Azért ne túlozzunk Nem volt ideje leverni Doffyt, mert Oda mániája, hogy a végsőkig viszi a főellenség elleni harcot, és hogy Luffynak halálközeli élménybe kell kerülnie Mi lett volna, ha nem hülyül, hanem rögtön beviszi a King Kong Gunt? De ha nem is viszi be, Doffy már kifeküdt a G4-től, EGYETLEN ütés kellett volna Luffynak, hogy befejezze. Mondjatok EGY karaktert, akinek PONT akkor fogy el MINDEN ereje, mielőtt azt az EGY ütést bevihetné. 20 másodperccel bírta volna tovább, ő nyert volna.
És tudom, ez mind ha, meg feltételes mód, de azért lássuk be, hogy Luffy G4-e ellen Doffy majdnem tehetetlen volt, és csak azért nem kapott ki egyenesen, és csak azért játszották el ezt a 10 perces mizériát, mert Doffy egy főgonosz volt, és meg kellett neki adni.
Attól meg, hogy Nami csatlakozott a harcba, megkérdőjelezhetetlen, hogy Luffy rengeteget fejlődött Crackerig. 13 órát harcolt egyfolytában (vagy valami olyasmit). Nem igazán kell többet mondani...
Magellán vs Cracker
Jó kérdés. Szerintem Magellán van akkora szörnyeteg, hogy megverjen egy parancsnokot (legalábbis én egyetértek abban dungeonnal, hogy már csak azért, mert Impel Down-ba tették, nagyon erősnek, az egyik legerősebbnek kell lennie). Ha Magellán admirális szinten van, akkor megveri szerintem Crackert, BÁR, a kekszkatonák, meg hogy Cracker nem mutatja meg a valós testét hatalmas előny egy méreghasználóval szemben. A méreg hiába bontja le a katonáit, anyit csinál belőlük, amennyit csak akar.
Érdekes csata lenne, de szerintem pusztán pusztító erő miatt Magellán nyerne.
Zoro vs Fujitora
Jelenleg ez még Fujitora. De szerintem sem sokáig.
Momonga vs UssopxNami
Ez viszont szerintem Usopp és Nami. Nami nagyon komoly támadásokat tud már létrehozni, és okos, simán játszhatna Momongával, a villámait meg nem lehet kikerülni, és mindezek közben Usopp meg egyfolytában lőhetné minden extrém hülyeséggel... szerintem ez egyértelműen Usopp és Nami. Azért az aladmirálisok meg az admirálisok között nagy különbségek vannak. Nagyon nagyok. (Kivétel Garp.)
Bartolomeo vs Régi Croco
Ez megint egy jó kérdés... Ha meg tudja ütni, akkor Barto, ha nem, akkor szerintem Croco.
Law vs Kuma
Nem hiszem, hogy Law van még azon a szinten, robot ide, vagy oda. Persze, ha letudná szedni a mancsát, nyert helyzetben lenne, de az nem megy csak olyan könnyen, ha az ellenfél is erős (mondjuk az jó kérdés, hogy tud-e hakizni Kuma, de valószínűleg nem, ez nagy érvágás, de cserébe meg brutális testet kapott).
Legyen döntetlen, de én azért Kumában még nagyon-nagy potenciált érzek, a történetre nézve is. Fog ő még villantani.
Vergo vs Sanji
Szerintem Sanji nyert volna, nem kérdés. Csontrepedés ide vagy oda. Sanjinak ennyit egyszerűen tudnia KELL.
Koala vs Trebol
Egyetértek a fentiekkel, Sabo jobbkeze azért remélem legyőz egy Trébol szintű embert.
Marco vs Mihawk
Mihawknak, már csak a történet miatt is (Zoro végső célja) rohadt erősnek kell lennie. Akár Yonkou szintnek is.
Úgyhogy Mihawk.