Sziasztok.Köszi a fordítást! Lenne egy olyan kérdésem,hogy ezen a héten lesz-e új rész? Ha jól emlékszem akkor 26án azt írták,hogy az akkori rész személyes okok miatt majd csak később lesz ki adva (ezzel semmi gond) vagyis akkor az e heti rész is most jön ki? Előre is köszönöm a választ.
Köszi a fordítást. nagyon jó kis rész volt. meg volt a maga hangulata a sulis résznek így iskola kezdés elött. Jaeger teljesen egyet értek veled azzal kapcsolatban amit írtál , fontos a tanár diák párosítás is. S Aizawa ugy alakította hogy akitöl ö a legtobbet várja azt válaszotta, így az ö harcuk is érdekes lehet. Deku meg All Might kapcsolata meg mintha lassan nyilvánosságra kerülne annyit emlegetik a tanárok.
Nos én nem értek egyet Írásbeli vizsgákra gondolom készül Bakugo és ott jobb eredményeket ér el mint Midoriya. Tapasztalat abban van neki több, hogy jobban tudja használni az erejét. De, hogy ki a taktikusabb és ki gondolkodik gyorsabban és jobban egy harc során az egyértelműen Midoriya.
Nincs olyan, hogy legerősebb. Todoroki, Bakugo és Midoriya kb ugyanolyan erős jelenleg. Nem mindegy igazából, hogy ki az ellenfél. Mivel minden képesség egy bizonyos képességet képes ütni vagy más ellen elég használhatatlan.
Összegségben gondoltam,de nagyjából egyetértek . De Tokoyamiról ne feledkezz meg,aki a legnagyobb kakukktojás a fiatalok között .Nagyon hiányoltam Stain ellen.
Gerigo kaphatok 1 linket?
Hol van ez leírva,mert én nem emlékszek ráxD .Még kezdő vagyok xD.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.09.06. 08:19
Tokoyami mellékszereplő, bika képessége van,de ő nem az a karakter aki kiakarna tűni a tömegből egyszer jó hős lesz meg minden de gondolom érzed kik a főszereplők.
A két legfontosabb az Midoriya és Bakugo. Ők a nagy riválisok alá Naruto vs Sasuke. Sokan azt mondják dehogy Naruto pedig de A szerzőt nagyban a Naruto inspirálta.
Bakugot pont ugyanaz zavarja mint Sasukét. Látja, hogy Midoriya milyen gyorsan fejlődik és ez zavarja. Most utálják egymást, pontosabban itt is ugyanaz. Midoriya nem haragszik Bakugora csak fordítva. Egyszer még ők lesznek a legyőzhetetlen páros csak figyeljétek meg.
De amugy a szokásos a főhős változtatja meg legtöbbször az embereket. Midoriya változtatta meg Todorikot és Ildát, Urarakát is. És Bakugot is előbb vagy utóbb.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Tokoyami mellékszereplő, bika képessége van,de ő nem az a karakter aki kiakarna tűni a tömegből egyszer jó hős lesz meg minden de gondolom érzed kik a főszereplők.
A két legfontosabb az Midoriya és Bakugo. Ők a nagy riválisok alá Naruto vs Sasuke. Sokan azt mondják dehogy Naruto pedig de A szerzőt nagyban a Naruto inspirálta.
Egyébként már olvastam párszor Naruto-Boku no Hero Academia dologról.Nem csak itt,de a Maginál is tapasztaltam .
Te jobban ismered a történetet,mint én.Mert látom naponta írsz a spoiler témánál xD
Ezért is sajnáltam, hogy nem harcolt Stain ellen.Pont kapóra jött volna a képessége .
Na mind1,majd jövő héten kiderül az ereje.
Tsuyu és Tokoyami esetében nem született meglepetés, ők azok az igazi csapatjátékosok. Ráadásul tényleg erősek és jól használják a képességeiket.
Yaonál kicsit bántott hogy ennyire mellékvágányra tették egy ideje, meg aztán önbizalomhiányt is kapott. De Todorokival megmutatták hogy egészséges önbizalommal igen is tudnak használható tervet sikeresen megvalósítani. Talán ez a csata tetszett leginkább.
A végén mi volt az az Uraraka-Aoyama páros? XDD oké ők is jól gondolkoznak, a lány meg ráadásul tudjuk hogy keményen edzett, de ez akkor is inkább poénosabb volt
Avaren írta:
Bár ez nem ilyesfajta anime, de csak én shippelem a Todoroki x Momo párost ?
Nem csak te Bár én Tsuyu-t és Tokoyami-t is shippelem
Amúgy király rész volt. Aoyama mondatát a végén de régen vártam már . A többiek pedig nagyon jó párosokat alkotnak együtt. Jól kiegészítik egymást és jól kommunikálnak egymással. Ezért leszek így animében is kíváncsi Deku Kacchan harcára . Rájuk minden csak az előbb említett állítások nem.
Na az biztos kb elképzelem hogy Kacchan szólózik, majd deku pofon veri hogy térjen észhez gondolom a vége az lesz hogy ők is valahogy átmennek -vagy nem - de valszeg azt az utolsó részre hagyják ><
Jah ez nem volt rossz rész Bár én is a Deku és Bakugo harcot várom. És igen az ha nem lesz szünet két hét múlva várható. De az lesz a legjobb harc szerintem.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"