Szerintem biztosan nincs. Valószínűleg Luffy mostmár egymaga is el tudná verni Crackert, nemhogy egy Doffy szintű ember segítségével, aki majdnem olyan erős magában is, mint Cracker.
Esélytelen. Kettejüket egyszerre szerintem kevés ember tudná megállítani
Doffy + Loffy kombo kegyetlen lehetne. Az én fantáziámban egy olyan párosítás ,hogy bekaka.. Nagyon össze illik a két gyümölcs. Lényegében Doffy az ész Luffy az erő. Bár Doffy is elég erős szóval.. Tényleg megállíthatatlanok lennének . Meg merem kockáztatni ,hogy legyőznek egy Yonkout is
Az már sok lenne Crackernek, lehet egy az egy ellen leveri őket, de hogy egyszerre Luffyt és Doffyt az szinte már lehetetlen szerintem.
Doffy amúgy még Luffyt is megfingatta volna ha nem lettek volna segítői
Ha Doffi nem lett volna ilyen népszerű karakter Luffy one shotolta volna. Ha a legelején az utolsó támadásával kezd vége lett volna pár sec alatt. Ne beszéljétek be magatoknak ezt az ostobaságot, hogy Doffinak lett volna esélye. A kalitka ide vagy oda képtelen lett volna bármit kezdeni azzal a támadással.
Luffy egyszerűen erősebb nála. Ettől független szerintem Crackert legyőzné Dofflamingo 1v1-ben. Jobb a képessége és mindene adott ellene.
Van egy támadása Luffynak, ami ellen Doffy tehetetlen, viszont ha azt nem veszed, egyenlő szinten álltak (bár na, a G4-ben inkább csak kapta a pofonokat, nem adta). Közel van Luffy szintjéhez.
És egyáltalán nem biztos, hogy kiüti Doffyit az az ütés, ha nem fárasztja ki előtte, meg ad be neki jó pár ütést.
Meg eleve, soha senki sem kezd a legerősebb ütésével, és ez mindig is így lesz. Tény az, hogy Doffy rohadt erős, nem sokkal marad el Luffytól, ez pedig azt jelenti, hogy Cracker ellen is lenne esélye, bár szerintem gyengébb nála.
De a kérdés nem kérdés, ha Luffy és Doffy együtt van, nagyon kevés ember van (ha van egyáltalán, bár szerintem egy Yonkou igen), aki megállítaná őket.
Sztem a buso hakija miatt Cracker védelme túl erős lenne Doffy fonalainak. Doffytól egy adott szál főbossának repertoárját láthattuk, Cracker viszont nagyon lenézte Luffyt, úgyhogy sztem többre képes. Igaziból ha megfigyeljük ez a lenézés jellemző a Charlotte családra.
Hááát... azt aláírom, hogy egy Lufyy-doflamingo páros nagyon berserk lenne, de egy yonou ellen esélyük sincs. Eleve az, hogy Big Mom azt mondta Kaidora:,,olyan dolog" csak azt jelenti, hogy egy yonouhoz képest még Doflamingo is kispáylás... ja és nem is beszélve arról, hogy Doffy majd össze hugyozta magát, mikor Kaidou nevét megemlítették.
Akainu vs Anyuci:
Akainu a legerősebb Tengerész,aki már az admirálisok fölött van.Szerintem már Garpnál is erősebb.(Akainu már Yonko szint,semmit kétség)
Akainu és Anyuci nagyon hasonlítanak .Marinefordnál Akainut és Totland arcnál senki se tudta megállitani a 2szörnyeteget.
Anyuci nem átlagos emberként született. Ereje és a képessége se rossz,de a viselkedése és iq 0.
Akaiunak veszélyes képessége van és hihetetlenül kitartó.Haki pedig ??-es.Egyelőre döntetlen.
Hm..mindenesetre nagyon érdekes küzdelem lenne.
Dungeon, minden rossz indulat nélkül, az ilyen megállapítások miatt idegesítőek a hozzászólásaid:
Akainu már Yonko szint,semmit kétség
Igen? És honnan veszed? Semmi bizonyíték nincs rá. Semmi. Feltételezed. Akkor ne állítsd úgy, mintha biztos lenne.
Akainu nagyon valószínű, hogy meghalna, ha szembekerülne a Mamával. Nem mondom, hogy nem tudná megizzasztani, de nem mutatott semmi olyat, semmit, ami miatt Yonkou közelébe kéne őt taksálni. Nem, az, hogy leütötte a félhalott, nem védekező Fehérbajusz fél arcát, az nem az. (Ellenben, hogy az a félhalott öreg még úgy is szétrancsírozta a fejét majdnem, az sokatmondó.)
Giovanna-
Az túlzás, hogy esélyük sincs. Meg tudnák izzasztani a Mamát. Nem 1v1-ben, úgy természetesen Doffy esélytelen (meg Luffy is), hanem 2v1-ben. És még csak azt sem állítottuk, hogy megvernének egy Yonkout. Csupán annyit, hogy megizzasztanák, ami szerintem kétségtelen.
Két parancsnoki szintű ember (majdnem). Nem kéne azért lenézni őket ennyire
Annyiban igazat adok dungeonnak, hogy annak kellene lennie, azonban ahogy írtátok itt sokan, sajnos erre nem sok esély van. Pedig én valahogy az egyensúly miatt ezt elvárnám a tengerészet legfőbb emberétől. Amit eddig láttunk Mamától, de még azt a nagyon kis csekély dolgot Kaidotól, én kimerem jelenteni, hogy más szinten vannak, mint Akainu. Plusz még amikor megjelent Shanks, akkor is nagyon félreállt a szája. A Fehérbajusz elleni harca alapján nem vonnék le én sem következtetést, mert a vége fele egymást váltogatták ellene az admirálisok kb. meg már nem is volt annyira toppon az öreg a betegsébe mitt. Kezdettől fogva nem voltam megbékélve Akainu kinevezésével, ambíciók megvannak meg minden, de ha párhuzamba állítom Sengokuval, aki egy legenda, volt tekintélye, és én kinézném belőle, hogy szembeszállna egy Yonkoval, addig ezt Akainuról nem tudnám elmondani nyugodt szívvel.
Dungeon, minden rossz indulat nélkül, az ilyen megállapítások miatt idegesítőek a hozzászólásaid:
Akainu már Yonko szint,semmit kétség
Igen? És honnan veszed? Semmi bizonyíték nincs rá. Semmi. Feltételezed. Akkor ne állítsd úgy, mintha biztos lenne.
Nézzük csak végig,hogy milyen ellenfelek próbálták megállítani Akainut.
Ott volt pl Viska,aki a Mihawk egyelőek harcoltak.Ha Viskának nem volt esélye,akkor Mihawk se adok több esélyt..(Ha Mihawk Yonko szint,akkor Akainu már az)
És akkor ott volt a forradalmárok 3legerősebb embere és segédje,esélyük se volt megállítani a szörnyeteget.
Végül pedig 1 egész Yonko sereg,Jozu leszámitva.Arról se feledkezünk meg,hogy ezt mind súlyos sérüléssel harcolt.
http://naruto-kun...iece/859/7
Bege elmondása alapján elemet itt nem mondott.Csak fegyvereket.
AZ egész küzdelem láva vs test lenne.Lélecskéket nem számolom bele,mert szart se érnek Akainu képessége ellen.
Akainu képesség a láva,ami pont jó az ilyen ellenfelek ellen.Akainu jól bírja pofokat és erős támadásai vannak.Egy átlag embert másodpercek alatt Szénné égett .
Ha a világ legerősebb embere és a legerősebb képességét túlélte,akkor Anyucival se lesz gondja.
Ha összegségben nézzem,akkor Anyuci gyengéje Akainu.
Aha, egyenlő félként harcoltak, azért filozofálgatott közbe Mihawk Luffy erején, miközben Vistával (és nem Viskával) harcolt, biztos nagyon komolyan vette. Ne viccelj már kérlek, abból a jelenetből az égvilágon semmilyen következtetést nem lehet levonni. Persze ez nem jelenti azt, hogy Vista gyenge lenne, de Mihawk biztosan megverné, különben nem ő lenne a legjobb kardforgató.
Megint irreleváns apró dolgokból vonsz le akkora következtetéseket, amik teljesen abszurdak, nincs is kedvem cáfolni.
Örülnék neki, ha Akainu kapna egy power up-ot, azért, amit kristofkristof is leírt, de egyelőre Mama egyértelműen győzne.
Aha, egyenlő félként harcoltak, azért filozofálgatott közbe Mihawk Luffy erején, miközben Vistával (és nem Viskával) harcolt, biztos nagyon komolyan vette. Ne viccelj már kérlek, abból a jelenetből az égvilágon semmilyen következtetést nem lehet levonni.
Legnagyobb probléma,hogy Mihawk tudott Sengoku tervéről és Viska pedig Ace akarta megmenti. Ezért lett döntetlen.
Nagy kár,mert a marinefordnál Mihawk nem fogta vissza magát. Még Luffy ellen se,akit nem 1x akart megölni.
Abban egyetértek,hogy Mihawk lenne a győztes.
Az igazi kérdés inkább az, hogy mennyivel erősebb?A manga alapján egyelőre Vista a 2 legerősebb kardforgató.
53-47 saccolom az erő különbséget .
Mihawk egyértelműen sokkal-sokkal erősebb, mint Vista. 53-47? Ne viccelj már.
Mihawk Shanks riválisa volt, Vista meg egy Yonkou parancsnoka (nem mintha ez gyenge lenne, persze), de nem is a legerősebb parancsnok (mert Marco biztosan fölötte állt, és szerintem Ace és Jozu is).
Ugyanmár Dungeon, tényleg.
Megint irreleváns apró dolgokból vonsz le akkora következtetéseket, amik teljesen abszurdak, nincs is kedvem cáfolni.
Így van. Néha az egyértelmű, nagy, kimondott dolgokat figyelmen kívül hagyod, az apró kis dolgokat, amik általában semmi jelentőséggel nem bírnak, meg túlmagyarázod, ezért jön ki neked az pl. hogy Luffy már megszorogathatná a Mamát.
Bár abban egyetértek, hogy Akainu egy szörnyeteg, szerintem a Yonkoukat leszámítva (meg Dragont), nincs nála erősebb ember, legalábbis eddig nem láttuk.