Könnyen lehet, hogy Sabo sokáig rejtve volt, hiszen alapból titkos küldetéseket végeznek a forradalmárok, így tulajdonképpen teljesen logikus az alacsony vérdíj, kvázi azt jelenti, hogy jól végzik a munkájukat, hiszen sokáig nem derült fény Sabo kilétére.
Sabo egy taknyos kölyök Perosperoék meg veteránok. Az új világ szörnyetegei. Teljesen jól látja Oda a helyzetet. Sőt inkább még Sabora hízelgő egy ekkora vérdíj, hiszen még alig tevékenykedett és már is ekkora, ezek meg évtizedek óta garázdálkodnak.
Ha az arányokat nézem, akkor inkább Sabonak van meglepően magas vérdíja második ember ide vagy oda. Acenek se véletlen volt relatíve alacsony. Ő se tudott kellő nevet szerezni magának.
Ez persze változhat és valszeg változni is fog.
Hiei ne legyél már ilyen korlátolt, gondolod, hogy pusztán csak a két szép szeméért a forradalmár sereg második embere?
Ne felejtsd el, hogy több, mint 10 éve Dragon mellett van, ez idő alatt biztos, hogy sokmindent tanult, és láttuk is Dressrosán, hogy nem szarral gurigázik, sőt elég jól állta a sarat Fujitora ellen, még ahhoz képest is, hogy nem sokkal előtte ette meg a mera mera no mi-t, persze azt a harcot nyilván egyikük sem vette igazán komolyan, de akkor is árulkodó volt...
(Persze nem azt mondom ezzel, hogy legyőzné Fujitorát, mert ő egy állat, ez ereje egészen más dimenzióban van még egy admirálishoz képest is.)
Meg lehet kövezni érte, de szerintem simán egy admirális szintjén van jelenleg, és ha megtanulja olyan szinten használni a mera mera no mi-t, ahogy Ace tette, akkor egy Katakuri szintű ellenfelet is legyűrhet.
A véleményemből következik, hogy szerintem még kevés is a vérdíja.
Egyébként is sokan félreértenek valamit, az egyetlen, akinek a történetben irreálisan gyorsan nő a vérdíja az Luffy (3 év alatt eljutott oda, ahová másoknak évtizedekbe telik eljutni), könnyen vádoljuk Ace-t és Sabo-t azzal, hogy nem értek el nagy nevet, ha hozzá viszonyítjuk őket, de igazából valószínű, hogy világviszonylatban még ők is igencsak az elitbe tartoznak (de még újvilág viszonylatban is).
Szerkesztette: Csibe - 2017.09.01. 11:25
Csibe, Hiei szerintem nem negatívan írta a taknyos kölyök jelzőt, hanem csak azt fejezte ki vele, hogy még nem volt lehetősége nagy névre szert tenni, hiszen alig tevékenykedett, és ez teljesen logikus szerintem is, nehogymár a forradalmárok első embere, aki titkos küldetéseket végez, állandóan címlapon legyen. Dragon más, mert ő az alapító, a főnök, és már régóta tevékenykedik, így logikus, hogy ismert.
Persze egyértelmű, hogy Sabo rohadt erős, szerintem is admirális szinten van, sőt biztos vagyok benne. Luffynak meg egyáltalán nem nő irreálisan a vérdíja, nagyon nagy dolgokat vittek véghez, Luffy rohadt erős, úgyhogy bőven többnek kéne lennie, mint 500 millának, ahogy nyilván Sabonak is, ha a tiszta erőt nézzük, de a vérdíj nem csak ez.
Ebben igazatok van. Luffy és Sabo is többet érdemelne az tény. Sabo a gyümi nélkül is elég erős volt, most meg aztán túl is nőhette Ace-t. Hiszen a 10 évben ahogy mondtátok a rivaldafényt kerülte, de mint tudjuk az csak egy ideig lehetséges és ezért a vérdíja.
Luffyt meg simán 7-800 milla köré lőném be, most meg hogy volt ez a fejezet reálisnak is látom. Oké Perospero ellen a tűz is sokat jelentett de 1v1-ben legyőzné ebben biztos vagyok.
Paidion írta:
Persze egyértelmű, hogy Sabo rohadt erős, szerintem is admirális szinten van, sőt biztos vagyok benne. Luffynak meg egyáltalán nem nő irreálisan a vérdíja, nagyon nagy dolgokat vittek véghez, Luffy rohadt erős, úgyhogy bőven többnek kéne lennie, mint 500 millának, ahogy nyilván Sabonak is, ha a tiszta erőt nézzük, de a vérdíj nem csak ez.
Az irreálist én kizárólag az időre értettem, ami alatt eljutott idáig, még véletlenül sem vitatnám a tetteit.
Luffy azért a 11 szupernova egyike mert rövid időn belül 100 millió fölé nőtt a vérdíja , tehát ha azt vesszük azok közül mind a 11-nek irreálisan gyorsan nő a vérdíja a one piece világában és ezért is vannak kiemelve .
Dungeon- 602 milla Sabo vérdíja. És egyetértek azokkal, akik előttem írtak, valószínűleg ez teljesen jó vérdíj Sabonak, mert ez nem csak az erőt fejezi ki. Ha csak azt fejezné ki, akkor milliárd körül kéne legyen.
Paidon rátapintott a lényegre. Azért, mert Dragon jobb keze nem biztos, hogy a legerősebb. Sabo erős, de még előtte áll a jövő ráadásul forradalmár. Ellenben Luffy fogta és a kis kalóz csapatával berongyolt Eniess Lobbyra. Teljesen leamortizálta legalább is a kormány rákente, így a világ ennek a tudatában van. Levert már három Shichibukait és lepofozott egy Égisárkányt a kormány szájában.
Ezek mind példátlan és hatalmas dolgok. Gyakorlatilag hadatüzent a Vk-nak, ami szintén példátlan kalózoktól. Nem véletlen kapott sokkot Spandam.
Ezt mind ő maga csinálta. Szóval igen is hízelgő Sabora nézve a dolog és ez a 602 millió igen is kifejezi, mekkora potenciált és veszélyt lát benne a kormány. Luffy csak 500 milla és nézd meg miket tett le az asztalra.
Perosperonak valszeg a 700 milla 30-40 évébe telt. Még Katakurinak is 30+ évébe akárhogy számolom.
Luffy-nak Ace-nek és Sabonak igen is félelmetes ütembe emelkedik a vérdíja. A legrosszabb generáció minden tagjára igaz. Ezért kapták a szuper nova nevet, mert pár év alatt elérték azt, amit elődeiknek évtizedekbe telt.
Én úgy vagyok vele hogy ha a Világkormány komolyan veszi a Forradalmárokat márpedig komolyan kell venniük őket akkor a Forradalmárok második emberének minimum elvárás a milliárdos vérdíj.
Onnantól hogy köztudott hogy Sabo a Forradalmárok második ember egy olyan emberré vált aki egyfajta jelkép. A pozíciójának olyan jelképes értéke kéne hogy legyen hogy a kora, az ereje és a tettei lényegtelenné kéne váljanak hacsak nem érnek többet mint a pozíciója.
És ez egy olyan pozíció aminek milliárdos vérdíjat kéne magával vonzania. Keveslem a 602 milliót.
Egyébként ezt Oda hol közölte?
Ettől függetlenül, én azért valószínűnek tartom, hogy Sabo a második legerősebb a forradalmároknál
Hát azért ez erős kijeletés, még én is csak abban vagyok biztos, hogy ő a forradalmár sereg második embere, de hogy ő e a második legerősebb abban egyáltalán nem vagyok biztos, én nem tartom kizártnak, hogy van Dragon tarsojában még egy-két Katakuri szintű szörnyeteg is.
Ettől függetlenül, én azért valószínűnek tartom, hogy Sabo a második legerősebb a forradalmároknál
Hát azért ez erős kijeletés, még én is csak abban vagyok biztos, hogy ő a forradalmár sereg második embere, de hogy ő e a második legerősebb abban egyáltalán nem vagyok biztos, én nem tartom kizártnak, hogy van Dragon tarsojában még egy-két Katakuri szintű szörnyeteg is.
Már mindent elárult Oda,hogy kik a legjobbak .http://naruto-kun...ece/801/10 A képen látható személy Dragon legerősebb embere.Kuma pedig ??Kinek az oldalán áll?T-T
Ha Kumát nem számítom bele,akkor most Sabo a 2legerősebb.
Köszi az infot Jon,de nagy kevés Sabo vérdíja.Tűz logia után minimum 800 milliót érdemel .
Dressrosa elött vagy utána?