Nekem csalódás lenne ha Kinemon kikapna Kyrostól.
A kardforgatásra specializálódott Wano egyik fő emberének (nem ugrik be Momo apjának rangja) egyik jobb keze. Ez Kinemon. Hakihasználó és lángot illetve lánggal vágó.
Ha gyengébb mint a féllábas Kyros vagy akár az ereje teljében levő Kyros akkor Wano szánalmas.
Enel vs Kizaru meg egyértelmű h Kizaru mivel Enel nem tud Fegyverzetet használni
Gerigo írta:
és szerintem azért mondta hogy sajnálom vöröshajú, mert Mihawk tudta jól hogy kárt kell tennie Luffyban ahoz hogy Luffy is komolyan vegye.
Szerintem Mihawk komolyan vette a Luffy elleni küzdelmet. Oké, lehet, hogy nem adott bele 100%-ot, viszont az biztos, hogy megölte volna Luffyt, hiszen pont ez volt a lényeg Mihawk szemében, kihívta Luffy sorsát, hogy felmérje, vajon tényleg nagyobb tettekre hivatott-e, vagy nem. Kiderült, hogy igen, mivel rengetegen mellé álltak, és ahogy Mihawk mondta, ez az egyik legnagyobb erő a világon.
Igazából attól tette függővé, hogy vajon sikerül-e túlélnie ellene. Úgyhogy szerintem egyértelmű, hogy igenis komolyan meg akarta ölni, nemcsak kárt tenni benne. (Ez persze nem azt jelenti, hogy a halálát kívánta, de gyilkos szándékkal harcolt. A kettő nem ugyanaz.)
Pica vs Pedro
Pedro erősebb Tamagónál, azt hiszem, hogy ezt bebizonyította már kétszer. Őszintén kétlem, hogy Pica erősebb lenne a Mama egy erős emberétől... ott van neki az elektro, és szerintem hakit is tud használni. Persze Pica nem akárki volt azért, Doffy legerősebb embere...
Legyen döntetlen. Legalábbis szerintem hasonló erejük lehet De igaza van dungeonnak, sok függ a környezettől, egy városnyi Pica ellen valószínűleg Pedro tehetetlen lett volna.
Cavendish vs Tamago
Én erre is azt gondolom, hogy hasonló erejük lehet. Kivéve ha előjön Hakuba, mert akkor szerintem Cavendish nyer.
Cavendish vs Kyros
Hakubával Cavendish, anélkül talán... habár... azért azt kétlem, hogy Kyros Tamago szinten állna. Habár ki tudja.
Nemtom.
Nálam Cavendish. De nem biztos. Oké, hogy Kyros Diamantét győzte le, Cavendish meg "csak" azt a FélGyjoint (az azért sokatmondó Doffy csapatáról, hogy már csak a főtisztjeinek a nevére emlékszem ), na de őt kegyetlenül lazán, és előtte a robbanófejű ellen meg úgy harcolt, hogy inkább saját maga ellen küzdött, hogy ne jöjjön elő Hakuba.
Kyros vs Kinemon
Szerintem nem véletlen, hogy nem láttuk még Kinemonékat harcolni. Azért én nem gondolom úgy, hogy feltétlenül a legerősebbek közé tartoznak Wanon (habár az lenne a logikus, ez tény), de az biztos, hogy nagyon erősek... Én Kinemont érzem győztesnek, márcsak azért is, mert az ő történetük még csak most indul, Kyrost meg már magunk mögött hagytuk.
Brook vs Kinemon
Hát ha fentebb Kinemonnak adtam a győzelmet, akkor most is neki kéne, de nem tudom... Brook is el tudott volna bánni Diamantéval. Mert arra gondolunk, ugye, hogy Kyros legyőzte féllábbal Doffy egyik parancsnokát, na de ez TÉNYLEG akkora fegyvertény? Szerintem Brook ott lehet, ahol Kyros, de remélem, hogy fölötte, és Kinemon mellett (de azt sem bánnám, ha még Kinemontól is erősebb lenne, ideje lenne már mindenkinek rágyúrnia a dolgokra )
Legyen döntetlen.
Ez a négy elég eldönthetetlen csata De én remélem, hogy Luffy szövetségesei (Cavendish főleg, mivel ő állandó - bár Wano után valószínűleg Kinemonék is bármikor Luffy segítségére sietnek majd, még ha névleg nem is lesznek benne a flottában) nagy durranások lesznek majd, és Kaidou emberei kapnak majd a pofájukba
Szerkesztette: Jon - 2017.09.04. 10:15
Nincs egy kicsit túlbecsülve Pica?
Jó a gyümije szívatós.
De nem ő a legerősebb embere Doffynak. Legalábbis ha jól rémlik Trebolt említette Violett a legerősebbnek (Vergot nem ismerte).
Szerintem miután rájönnek a képességére se Tamagonal se Pedronak nem lenne nagyobb kihívás mint Zoronak, sőt szerintem Brook is elintézné.
Doffy emberei 90 %-a béna volt. Ha a Szalmakalaposok akarnak valamit az Újvilágban akkor a minimum hogy Brook is el tudja intézni Pica-t.
Nincs egy kicsit túlbecsülve Pica?
Jó a gyümije szívatós.
Kicsit se,mert Wolfnál is magasabb.( legmagasabb óriás One piece történetében)
Zoro majdnem a teljes erejét használta fel óriás Pica feldarabolásához.
Abban egyetértek,hogy Doffi legtöbb embere ostoba,de nem gyengék.Ügyesen használták a hakit és a képességüket .
Jora egyedül elintézett 3 szalmakalaposok tagot.Gyengék mi?Vicces.
Kyros erejét nagyon sokan alábecsülik.
Ha már óriás,akkor legyen Wolf vs Pica(képességes hely)
Blackbeard vs 3 három édes parancsnok
Vergo vs Law (1vs1)
Akainu vs katakuri
Enel vs Zoro (Totland)
Shanks vs Garp
Jozu(1kéz) vs Chopper
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.09.05. 12:10
Azt azért te sem gondolod komolyan dungeon, hogyha az nem egy arc eleji hülyéskedés lett volna (ráadásul a csapatnak az a fele el is ment aztán), hanem egy arc végi komoly, élet-halál harc, akkor Jora eséllyel indult volna BÁRMELYIK szalmakalapos ellen.
Honnan veszed, hogy Zoro majdnem a teljes erejét felhasználta Pica ellen? Alig lihegett utána.
És az, hogy valaki milyen magas, az másodlagos. Ezt már rengetegszer láthattuk. Minél nagyobb valaki, annál nagyobbat eshet, egy bizonyos erő fölött már nem biztos, hogy előny a nagy méret.
Wolf alatt ugye Sanjuan Wolf-ra gondolsz? Egyébként nem Oars a legnagyobb?
Zoronak nem tudjuk mi a teljes ereje és Pica ellen meg se izzadt.
Picanak jelenése se volt ellene. Ezt régebben itt beszéltük már ezt. Akkor arra jutottunk hogy gyengék.
1. Bár nem ismerjük BB erejét de szerintem 3 parancsnok lever egy Yonkout. Bár nem vagyok biztos benne.
2. Ezt tudjuk hisz miután visszakapta a szívét Law alázta Vergot.
3. Akainu mint admirális szerintem erősebb egy parancsnoknál illetve a mochi ha jól tudom érzéken a hőre.
4. Szerintem Zoro. Ezt nagyon megindokolni nem tudom.
5. Az idős Garpnál szerintem erősebb de a fiatalkori meg nem tudjuk mennyire volt erős de az alapján amit tudunk szerintem a fiatal Garp.
6. Jozu. Hiába csak félkarú mégis egy Yonkou főparancsnoka volt. Chopper szerintem messze nem áll készen rá és a gyémántbőrével se tud mit kezdeni szerintem.
Már nem azért, de itt http://naruto-kun...ece/778/11 Zoro viselkedése,reakciója és komolysága alapján egy kicsit se mondható,hogy ott nem használta a teljes erejét. Ussopék szar helyzetben voltak,ezért Zoro egy percet se habozott.
Ott és abban a pillanatbana teljes erejét használta fel az óriás Pica feldarabolásához.
Van fogalmatok arról, hogy Pica mekkora volt??Mert az átlag erejével nem hiszem,hogy hegyeket képes átvágni.
Afr :
Ha jól emlékszem,akkor Wolfról mondták a legnagyobb óriás.(Ha tévedek,akkor javítsatok ki)
Little Oars Jr csak fele akkora volt,mint a főhadiszállás .Azonban Wolf majdnem akkora ,mint az épület.De az anime és manga alapján Wolf 2x nagyob volt,mint Oz.
Pica legnagyobb óriás,majd Wolf és Little Oars Jr .(little szó nem kicsit akar jelenti?Mert akkor Oars fiatalon halt meg)
Az hogy Usoppékat féltette nem jelenti azt hogy a kelleténél több erőt adott bele.
Csak példaként nem használta a Kyuutoryuut.
Illetve semmilyen új technikát nem használt a Hakin kívül csak a régi technikái nagyobb volumenű változatát.
Tudom mekkora volt. A tenyerét fél vagy egész városnyinak mondta Usopp.
Bár azt elismerem hogy Doffy emberei közül ő az egyik aki nem teljesen szánalmas és nem kényelmesedett el a 10 év alatt.
Ha végiggondoljuk majdnem mindegyik elhízott mióta Dressrosán letelepedtek.
Őszintén szólva nem emlékszem rá hogy melyiküket mondták a legnagyobbnak.
De az lehet hogy Sanjuan azért volt olyan nagy mert ő a szigeten állt nem a tengerben mint Oars. De az is lehet hogy tényleg jóval nagyobb.
Ja és én Oars-ra nem Oars Jr.-ra gondoltam a legnagyobb alatt.
Jora még nem győzött le akkor senkit, uralta a helyzetet egy darabig, de utána Brook one shotolta. Ha jól emlékszem utána még próbálkozott az arc vége fele, de Leo (egy tontatta) mondhatni játszi könnyedséggel legyőzte.
Zoro valóban kapkodott a végén Pica ellen, meg valóban nem egy átlagos vágással szelte fel a kőóriást, azonban azért messze nem adott bele semmit.
Hosszabban kifejtettem, talán a manga topicban, de itt is leírták páran tökéletesen a fő problémát a Donquixote családdal kapcsolatban. A legtöbbjük gyümölcs képessége nem igazán figyelemre méltó, bár ez még nem elég ok. Azért miután bevették Dressrosát eléggé elkényelmesedtek és ültek a babérjaikon, jól kihangsúlyozta AFR az elhízást is, nem igazán voltak jó formában. Bár azzal nem teljesen értek egyet, hogy Brook is legyőzné Picát. Nem azt mondom, hogy haki nélkül esélytelen, azonban nagyon nehéz legyőzni. Vannak speciális esetek a haki nélküli győzelmekre, ami most pont feljött szóba (Jozu elvesztette a karját).
Akkor rátérve a harcokra:
Wolf vs Pica
Szerintem Wolf, bár nem nagyon tudnék indokot felhozni, nem is igazán ismerjük a jelenlegi erejét.
Feketeszakáll vs 3 édesség parancsnok
Noha Teach fájdalomtűrése elég alacsony és róla még nincsenek olyan mende-mondák, hogy olyan sérthetetlen a bőre, mint az acél és nincs is olyan brutális fizikai ereje, mint Mamának, de a rengésgyümölccsel, a sötétséggyümölccsel és jó hakival szerintem veri a parancsnokokat. Nincs olyan fizikuma, mint az öregnek, de két év alatt szerintem normálisan eltudta sajátítani a rengésgyümölcsöt is (még ha mindig nem tökéletesen). Én Feketeszakállnak adom a győzelmet, de ez csak az én meglátásom.
Vergo vs Law
Law, de szerintem ezt ő bizonyította is, még ha nem is a legbiztosabban, azonban elég nagy hátrányban volt végig (ugye a szíve miatt), utána viszont hozta a küzdelmet.
Akainu vs Katakuri
Akainunak adnám a győzelmet, szerintem erősebb hakija van, meg ugye a képessége gyengéje Katakurinak, ahogy előttem le lett írva.
Enel vs Zoro
Egy olyan személyről beszélünk, aki már akkor használt hakit, szóval ennyi idő alatt sokat fejleszthette. A démongyümölcs képessége sem gyenge, szóval nem adnám olyan könnyen Zoronak a győzelmet. Nagyjából döntetlenre lőném be. Bár nem tudom látjuk-e még őt valaha, én nagyon várom, mert kíváncsi vagyok milyen szinte állhat.
Shanks vs Garp
Erről nem tudok mit mondani, megvagyok lőve, nem sokat láttunk a képességeikből. Ha mondanom kell valamit, jelenleg Shanks.
Jozu vs Chopper
Haki nélkül nehéz megverni egy parancsnokot, még ha Jozu el is vesztette a karját. Nem hiszem, hogy Chopper képessége potenciális veszély lenne Jozura, szóval én Jozut hozom ki győztesen magabiztosan.
Kétségtelen, hogy Zoro komolyan vette, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden erejét bele kellett adnia. Ha úgy lenne, akkor az azt jelentené, hogy Pica jelenleg a szintje, ami nevetséges lenne, BÁR, az biztos, hogy a mérete komoly problémát okozott, meg ügyesen használta a képességét. Azért Kinemonék is tátott szájjal nézték, ahogy Zoro felaprítja, márpedig ők biztosan nem amatőrök... azt én sem tudom elképzelni, hogy Brook legyőzze Picát.
Oars nem tudom, hogy mekkora Wolfhoz képest, az biztos, hogy Wolf jóval nagyobb Oars Jr-nál, de Oars is kétszer nagyobb, mint Oars Jr (ami azért durva, mert már Oars Jr. is kétszer nagyobb, mint egy óriás ).
A harcokkal egyetértek veletek.
Nem azt mondom hogy Brook is fel tudná aprítani azt a kőszobrot.
De pl.: megfagyaszthatja egyes részeit és eltörheti vagy lefagyaszthatja a földet hogy ne is tudjon egyesülni vele Pica. Szerintem megtalálhatja rá a módszert. De lehet tévedek.
Mondjuk ezt az Oars Jr.-os méretet furcsállom. Ha csak 2-szer akkora mint egy óriás és ő sétált a tengerben úgy hogy a lába se volt teljesen elmerülve akkor egy óriás is képes lenne átsétálni a tengeren nem?
És hogy ne legyen off szerintetek?
Brook (jelen) vs Brook legendás szamuráj zombi (Thriller Bark)
Luffy küzdelem közben Mihawk se átlag erejével vágta ketté a jeges tsunamit.Nem kis erő kellett hozzá ,hogy valaki hegyeket vagdosón .
Mindenesetre abban mindenki egyetért velem,hogy minimum Zoro 2/3 erejét mozgósítania kellett,ha nem is teljes.
Azonban Wolfhoz visszatérve, érdemes megnézni az animét.Little Oars Jr csak fele akkora, mint a tengerész főhadiszállás .De Wolf majdnem akkora ,mint az épület.
Szerintetek Pica milyen magas lehetett?100m?talán 200m?Mert szerintem nagyobb volt Wolfnál.
Brook (jelen) vs Brook legendás szamuráj zombi (Thriller Bark)
Elsőre Brookot mondanák,de a zombi Brook op ellenfél volt.Hátt..Ennek még utána kell lesnem rendesen.
Egyelőre Brook.
Nem biztos, hogy az mély tenger volt Nem tudom. http://onepiece.w...te-Large-3 https://vignette....0608190349
Itt van egy kép, egy sima óriáshoz viszonyítva kétszer magasabb (persze most ez esetben sokkal testesebb, mint az óriáshölgy, de most csak a magasságot nézem ). Ha igazad van Dungeon, és Wolf kétszer akkora, mint Oars Jr., akkor Wolf akkora, mint Oars (az eredeti). "Little Oars Jr. is an abnormally-large giant, about as large as two full grown giants, his nickname coming from the fact that he is still shorter than Oars who was four giants tall. "
De ha ezt akarjuk megbeszélni, vagy folytatni akarjátok, akkor ne ebben a topicban.
Dungeon- Maga Pica sem azt tartotta nagy teljesítménynek, hogy kettévágta a sziklát, hanem, hogy legyőzi-e a hakiját (megtette). Nagy dolgokat gondolom több ember is ketté tud vágni, attól még simán lehet, hogy egy Mihawk egy kis késsel is elverné őket (oké, ez itt most nagy túlzás, de na). Fizikailag lehet, hogy megerőltető volt Zoronak, de nem hiszem, hogy komoly ellenfél volt számára Pica. Hogy ez mekkora hányada volt az erejének, arról fogalmam sincs, és nem is fontos, szerintem.
Az új harcról: szerintem Brooknak kéne nyernie. Azért azóta jó sok idő eltelt... Szerintem egyértelműen Brook.
Luffy vs Magellan (nyilván a jelenlegi történet szerint)
Kevés esélyt látok arra, hogy a hakival lehetséges a méreg ellen védekezni. Legnagyobb probléma,hogy Luffy közelharcos.
Csupán elég 1x megütni és onnantól véged.Venom Demon pedig Instant win.
Hiába van Gear 4,ha Venom Demon ellen elég egy érintés és vége a játéknak.
Haki ide vagy oda,méreg ellen nem lehet védekezni.(Jó pl a szánalmas halméreg)
100%Magellan win.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.09.07. 15:02