztem, mert nem nagyon jöttek a lájkok Syzy mém-jére, csak most, hogy megszóltam
De mondom, nekem tényleg nincs vele bajom, bár indokolatlannak érzem, de hát kit izgat.
Én minden nap ott (mármint a BTK-n) vagyok, és azért ennyire nem rossz a helyzet
A legnagyobb gond hogy anyám nem húzott apám faszára kotont. Szerintem. Lázasodom be megyek lefekszem. Mit nem adnék ha csak úgy magamtól megdöglenék végre. Igen ez most Ayumis szintű emo-zás de ezt érzem
Ez meg elsőre vicces volt Micsudi, de másodjára-harmadjára már... na mindegy. Egyikünk sem tudja megoldani az életed helyetted.
Lehet hogy sikerült olyannyira sínre tenni az életét, hogy nem szorul arra, hogy feljárjon ide mint mi.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Megyek ki decemberbe szezonmunkára Tirolba. Hazajövök, veszek egy fasza kocsit és leszopatom magam minden deáktéri tinipicsával. Feltéve ha nem drogozom szét magam kint a fizetésemből. lel
Igazatok van Kaparom össze magam sokat nyavajogtam kicsit megbaszott a bú. Ellenben amíg európában vagyok nincs baj mert az egyetlen említésre érdemes exem 20000km plusszra lakik. És mostanában meg sem említettem őt Örülök ma nem voltam különben Londonban, Megint volt basszameg a metróban